Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Hertelden
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Hertelden Her Telden Muhabbet Burada

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.09.2009, 08:13   #371
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: İftara kim ne yaptıysa getirsin hepberaber yiyelim

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
''İftara kim ne yaptıysa getirsin hepberaber yiyelim ''

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, iftarda hemşerilerimizin sofrasına misafir olmak, Ramazan'ın bereketinden, hoşgörüsünden yararlanarak hemşerilerimizle beraber aynı sofrayı gözlemlemektir. Konu ile alakasız arama motorlarından fotoğraf ekleyerek konuyu sulandırmış oluyorsunuz. Yönetici arkadaşlarım görevleri icabı konu dışı mesajları silmişlerdir.

Bilgilerinize ...
güzel bi açıklama ama geç kalınmış bi açıklama bence bu daha önce açıklansaydı daha iyi olurdu geriye döner bakarsak çoğunluğu dediğiniz gibi arama motorunun çalışmasıyla yapılmış resimler önceden bilseydik keşke ne arama motoruyla uğraşır nede vaktimizi harcayıp bişeyler eklemezdik neyse kendi adıma birşey eklemem artık ramazanda bitti zaten

yinede açıklama yaptığınız için teşekkürler kardeşim bazen bi açıklama yapacak bi yöneticimiz olmuyor nedense herşey bu şekilde keşke açıklanıp cevabını bulabilse
Alt 17.09.2009, 08:24   #372
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mesajlarda sululuk oranı sıfır sulandırıpta ortalığı sele vermedik arkadaşlar arasında bir gırgırdı mesajlarımız incelermisiniz lütven silinecek ne var zaten gündeme ilişkin sitenizden ne var ne varsa onu işliyelim neyaptık bölücülükmü yaptık herzaman saygı çerçevesi içinde kaldık lütven silinen mesajları tekrar incelermisiniz içeriğinde ne var yemek resmi olmadan nasıl yani yazılarımı ikram edelim arkadaşlara konu başlığı yemek içeriyo yemek yerine ne yapıştıralım .

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güzel bi açıklama ama geç kalınmış bi açıklama bence bu daha önce açıklansaydı daha iyi olurdu geriye döner bakarsak çoğunluğu dediğiniz gibi arama motorunun çalışmasıyla yapılmış resimler önceden bilseydik keşke ne arama motoruyla uğraşır nede vaktimizi harcayıp bişeyler eklemezdik neyse kendi adıma birşey eklemem artık ramazanda bitti zaten

yinede açıklama yaptığınız için teşekkürler kardeşim bazen bi açıklama yapacak bi yöneticimiz olmuyor nedense herşey bu şekilde keşke açıklanıp cevabını bulabilse
açıklamalar arasında teşekkür edecek ben hiçbirşey göremedim neden teşekkür ediyorsun silinen mesajlar incelesin bakalım içeriğinde nevar

Konu doğan bulut tarafından (17.09.2009 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 08:35   #373
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
mesajlarda sululuk oranı sıfır sulandırıpta ortalığı sele vermedik arkadaşlar arasında bir gırgırdı mesajlarımız incelermisiniz lütven silinecek ne var zaten gündeme ilişkin sitenizden ne var ne varsa onu işliyelim neyaptık bölücülükmü yaptık herzaman saygı çerçevesi içinde kaldık lütven silinen mesajları tekrar incelermisiniz içeriğinde ne var yemek resmi olmadan nasıl yani yazılarımı ikram edelim arkadaşlara konu başlığı yemek içeriyo yemek yerine ne yapıştıralım .

açıklamalar aeasında teşekkür edecek ben hiçbirşey göremedim neden teşekkür ediyorsun silinen mesajlar incelesin bakalım içeriğinde nevar
bazen bi teşekkür bile çok şey anlatır kardeşim değilmi

boşver neyini inceleyecekler ben tüm eklentilerimin silinmesini istiyorum
tabi mümkünse bide zahmet olmazsa tabi
Alt 17.09.2009, 08:42   #374
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bazen bi teşekkür bile çok şey anlatır kardeşim değilmi

boşver neyini inceleyecekler ben tüm eklentilerimin silinmesini istiyorum
tabi mümkünse bide zahmet olmazsa tabi
aynen katılıyorum mumkünse benim eklentilerimide yazdığımız mesajları silerken zahmet olmuyorsa eklentileride silerken zahmet olmaz herhalde değilmi biz askerdemiyiz asker mektubu gibi gözden geçirilip öyle eklenti yapılıyor valaha kendimi askerde gibi hissedim yahu
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 09:49   #375
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12

Tecrübe Puanı: 1095 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hadi siz erkeksiniz abi, ben bayanım bende askerlik yapıyorum burda
Bende teşekkür edilecek kadar net bi açıklama göremedim ortada, sonuçta hepimiz buraya yemek resimleri ekliyoruz maksadımız eğlenmektir gerçek hayatta birbirimizi göremediğimiz için sanalda olsa burada birbirimize neyi layık görürsek onu ikram etmeye çalışıyoruz ve herkes halinden memnun bildiğim kadarıyla.
Ayrıca sululuk istemiyorsanız arkadaşlardan rica ediyorum bundan sonra kuru yemekleri tercih edelim lütfen (kuru fasülye hariç)
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 14:23   #376
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bunlar da benden buyurun iftar soframıza
Alt 17.09.2009, 16:58   #377
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Hey gidi kronikkk ))

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 17:37   #378
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

Rica ederim Salim ağbi, anlayışın için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi biraz geç oldu lakin ben yeni fark ettim, yinede geç olsada konu başlığı ile mesajların uyumlu olmasında fayda var.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 18:16   #379
serhat_58
Usta Yiğido

serhat_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat_58 Şuan serhat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48

Tecrübe Puanı: 1167 serhat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Buda benim dünkü iftar sofram.

Mercimek corbasi.
Güvec.
Misirli princ pilavi.
yaprak sarmasi.
Lahmacun. Salata
Asure.
Simit tatlisi.
Arakadaslarim icin verdigim davetti.

Iftara biraz vardi o yüzden hersey koymamistim.
Eklemek te bugün kismet oldu.

Hepsi benim kendi imalatim...................... !

kardelen ablam bugun sana gelebilirmyim yemekler harika
Alt 17.09.2009, 19:18   #380
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12

Tecrübe Puanı: 1095 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ama kardeşim şimdi onuda silerler sindiremiyorlar saat 1 den buyana neyapıştıdıysam sildiler ben bu siteden ayrılmaya karar verdim
Aman abi olurmu öyle şey sakın ha! seni istemeyen varsa o gitsin sen niye gidiyosun kimse senin gitmeni istemiyorki hem
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil