Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.06.2008, 19:38   #381
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50

Tecrübe Puanı: 752 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Bu ne yahu ?
Yine sosyal Bilimcilik falan
Oooo yine kavramlar havada uçuşuyor
Teoremler, kuramlar, hipotezler, yasalar... maşallah.

Ne yani biz de okuduk şimdi ben de ilk üniversitemde okuduğum:
integral, türev, matris, analitik geometri,
soyut matematik, kısmi türevli diferansiyel denklemler...
falandan mı söz edeyim ? ister misiniz ?

astrofizik, kuantum fiziği, atom, elektron,
ışık madde midir, yoksa enerji midir,
uzayın derinlikleri, kara delikler, evrenin genişlemesi, nebula...vs
konuları hiç demiyom

Hele hele şu anda halen okuduğum iktisat, hukuk, istatistik, derslerime hiç girmeyeyim.
(Kamu yönetimi 3. sınıftayım,)
Berat sen de havalanma bakiim seneye ben de kamuyönetiminden mezun oluyom
yoksa Marjinal dönüşüm oranı, Üretim imkanları eğrisi, j eğrisi, philips eğrisi,
arz-talep eğrisi, (ne çok eğri varmış yahu doğru yok mu)
advalorem, spesifik vergi, konjonktürel ve friksiyonel işsizlik, gresham yasası,
deflasyonist açık, stagflasyon,... daha neler neler...
vala bi girersem bu konulara hem site hem de beyniniz yorulur.

Bakın ısrar etmeyin yoksa, bi dalarım kiiii...
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2008, 19:56   #382
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50

Tecrübe Puanı: 752 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sönmez abi ben senin saydıklarından sonra pes ettim. töbe ben bişey bilmiyim abi bundan sonra. sen beni malamat edersin abi bu bilgilerine. abi acı baan yav. bak ceketimi alır sivasa geri dönerim ha.

Esdaaağfurullaaah efeem,
bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında bir hiç kalır.

Ahhh... ah...
Keşke bana da ceketimi omuzlattırıp;
Sivasıma gönderecek bir babayiğit çıksa...
Burnumda tütüyor yahu.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2008, 23:29   #383
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 733 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sönmez abi tek kelimeyle harika biz böyle AYDIN DEMOKRAT CUMHURİYRTİN YETİŞDİRDİĞİ LAİK ATATÜRKÇÜ ....BÜYÜKLERİMİZİ ÖRNEK ALICAZ . bunları yazarken sizi yönlerndirme ve kalıba sokmak için değil yazınızdan çıkarımlarım oalrak algılayın inş .uslupdaki harukuladeliğe bakar mısınız birde zamnın eskittiği kişiliklere varın gelin DEĞERLENDİRMESİNİ SİZ YAPIN ..ARTIK SU BU GAZETENİN SAVUNUCUSU OLMAYI BIRAKALIM NOLUR GAZETE OKURLARINI OKUYUP ONLARA PUAN VERELİM YENİ Bİ ALAN AÇILSIN EN DEMOKRAT EN ÇOK OKUYAN KÜLTÜRLÜ YAŞLI DEMEYELİM HEMEN BELLİ OLUR ZATEN O OKURLAR GELİN VARSINLAR HAKKİKİ DEMOKRAT AYDIN KİMLER ...BUYRUN DEĞERLENDİRMELERİ SİZE BIRAKIORUM......BİR DE DELİLLERLE KONUSAN VE KOMPLOCULAR SENARİSTLER DİYE AYIRA BİLİRİZ ..BÖLME KARALAMA ARZUYLA DEĞİL ERDEMMLİ OLAN DAVRANIŞLARI ORTAYA ÇIKARMA ÇABASI OLARAK GÖRELİM İNŞ...Bİ KALIPLA DEĞİL EMPATİ VE SEMPATİ KURARAK DEĞERLENDİRELİM KARSIT GÖRÜŞLÜLERİNDE İİ ÖRNEK ALINACAK VARSA YÖNLERİ AÇIKLAYALIM İNŞ ..HADİ KOLAY GELE ..
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2008, 23:43   #384
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1290 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

