![]() |
#3301 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ......TÜRK ÜN TÜRKÜSÜ.......
Osman ÖZTUNÇ Türk oğluyum Türk olarak ölürüm Kanım Türktür dilim Türkçe sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim islam içim Türktür özüm Türk Türk’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ülkede Türk İstiklal Marşım var AYYILDIZ’lı bayrağım Türk tezim Türk Türkçe yürür her kıtada gezerim Şiirim Türk,bağlamam Türk,yazım Türk Türklüğüme zarar görsem ezerim Avrupa’da iz bıraktım izim Türk Türk’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ülkede Türk İstiklal Marşım var AYYILDIZ’lı bayrağım Türk tezim Türk |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3302 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ferdi Tayfur
Gönül Oyunu Bir yüzüme baktın bir boyun büktün Sevginin zehrini gönlüme attın kalbime taktın Madem ki sonunda ayrılık vardı Neden beni buldu beni ağlattı beni sızlattı Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Sen değilmisin beni terkeden Sen değilmisin hasret çektiren Boynumu büken Nedir bu hırçınlık Nedir ettiğin Gel de bitsin dertlerim Yeter çektiğim benim çektiğim Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3303 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .....Can Bırakmadın.................... .......Ferdi TAYFUR
seni senden bile fazla sevmiştim ne yazık aşkımı anlayamadın gençliğimi çaldın sen bu ömrümün uğrunda ölecek can bırakmadın bir rüzgar misali savurup durdun bütün ümidimi yerlere vurdun bana tutacağım dal bırakmadın adın dudağımda isyanım şimdi hayalin karşımda düşmanım şimdi seni sevdiğime pişmanım şimdi bir daha sevecek his bırakmadın benim gecelerim artık uykusuz yüreğim sayende oldu duygusuz neye yarar sanki pişman olmuşuz geriye dönecek yol bırakmadın kime güvenirim bundan böyle ben sevip aldanmayı öğrendim senden bir acı intizar çıkar dilimden diyecek başka bir söz bırakmadın bırakmadın bende can bırakmadın bir daha sevecek kalp bırakmadın bana tutacağım dal bırakmadın |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3304 |
Navigator
![]() Arif Sağ
Seher Yıldızı Şarkı Sözü Nazlı yardan bana bir haber geldi Eğer doğru ise büktü belimi Dediler ki yarin yadeller aldı Kadir mevlam nasip eyle ölümü Seher yıldızı ayırdı bizi Perişan eyledi her ikimizi Perişan eyledi dost hepimizi Bülbüle söyleyin dalına konsun Bizi böyle eden Allah'tan bulsun Sabreyle sevdiğim ilkbahar gelsin Terkedeyim vatanımı elini Karacoğlan derdi doğmadan göçtüm Yar elinden dolu badeler içtim Kötüler zanneder ben yardan geçtim Ölmeyince çeker miyim elini |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3305 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() DoqUs----HiLaL CeBeCi------ ÜzüLüRsÜn!!!!!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3306 |
Navigator
![]() Sezen Aksu
Kardelen Ne senden fazlayım Ne senden az Aynı macerada, ayrı biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrı gayrı olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç, dağın olayım Suyun olayım, göğün olayım aç Her çiçeğin kar altından Güneşe giden masalında Yaşamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanır Işığa uzanırken kardelen Kış rüyasından Ümidin mucizesiyle Sevince uyanır................ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4549
![]() Is arkadasimin ziriltisini dinlemek zorundayim...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3308 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() Saq0pa KajMeR-KoLeRa
qAm TozU vE DünYaNıN Ninnİsİ!!!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3309 |
Navigator
![]() UrfAli Sevmi$ (doSt degil doSt degil..)
Sen vurali yarali yar gün be güne sarari yar Sen vurali yarali yar gün be güne sarari yar El çekten benden vurdun inceden sende sevmistin Sakladin benden anlamadim ki fayda yok Senden anlamadim ki fayda yok senden Dost degil dost degil dost görünür Felegim yaradir yaradir yara yaradir yüregim Urfali sevmis dogrudur güzelim Senin de gönlün var alyanakli yar Dost degil dost degil dost görülü felegim Yaradir yaralidir sana yarali yüregim Urfali sevmis dogrudur güzelim Seninde gönlün var alyanakli yar Gül verin öksüzüme Al gülünü tak gögsüne yar Koy yüreginin üstününe Gül versin can teline Köz var sinemde Sir var sözümde Sözümüm sirri yarin isminde Her dalin bu sir sendedir sende Ahmedin bu sir bendedir bende Dost degil dost degil dost görülür felegim Yarali yarali yara yarali yüregim Urfali sevmis dogrudur güzelim Senin de gönlün var alyanakli yar Dost degil dost degil dost görülür felegim Yaradir yaralidir sana yarali yüregim Urfali sevmis dogrudur güzelim Senin de gönlün var alyanakli yar Dost degil dost degil dost görülür felegim Yarali yarali yara yarali yüregim Urfali sevmis dogrudur güzelim Senin de gönlün var alyanakli yar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ozan Arif - Otuz Kupona Alınmadı Bu Vatan ( Akşamdan sabaha kadar dinliyorum )
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|