![]() |
#3621 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .....Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
![]() Saq0pA KajMeR----------VaSiyEt!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 660
![]() ![]() ![]() |
![]() 50 cent___massacre............... ..
![]() |
#3624 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türkü Gözlüm
Yar yar ben senden ayrilamam yar Yar inana seni unutamam yar Gelsen gözüm yasim silsen yar Zamani zamani tam zamani sevsen yar Dönsen yarali sevdana dönsen yar O senin sevdan yalanmis Yola gelmezmis halim görmezmis Bu benim sevdam yamanmis Dile gelmezmis beni bilmezmis Emekler bosa döndü yar Yazbahar kisa döndü yar O gidenler hic dönmedi yavrum Gelmedi yavrum Ömrüm boran kar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur Hatıralar Sen gideli buralardan Yakar beni hatIralar Simsicak bir yorgan gibi Sarar beni hatiralar Yalnizliktan suskun gibi Ikimize küskün gibi Bazen deli kursun gibi Vurur beni hatiralar Unutamam ne yapsam da Ansam da bir anmasam da Gece gündüz her animda Sorar seni hatiralar Saçimdaki aklar gibi Yarim kalan asklar gibi Fincandaki fallar gibi Bulur seni hatiralar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Sakin düsme Bosuna gizleme benden sırrını seni benim kadar taniyan olmaz atdigin adimi bilerek yürü sakin düsme düsme ahh tutanin olmaz felek ile bir gun aran acilir yillardir verdiklerini bir gunde alır hasta olsan gozun yollarda kalır gelipde bir yudum su verenin olmaz simdilik guzelsin seven cok olur sevipte sevilmeyen mesutmu olur sevipte taptiklarin hepsi yok olur sonra halini soranin olmaz mutluluk umarsin hicran bulursun bir zalime gonul veripte sende yanarsin ben öldükten sonra beni anlarsin o zaman teselli verenin olmaz o zaman sevgi verenin olmaz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Yeni Yiğido
![]() haskanlı Şuan
![]() Son Aktivite: 06.01.2009 11:33
![]() |
![]() ağla yaralı kalbim hepsi yalan,,ağla bir avuç küldür elde kalan..
artık savrulup gitsende rüzgara,,ağla mazidir şimdi senin olan... yaralı yaralı yaralı kalbim. dokuduğun el yalan,,sakındığın gül yalan,,sele kar, kum olur geriye kalan. YARALI KALBİM. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Yeni Yiğido
![]() haskanlı Şuan
![]() Son Aktivite: 06.01.2009 11:33
![]() |
![]() dudağımda yarım kalan
söylenmemiş son sözümdün baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi efkar mektubudur aşkın sössüz okunur yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur varsın eller gönül yarası kapanır sansın kabuğun altında sevgili sen kanayansın... ömrümüzün son demidir dönülmeyen o vedalar kuşatıldık zor yıllarda yarım kaldı hep o sevdalar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Navigator
![]() SIBEL CAN
Kendim düstüm kalkabilirim. Bırakın aksın gözyaslarım sele karıssın aaahhhh yanarsa yansın, yansın yüregım küle karıssın ben sevdamın kahrını cekebılırım ben kendı kendıme yetebılırım dokunmayın tutmayın ellerımden kendım düstüm kalkabılırıım... Bırakın solsun, solsun genclıgım cöle karıssın aaahhh kader savursun yapraklarını gene karıssın oooffff ooff ben sevdamın kahrını cekebılırım ben kendı kendıme yetebılırım dokunmayın tutmayın ellerımden kendım düstüm kalkabılırım.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Navigator
![]() Sibel Can
Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana ne olur anlasana Ben senin uğruna Ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm Batan güneş doğmasa da yağmurlar yağmasa da Ben senin uğruna ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm Sensiz geçen günlerimi ben günden saymıyorum Sensiz geçen günlerimi ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum ah... Ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm Varsın her an canımda hem canda hem kanıda Ben senin uğruna ölürüm ölürüm ölürüm ölürüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|