|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah | 91 | 4,70% | |
Hürriyet | 72 | 3,72% | |
Milliyet | 44 | 2,27% | |
Zaman | 886 | 45,76% | |
Akşam | 38 | 1,96% | |
Cumhuriyet | 291 | 15,03% | |
Ortadoğu-Yeniçağ | 54 | 2,79% | |
Yenişafak | 78 | 4,03% | |
Fanatik | 59 | 3,05% | |
Fotomaç | 47 | 2,43% | |
Posta | 82 | 4,24% | |
Sözcü | 0 | 0% | |
Diğer | 170 | 8,78% | |
Vakit | 17 | 0,88% | |
Taraf | 7 | 0,36% | |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.06.2008, 19:38 | #381 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
|
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Bu ne yahu ?
Yine sosyal Bilimcilik falan Oooo yine kavramlar havada uçuşuyor Teoremler, kuramlar, hipotezler, yasalar... maşallah. Ne yani biz de okuduk şimdi ben de ilk üniversitemde okuduğum: integral, türev, matris, analitik geometri, soyut matematik, kısmi türevli diferansiyel denklemler... falandan mı söz edeyim ? ister misiniz ? astrofizik, kuantum fiziği, atom, elektron, ışık madde midir, yoksa enerji midir, uzayın derinlikleri, kara delikler, evrenin genişlemesi, nebula...vs konuları hiç demiyom Hele hele şu anda halen okuduğum iktisat, hukuk, istatistik, derslerime hiç girmeyeyim. (Kamu yönetimi 3. sınıftayım,) Berat sen de havalanma bakiim seneye ben de kamuyönetiminden mezun oluyom yoksa Marjinal dönüşüm oranı, Üretim imkanları eğrisi, j eğrisi, philips eğrisi, arz-talep eğrisi, (ne çok eğri varmış yahu doğru yok mu) advalorem, spesifik vergi, konjonktürel ve friksiyonel işsizlik, gresham yasası, deflasyonist açık, stagflasyon,... daha neler neler... vala bi girersem bu konulara hem site hem de beyniniz yorulur. Bakın ısrar etmeyin yoksa, bi dalarım kiiii...
24.06.2008, 19:56 | #382 | |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
|
Alıntı:
Esdaaağfurullaaah efeem, bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında bir hiç kalır. Ahhh... ah... Keşke bana da ceketimi omuzlattırıp; Sivasıma gönderecek bir babayiğit çıksa... Burnumda tütüyor yahu.
24.06.2008, 23:29 | #383 |
Usta Yiğido
kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 733
|
sönmez abi tek kelimeyle harika biz böyle AYDIN DEMOKRAT CUMHURİYRTİN YETİŞDİRDİĞİ LAİK ATATÜRKÇÜ ....BÜYÜKLERİMİZİ ÖRNEK ALICAZ . bunları yazarken sizi yönlerndirme ve kalıba sokmak için değil yazınızdan çıkarımlarım oalrak algılayın inş .uslupdaki harukuladeliğe bakar mısınız birde zamnın eskittiği kişiliklere varın gelin DEĞERLENDİRMESİNİ SİZ YAPIN ..ARTIK SU BU GAZETENİN SAVUNUCUSU OLMAYI BIRAKALIM NOLUR GAZETE OKURLARINI OKUYUP ONLARA PUAN VERELİM YENİ Bİ ALAN AÇILSIN EN DEMOKRAT EN ÇOK OKUYAN KÜLTÜRLÜ YAŞLI DEMEYELİM HEMEN BELLİ OLUR ZATEN O OKURLAR GELİN VARSINLAR HAKKİKİ DEMOKRAT AYDIN KİMLER ...BUYRUN DEĞERLENDİRMELERİ SİZE BIRAKIORUM......BİR DE DELİLLERLE KONUSAN VE KOMPLOCULAR SENARİSTLER DİYE AYIRA BİLİRİZ ..BÖLME KARALAMA ARZUYLA DEĞİL ERDEMMLİ OLAN DAVRANIŞLARI ORTAYA ÇIKARMA ÇABASI OLARAK GÖRELİM İNŞ...Bİ KALIPLA DEĞİL EMPATİ VE SEMPATİ KURARAK DEĞERLENDİRELİM KARSIT GÖRÜŞLÜLERİNDE İİ ÖRNEK ALINACAK VARSA YÖNLERİ AÇIKLAYALIM İNŞ ..HADİ KOLAY GELE ..
|
24.06.2008, 23:43 | #384 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1290
|
-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
tekrar tekrar söylüyorum hiç bir gazetenin savunulacak bir tarafı yoktur...al birini vur ötekine..
