![]() |
#3381 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 647
![]() ![]() |
![]() *****tarkan******
***uyan uyan***
![]() |
#3382 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kayahan
Odalarda Isiksizim: odalarda ışıksızım katıksızım,viraneyim.. seni sensiz duvarlara yazan benim divaneyim kanım aksınki.. terketmem seni,peşindeyim yar ellerimsin gözlerimsin inanmazsın yar ben perişan günlerim dar anlamazsın yar bir ömür bu zindanlarda ellerimsin gözlerimsin mahkumum sana davalı ben davacı ben yorgunum bu celselerden dargınım sana posta posta hatıralar voltalarda yar ben perişan günlerim dar anlamazsın yar odalarda ışıksızım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Cihad - Emanet
Bu eskimiş sayfalarla Tükenmiş kalem yaren Emanetimdir sana sakın saklama Hatırlatmasın ! Anımsatmasın ! Unutmayı seçiyorum Umursatmasın ! Bu sarmaşık duygularla tükenmez çilem yaren Emanetimdir sana sakın saklama ! Hatırlatmasın ! Anımsatmasın ! Unutmayı seçiyorum Umursatmasın ! Gün olur bir gün geri dönersem Beni tanıma bana bakma ! Anılarımı geri istersen Sefilim sanma Bana kanma |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Navigator
![]() Kutsi Aglama Kalbim Zaman zaman icimde korkular biri sana dur desin ne olur kalbin yorgun, icin suskun, gözlerin nemli gittin, uzaklara gittin beni bu sevdanin ortasinda yagmurlarin altinda terk ettin kalbin yorgun, icin suskun, gözlerin nemli sevdim; seni cok sevdim sevdim; seni cok sevdim unutmaya calismak ne kötü bir kadermis yalnizliga alismak kalbi mühürlemektir oooof olmuyor aglama kalbim büyüdün artik hic kendini yorma zorlama kalbim daha cok görücen sen bu hayatta aglama kalbim büyüdün artik hic kendini yorma zorlama kalbim daha cok cekicen su yalan dünyada |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Derinden derine ırmaklar ağlar,
Uzaktan uzağa çoban çeşmesi, Ey suyun sesinden anlayan bağlar, Ne söyler su dağa çoban çeşmesi. Gönlünü Şirinin aşkı sarınca Yol almış hayatın ufuklarınca, O hızla dağları Ferhat yarınca Başlamış akmağa çoban çeşmesi... O zaman başından aşkındı derdi, Mermeri oyardı, taşı delerdi. Kaç yanık yolcuya soğuk su verdi. Değdi kaç dudağa çoban çeşmesi. Mustafa Yıldızdoğan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Sevcan Orhan - Beni derde salan gelsin
Açma Yaram Derin Derin Dermanını Bilen Gelsin Başka Tabipler İstemem Beni Derde Salan Gelsin Ömür Bir Nefes Arası Size De Gelir Sırası Bu Yara Gönül Yarası Beni Derde Salan Gelsin Bilen Gelsin Bilen Gelsin Dermanını Bilen Gelsin Başka Tabipler İstemem Beni Derde Salan Gelsin
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() radyo dinliyorum
![]() Ebru Yasar - Yalan
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sevcan Orhan - Nazlı yar
Nazlı yar oturmuş gül gölgesine Katmış figanını bülbül sesine Ben yanar ağların onun nesine Perişan olduğum onun umurunda mı Ezelide deli gönül ezele Kapılmışım bir vefasız güzele Kurudu bağlarım döndüm gazele Sararıp solduğum umurunda mı Saçımı yolduğum umurunda mı Arasam bulunmaz eşi emsali Bana nasıl reva gördün bu hali Aşkına düşeli mecnun misali Saçımı yolduğum umurunda mi Fikretim bu gönlüm bulmadı rahat Kalmadı ömrümde ne lezzet ne tat Her saniye her dakika her saat Dirilip öldüğüm umurunda mı Saçımı yolduğum umurunda mı
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Navigator
![]() KivirCik Ali
Yaralı Turnam Sarı turnam yeşil turnam ak turnam Enginlerden yücelere çık turnam Yarim gözü yaşlı yolum gözlermiş Ona benim gözlerimle bak turnam Dağları sıralı turnam Kanadı karalı turnam Bu derdimi sen anlarsın Yüreği yaralı turnam Sarı turnam sen turnalar şahısın Gökyüzünün en gizemli kuşusun Küllenmişse içinde aşk ateşi Onu benim sevdam ile yak turnam Sarı turnam ne de yanık ötersin Yolun ne yan ne tarafa gidersin Uğrar isen bizim köye sılaya Nazlı yare benden selâm edersin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sevcan Orhan - Yummayın kirpiklerini
bir sonsuz rüyaya açılmış gözler yummayın yummayın kirpiklerini kim ondan daha çok hayatı özler çağırır çağırır sevdiklerini gelmiyor gelmiyor o yüzler niçin kaybolmuş koynunda kollarda niçin bilmiyor boyunun ölçüsün niçin başının ucuna geldiklerini bilmem ki adını onun kim saklar şimdiden uyutmuş onu kucaklar besbelli üşütür soğuk topraklar soymayın soymayın giydiklerini
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|