tekrar tekrar söylüyorum hiç bir gazetenin savunulacak bir tarafı yoktur...al birini vur ötekine..
Alt 25.06.2008, 00:46   #385
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Açıkcası bu konu kabak tadı verdi.... Neden?... Çünkü her iki tarafta biribirini sadece suçluyor şöylesin böylesin diye... Eğer elinizde resmi kanıtlar varsa suçlamada bulunun eğer yoksa iftira atmayın birbirinize... Kiminiz benden büyük kiminiz küçüğümsünüz bu yazıyı yazmak istemezdim ama buna bir son vermeniz gerekir... "Zaman" veya "Cumhuriyet" ne bu tartışmayı duyuyorlar ne de haberleri var sadece siz birbirinizi kırıyorsunuz ve farkında mısnız bilmem ama artık birbirinize sizin taraf bizim taraf demeye başaldınız....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2008, 11:21   #386
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Abircan bey
(artık abi diye hitap etmeyeceğim, sana abi dememe kızıyorlar )kendini otorite görerek kibirli ve tepeden bakma tavırların seni diğer konularda olduğu gibi buradada ele vermiş. Herşeyi sen bilecek değilsinya yok şu kadar okudum yok burayı okudum yok senin yaşın kadar ben buyum yok sen babanın aklın yokken ben okuyordum yok senin boyun kadar hukuk okudum falan filan. Senin bildiklerin karşındakilerin anlayabildiği kadardır. Enaz senin okuduğun kadar bizde okuduk abi (aaaa alışkanlık işte yine abi dedim kasparix kusura bakma gardaş) tek doğrunun senin ideolojik saplantılarından ibaret olmadığını idrak edememişsen o bilgilerin sana yük olmaktan başka bir işe yaramaz. yegane doğrular senin okuduğun kitaplarda veya ideolojik gazetelerde yazmıyor. pozitif bilimlerde akademik bilgiler tektir vede tartışılmaz (çok istisnalar hariç) ama sosyal bilimlerde durum farklıdır. sosyal bilimlerde görecelik (izafiyet) vardır, değişkenlik gösterir, mutlak doğru pek yoktur ve tartışmaya açıktır. Ağırlıklı olarak hipotez&teorem&kuram içeriklidir. pek az kısmı yasa ile isimlendirilir. (iktisatta say yasası, okun yasası gibi) Şimdi burda yine sosyal bilimcilik oynamayalım, ama dediğim gibi hukukuda iktisatıda, istatistiğide, hayatıda en az senin kadar okumuşluğum var. yaşına saygım var eyvallah (41 kere maşallah ) ama abi (alışkanlık ) bunlar senin otorite olduğunu, ben bilirimciliği ve insanlara tepeden bakmanı gerektirmez. Bende 4 yıllık üniversite (kamu yönetimi) mezunuyum, askerliğimi de yaptım ve şu andada bir kamu kuruluşunda mesleğimi icra ediyorum. ama kimseye ben şuyum, ben yaşınız boyunuz kadar şunu bunu okudum deme hakkımın olduğunu düşünmüyorum.

hiç bir şekildede ideolojik bir saplantım olmadı. Senin şu ampul takıntında kabak tadı vermeye başladı. Millletin okuduğu ve değer verdiği gazete konusundada biraz saygılı olmanı beklerim. Yok bu saygıyı göstermem dersen benden ve hiç kimseden saygı bekleme çünkü hakkın olamaz. aaabbbiii(rcan)

e ee neolacak şimdi ben zaten gazi kamu yönetimi mezunuyummmm heheheh )) 85- 90 arası okudum , benimkiler eskimiştir, artı biz o zaman lar 12 eylül faşizmiyle ve yök saçmalığıyla uğraşmaya çalışıyoduk, sizinkilerde o zamanlar kızlara dolar dağıtıp türban çalışmasını yeni başlatmışlardı , önemsizdi o zamanlar küçük görülürdü vs vs , normal insan hakkı diye geçiştirilirdi, henüz humeyniyi sevdiğini itiraf eden yoktu, ki o bilinçte yoktu, henüz cumhuriyete ve devrimlerine karşı olduğu söyleyebilecek kürt baronlarıda yoktu mecliste, gariban solcular faşist devlet aygıtı ve yökle uğraşırdık amcalarımız dayılarımız 12 eylülün en sağlam acılarını çekmişlerdi, bu iklimde üniversitede olmak da bir şanstı, yine açtınız ilk gençlik yaralarımı

henüz o zamanlar kürt sorunumuz bu boyutta değildi, henüz kendi kendine yeten 7 tarım ülkesinen biriydik, cep telefonumuz yoktu ama dış borcumuzda yanılmıyorsam bir kaç milyar dolarda yoktu, anlı şanlı özalımız vardı demokrat sivil, atılımcı cesaretli vs vs vs vs vs
bir zamanlar ampulun yerinde arı vardı petek vardı, emine yoktu semra vardı, teşrifatçı hayünisa yoktu o zamanlar papatyalar vardı

41 yılımın 38 yılında ülkeyi hep sağcılar yönetmiş , şimdi artık yönetemeyecek hale getirmişler onunda hesabını olmayan 3,5 solcudan biliyorlar ya ona yanıyorum

sönmezde kamucu, berat da, bende başka artıran yokmuuuu isterseniz bir ayrı başlık açıp beyin fıttıttırtması yapalım çoluk çocuklarda rahat etsin

bir ülkede 30 yıl ve üzeri enflasyon olursa o toplumun sosyal dokusu bozulur, kimsede diyemezki sayıların ekonominin sosyolojiyle bilmem neyle alakası yok
enflasyon demek, yolsuzluk demek, enflasyon demek yoksulluk demek enflasyon demek işsizlik demek, enflasyon demek fakirden al zengine kısa yoldan ver demek yok yok, aile bozulur, fuhuş artar, sosyal denge saygı kaybolur, ama nedense sağcılarımız 50 yıldır şu memleketi bir düzlüğe çıkaramadılar, geri dönmüş yoktan kuran atatürkün inönünün bknu yiyorlar, yaptıklarını kurduklarını satmayı marifet sayıyorlar

sönmez sana kolay gelsin eğriler doğrular enflasyon stagflasyon, unutup sildim defterden hepsini,
berat kasparix e inat kardeşimsin merak etme abi demek abla demekle dil yorulmaz gönül kutsanır aynı gökkubenin altında ademle havvanın çocukları olduğumuzu kimse unutmasın, aynı geminin yolcularıyız kimse unutmasın, bu yolculuk bitmez sanan kimse unutmasın bu yolculuklar hep biter, mühim olan insanlık sevgi saygı hoşgörü anlayış
kalın sağlıcakla
Alt 25.06.2008, 11:42   #387
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu ne yahu ?
Yine sosyal Bilimcilik falan
Oooo yine kavramlar havada uçuşuyor
Teoremler, kuramlar, hipotezler, yasalar... maşallah.

Ne yani biz de okuduk şimdi ben de ilk üniversitemde okuduğum:
integral, türev, matris, analitik geometri,
soyut matematik, kısmi türevli diferansiyel denklemler...
falandan mı söz edeyim ? ister misiniz ?

astrofizik, kuantum fiziği, atom, elektron,
ışık madde midir, yoksa enerji midir,
uzayın derinlikleri, kara delikler, evrenin genişlemesi, nebula...vs
konuları hiç demiyom

Hele hele şu anda halen okuduğum iktisat, hukuk, istatistik, derslerime hiç girmeyeyim.
(Kamu yönetimi 3. sınıftayım,)
Berat sen de havalanma bakiim seneye ben de kamuyönetiminden mezun oluyom
yoksa Marjinal dönüşüm oranı, Üretim imkanları eğrisi, j eğrisi, philips eğrisi,
arz-talep eğrisi, (ne çok eğri varmış yahu doğru yok mu)
advalorem, spesifik vergi, konjonktürel ve friksiyonel işsizlik, gresham yasası,
deflasyonist açık, stagflasyon,... daha neler neler...
vala bi girersem bu konulara hem site hem de beyniniz yorulur.

Bakın ısrar etmeyin yoksa, bi dalarım kiiii...

Sönmez şimdiden sıyırmışsın 3. sınıfta olduğuna göre çoğu gitmiş azı kalmışşş, haklısın zor bölüm kamu , açık öğretimdemisin, kolay gelsin , emekliliğe yetiştirirsin merak etme seninkiler 65 kıyağını geçtiler ya artık,
en büyükk kamuuuuuu
Alt 25.06.2008, 11:48   #388
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 763 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Bu konuları arada okuyup takip ettikçe,aklıma şu geldi,mahalle çocuklarının kavgası olur."Benim babam senin babanı döver" gibi
Hani bir konu daha vardır, baba oğul meselesi.Belli bir diyalogtan sonra oğluna:"Okumuşun ama adam olamamışın oğlum" diye.
OKumak elbetteki güzeldir,kültürdür.Ancak günümüzde okuyupta kara cahil kalan insanda çoktur.Bakarsın bir ilkokul mezunu üniversiteliye taş çıkartır.
Ben şuna inanıyorumki, karaladıkalrı gazeteleri eline bile almamış bir satırını bile okumamış ama "uydum cemaata" misali ver versin karalasın.
Okuyun arkadaşlar,Cumhuriyet'ide okuyun, Zaman'ıda okuyun Akşam'ıda Sabah'ıda. Okumaktan zarar gelmez.Değişik fikirler edinmek çok değişik yazarlar okumak size zarar getirmez.Aksine bilgi dağarcığınız genişler.
Şu peşin hükümlülükten bir vazgeçebilsek,şu kulaktan dolma haberlere bir inanmayabilsek,şu sevgi,saygı, hoşgörü ortamını bir yakalayabilsek... Ahh keşke, ama zamanla bu da oluşacak inşallah.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2008, 11:50   #389
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
Hak yerini buldu

Dün Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarihî bir toplantı yaptı ve yıllardır sürüncemede kalan Fethullah Gülen davasına son noktayı koydu. Bilindiği üzere 11. Ağır Ceza Mahkemesi oybirliğiyle Gülen'in beraatına karar vermiş, daha sonra Yargıtay 9. Ceza Dairesi de oybirliğiyle beraat kararını onamıştı. Çifte beraatın anlamı büyüktü; ancak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 9. Ceza Dairesi'nin beraat kararına itiraz etti ve bunun üzerine dosya Yargıtay Ceza Genel Kurulu'na taşındı. Sonuç aynı: Beraat!
Zor bir davaydı. Bir tarafta Sayın Gülen'e karşı başlatılan amansız ve insafsız bir psikolojik harp vardı; diğer tarafta kanayan bir maşerî vicdan. Zaman zaman yanlış bilgiler sızdırıldı basına; zaman zaman doğru bilgiler karartıldı ve istendi ki Gülen hakkında verilen beraat kararları bozulsun. Oysa bir ferdin üzerinden bir millet yargılanıyordu. Fethullah Gülen hayatta hiçbir makama talip olmamış, kendini bu millete adamış bir düşünce adamı, hayatı boyunca sevgiden, saygıdan, hoşgörüden ayrılmamış bir gönül insanıydı. Bu duruma rağmen toplumsal barışın sağlanması uğruna kendini feda edercesine ezber bozan bir fikir adamı yıllardır sanık sandalyesinde alıkonuyordu. Aslında ortada suç yoktu ki suçlu olsun. Eğitim faaliyetleriyle gönüllere taht kurmuş bir insanı bu kadar hırpalamak hangi vicdana, hangi izana sığabilirdi ki! Nitekim bu asil millet medyatik linç denemelerinden hiçbirine inanmadı. Adaletin er ya da geç tahakkuk edeceğine dair umudunu hiç kaybetmedi.

Evet, doğrudur; bu uzun süreçte çok gözyaşı döküldü. İnsanlar hasretlerini hıçkırıklarla bastırdı; özlem türküleri dinleyecek derman kalmadı yüreklerde. Ancak hiçbir zaman umut kesilmedi. Zira ortada suç sayılabilecek en küçük bir eylem yoktu. Ne var ki kader vefa testinden geçiriyordu herkesi. İnsan sevgisiyle, ülke sevdasıyla tepeden tırnağa dopdolu insanların suç adına yapacağı ne olabilirdi ki!

Dün çok sayıda insan gördüm sevinç gözyaşlarıyla paylaşıyordu beraat kararını. Bu ülkede adaletin tam da bitmediğine, hâlâ vicdanlarıyla karar veren hâkimlerin var olduğuna inanıyorlardı. Bu duygunun yaşatılması çok önemli. Adalet mekanizmasının sağlıklı çalışması ancak ve ancak kamu vicdanının desteğiyle mümkündür. Fethullah Gülen maşerî vicdanda zaten beraat etmişti. Gülen'e karşı amansız bir düşmanlık besleyenlerin kimlerden müteşekkil olduğunu kamuoyu zaten biliyordu. Daha önemlisi bu millet, hayatının her safhasında kendisi için değil, hep başkası için yaşayan Gülen'i yakından tanıyordu. İsnat edilen suçları kamuoyu zaten ona karşı yapılan haksızlıklar hanesine kaydetmişti. Dün elde edilen hukuki sonuç vicdanlardan yükselen sesin mahkeme kararıyla tesciliydi...