25.06.2008, 00:46 | #385 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Açıkcası bu konu kabak tadı verdi.... Neden?... Çünkü her iki tarafta biribirini sadece suçluyor şöylesin böylesin diye... Eğer elinizde resmi kanıtlar varsa suçlamada bulunun eğer yoksa iftira atmayın birbirinize... Kiminiz benden büyük kiminiz küçüğümsünüz bu yazıyı yazmak istemezdim ama buna bir son vermeniz gerekir... "Zaman" veya "Cumhuriyet" ne bu tartışmayı duyuyorlar ne de haberleri var sadece siz birbirinizi kırıyorsunuz ve farkında mısnız bilmem ama artık birbirinize sizin taraf bizim taraf demeye başaldınız....
25.06.2008, 11:21 | #386 | |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1043
|
Alıntı:
e ee neolacak şimdi ben zaten gazi kamu yönetimi mezunuyummmm heheheh )) 85- 90 arası okudum , benimkiler eskimiştir, artı biz o zaman lar 12 eylül faşizmiyle ve yök saçmalığıyla uğraşmaya çalışıyoduk, sizinkilerde o zamanlar kızlara dolar dağıtıp türban çalışmasını yeni başlatmışlardı , önemsizdi o zamanlar küçük görülürdü vs vs , normal insan hakkı diye geçiştirilirdi, henüz humeyniyi sevdiğini itiraf eden yoktu, ki o bilinçte yoktu, henüz cumhuriyete ve devrimlerine karşı olduğu söyleyebilecek kürt baronlarıda yoktu mecliste, gariban solcular faşist devlet aygıtı ve yökle uğraşırdık amcalarımız dayılarımız 12 eylülün en sağlam acılarını çekmişlerdi, bu iklimde üniversitede olmak da bir şanstı, yine açtınız ilk gençlik yaralarımı henüz o zamanlar kürt sorunumuz bu boyutta değildi, henüz kendi kendine yeten 7 tarım ülkesinen biriydik, cep telefonumuz yoktu ama dış borcumuzda yanılmıyorsam bir kaç milyar dolarda yoktu, anlı şanlı özalımız vardı demokrat sivil, atılımcı cesaretli vs vs vs vs vs bir zamanlar ampulun yerinde arı vardı petek vardı, emine yoktu semra vardı, teşrifatçı hayünisa yoktu o zamanlar papatyalar vardı 41 yılımın 38 yılında ülkeyi hep sağcılar yönetmiş , şimdi artık yönetemeyecek hale getirmişler onunda hesabını olmayan 3,5 solcudan biliyorlar ya ona yanıyorum sönmezde kamucu, berat da, bende başka artıran yokmuuuu isterseniz bir ayrı başlık açıp beyin fıttıttırtması yapalım çoluk çocuklarda rahat etsin bir ülkede 30 yıl ve üzeri enflasyon olursa o toplumun sosyal dokusu bozulur, kimsede diyemezki sayıların ekonominin sosyolojiyle bilmem neyle alakası yok enflasyon demek, yolsuzluk demek, enflasyon demek yoksulluk demek enflasyon demek işsizlik demek, enflasyon demek fakirden al zengine kısa yoldan ver demek yok yok, aile bozulur, fuhuş artar, sosyal denge saygı kaybolur, ama nedense sağcılarımız 50 yıldır şu memleketi bir düzlüğe çıkaramadılar, geri dönmüş yoktan kuran atatürkün inönünün bknu yiyorlar, yaptıklarını kurduklarını satmayı marifet sayıyorlar sönmez sana kolay gelsin eğriler doğrular enflasyon stagflasyon, unutup sildim defterden hepsini, berat kasparix e inat kardeşimsin merak etme abi demek abla demekle dil yorulmaz gönül kutsanır aynı gökkubenin altında ademle havvanın çocukları olduğumuzu kimse unutmasın, aynı geminin yolcularıyız kimse unutmasın, bu yolculuk bitmez sanan kimse unutmasın bu yolculuklar hep biter, mühim olan insanlık sevgi saygı hoşgörü anlayış kalın sağlıcakla
25.06.2008, 11:42 | #387 | |
Usta Yiğido
abircan Şuan
|
Alıntı:
Sönmez şimdiden sıyırmışsın 3. sınıfta olduğuna göre çoğu gitmiş azı kalmışşş, haklısın zor bölüm kamu , açık öğretimdemisin, kolay gelsin , emekliliğe yetiştirirsin merak etme seninkiler 65 kıyağını geçtiler ya artık, en büyükk kamuuuuuu
25.06.2008, 11:48 | #388 |
Usta Yiğido
Pusula_58 Şuan
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51
Tecrübe Puanı: 763
|
Bu konuları arada okuyup takip ettikçe,aklıma şu geldi,mahalle çocuklarının kavgası olur."Benim babam senin babanı döver" gibi
Hani bir konu daha vardır, baba oğul meselesi.Belli bir diyalogtan sonra oğluna:"Okumuşun ama adam olamamışın oğlum" diye. OKumak elbetteki güzeldir,kültürdür.Ancak günümüzde okuyupta kara cahil kalan insanda çoktur.Bakarsın bir ilkokul mezunu üniversiteliye taş çıkartır. Ben şuna inanıyorumki, karaladıkalrı gazeteleri eline bile almamış bir satırını bile okumamış ama "uydum cemaata" misali ver versin karalasın. Okuyun arkadaşlar,Cumhuriyet'ide okuyun, Zaman'ıda okuyun Akşam'ıda Sabah'ıda. Okumaktan zarar gelmez.Değişik fikirler edinmek çok değişik yazarlar okumak size zarar getirmez.Aksine bilgi dağarcığınız genişler. Şu peşin hükümlülükten bir vazgeçebilsek,şu kulaktan dolma haberlere bir inanmayabilsek,şu sevgi,saygı, hoşgörü ortamını bir yakalayabilsek... Ahh keşke, ama zamanla bu da oluşacak inşallah. |
25.06.2008, 11:50 | #389 | |
Usta Yiğido
abircan Şuan
|
Alıntı:
bilgi çağında insanın ışık hızında bilgilendiği dönemde herşeye insan olarak yetişmen mümkün değil, adam oturuyor neredeyse sadece gün boyu tek işi o 5 paragraf 400- 500 kelimelik köşe yazısını yazıp çekilmek işi, elbette afilli kafiyeli yazacak sönmez gardaşım gibi , kimisi doğuştan yetenek 5 dakkada attırıyor bir yazı , kimiside benim gibi iş arası telefon fax mail arası okuyup koyuyor lafı yerine , yazanın yerine geçmiyorsun ama oradaki bir iki bazan tüm fikri o an paylaşabiliyosun bunda da ayıp bir yan yok , alışırsın berat merak etme , ben zaten demiyomuyum bekle yalatırım diye bak yine yalamışsın ))) nasıl kızdırdım heheheh ehehehehehe hehehee kopyala yapıştır yaşasınnn eleştiri o yönde en çok bana ama topla çarp alt alta koy yazdıklarım forumlarda copy pastler hariç yinede ciddi bir yekündür kardeşim , lütfen şu siteye kattıklarım verdiklerim kızdırdıklarım sevindirdiklerim kimse emeğimi yok saymasın,
25.06.2008, 11:57 | #390 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
|
demekki bu ülkede yargı var doğru kararlar alıyor değilmi, yoksa işine geldiği içinmi beraat kararını gururla ilan ediyorsun , aynı gururu niye anayasa mahkemesinin malum kararlarına karşı copyleyip pasteleyemedin heheheh ehehehehehe eheheh ))
işine gelince hukuk işine gelince guguk iki yüzlü zamandada aynı durum BAŞLIK ŞU '' Adalet tecelli etti , Gülen'in beraat kararı kesinleşti''' durum bu demokrasi tramvaycıları ve trencilerinin takıyyeli anlayışları bu kadar sığ işte. Çok munis yumuşak demokrat ekrem dumanlı kardeşin başlığıda şu : Mahkeme, kalplerdeki kararı tescil etti' ne güzel ne yumuşak haber geçişi maşallah 15 gündür ki başlıklar manşetler pekbi yumoşşş olmuşşşşş allah allah gönlüm hoş oldu
Stil | |
|
|