İlginçtir, üç gün önce dünyaca ünlü Foreign Policy Dergisi, Fethullah Gülen'i dünyanın en önemli entelektüelleri arasına yazıyordu. Bunu bile hazmedemeyenler oldu. İnternet oylaması bir yana; dünyaca ünlü bir dergi Sayın Gülen'i ve onun insanlığa hizmetini fark ediyor ve onu dünyaca ünlü mütefekkirler arasında aday listesine alıyordu. Dünyanın pek çok üniversitesinde araştırma ve tez konusu haline gelen Fethullah Gülen'i linç etmek için bu ülkede debelenip duranlar ne maşerî vicdanı anlayabiliyor ne de uluslararası entelektüel kalite çıtasını.

Ceza Kurulu öncesi basına "daha ne duruyorsunuz?" diyerek fesat peşinde koşanlar oldu. Ne yazık ki onlardan bir kısmı kendini hâlâ hukukçu sayabiliyor, birtakım derneklerin zırhına bürünüp militanlık yapmaktan çekinmiyor. Neyseki Ankara'nın hâkimleri bu tür meşum baskılara boyun eğmedi. Tarih bir yandan onları alkışladı, diğer yandan da son bir hamleyle beraatın önüne geçmek için çırpınanları bir kenara kaydetti. Aynı hezeyan goygoycuları şimdi de "Fethullah Gülen dönüyor mu?" sorusuyla güya korku üretmeye; en azından polemik yapmaya çalışıyor. Tabii ki dönecek; ancak hemen söylemek lazım ki vuslat üzerinden yeni gerginlik hesapları yapanların hevesi yine kursaklarında kalacak. Çünkü Fethullah Gülen kargaşanın değil huzurun, kavganın değil barışın, çatışmanın değil kavuşmanın adresidir.

EKREM DUMANLI ZAMAN

KOPYALA YAPIŞTIR TARZIM DEĞİL AMA HERKESİN DE GÖRDÜĞÜ GİBİ YAZIDA İSMİM GEÇİYOR DOLAYISIYLA BANA ATIF YAPILMIŞ, BEN DE CEVAP VERMEK ZORUNDAYDIM.

bilgi çağında insanın ışık hızında bilgilendiği dönemde herşeye insan olarak yetişmen mümkün değil, adam oturuyor neredeyse sadece gün boyu tek işi o 5 paragraf 400- 500 kelimelik köşe yazısını yazıp çekilmek işi, elbette afilli kafiyeli yazacak sönmez gardaşım gibi , kimisi doğuştan yetenek 5 dakkada attırıyor bir yazı , kimiside benim gibi iş arası telefon fax mail arası okuyup koyuyor lafı yerine , yazanın yerine geçmiyorsun ama oradaki bir iki bazan tüm fikri o an paylaşabiliyosun bunda da ayıp bir yan yok , alışırsın berat merak etme , ben zaten demiyomuyum bekle yalatırım diye bak yine yalamışsın ))) nasıl kızdırdım heheheh ehehehehehe hehehee
kopyala yapıştır yaşasınnn

eleştiri o yönde en çok bana ama topla çarp alt alta koy yazdıklarım forumlarda copy pastler hariç yinede ciddi bir yekündür kardeşim , lütfen şu siteye kattıklarım verdiklerim kızdırdıklarım sevindirdiklerim kimse emeğimi yok saymasın,
Alt 25.06.2008, 11:57   #390
abircan
Usta Yiğido

demekki bu ülkede yargı var doğru kararlar alıyor değilmi, yoksa işine geldiği içinmi beraat kararını gururla ilan ediyorsun , aynı gururu niye anayasa mahkemesinin malum kararlarına karşı copyleyip pasteleyemedin heheheh ehehehehehe eheheh ))

işine gelince hukuk işine gelince guguk

iki yüzlü zamandada aynı durum BAŞLIK ŞU '' Adalet tecelli etti , Gülen'in beraat kararı kesinleşti''' durum bu demokrasi tramvaycıları ve trencilerinin takıyyeli anlayışları bu kadar sığ işte.
Çok munis yumuşak demokrat ekrem dumanlı kardeşin başlığıda şu : Mahkeme, kalplerdeki kararı tescil etti'
ne güzel ne yumuşak haber geçişi maşallah 15 gündür ki başlıklar manşetler pekbi yumoşşş olmuşşşşş allah allah gönlüm hoş oldu

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil