21.10.2007, 21:16 | #31 |
Tecrübeli Yiğido
orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00
Tecrübe Puanı: 675
|
Dalgalansın Bayrağım
Bayrak yere düşerken
alkışlayan piçleri Kahredecek Türk milleti Destek veren güçleri Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansın Bayrağım Üstündeki kan bizim Dört aylık bebeklere Kurşun sıkan nerdesin Nereye gidersen git Öleceğin yerdesin
21.10.2007, 21:20 | #32 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1094
|
--->: Dalgalansın Bayrağım
emeğine sağlık orhan abi
bu ********lere okutmak lazım bunları
22.10.2007, 10:23 | #33 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
Son Aktivite: 26.05.2011 08:17
Tecrübe Puanı: 667
|
UYUMA TÜRK EVLADI
Radyo, televizyon, gazete, dergi
Her birşey meydanda, sergi var sergi Esnafa, çiftçiye koy peşin vergi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Taksitle araba, taksit taksit ev Enflasyon kudurdu, dev oldu dev İstersen küfür et, istersen sev Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Sınavı düşünme! Kitabın bizden Bedava deneme sınavın bizden Yarı çıplak hatunlar, son avın bizden Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Bardak, tabak, oyuncak, halı verdiler Denizin dibinde yalı verdiler Gül yaprağı gösterip çalı verdiler Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Fatih'e İstanbul, Yavuz'a Mısır Yüz kupona kilim, seksen kupon hasır Kuponla gelecek ülkeye huzur Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan En son hediyeyi kızlar tanıttı Gümbür gümbür çalan sazlar tanıttı Utanmaz, arlanmaz yüzler tanıttı Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kampanya dönemi geldi, geçiyor Uyuma vatandaş fırsat kaçıyor Millet çatır çatır kupon kesiyor Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Her satırdan şiddet, nefret akıyor Kalemler bölücü tohum ekiyor Ekranlar salyalı pislik kokuyor Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Makyaj, giyim, kuşam bunların işi En sağlıklı yaşam bunların işi 'Siz emredin paşam' bunların işi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan İhtilal yaparsın manşet atarlar 'Nû resim ' yaparsın topa tutarlar Hangisini saysam katar katarlar Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Demokrasi, laiklik, insan hakları Örtüyle başladı ilk yasakları İrtica geliyor (!) son tuzakları Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Laiklik şeriat kavgası bitsin Ülkeme duyulan bu nefret yetsin Sevmeyen ******** defolsun gitsin Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Görüntü kemalist / aslı komünist Hesaplar çok ince tam oportünist Bunlar hem yalaka, hem kapitalist Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Atatürk maskesi işin yapısı Atatürk'e kuban olsun hepisi Bizim ulan memleketin tapusu Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Deniz Türkiyeli, Önkuzu Türk'tü Ay-Yıldız bayrağı en büyük farktı Evita sevenler Ülkü'den korktu Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kılıçkıran, Özmen dağda gezmedi, Karakol basmadı, huzur bozmadı Beşbin şehit verdik kimse yazmadı Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Her günüm cenaze her günüm şehit Çektiğim acıya Yaradan şahit Bunların sebebi Şam'da bir it oğlu it Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kimine Rusya'da bedava tatil Kimine dinamit, kimine fitil Çatlıya gelince 'Faşist' bir katil Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Düşman gelmiş kapımıza dayanmış Dört yanımız kampanyaya boyanmış Kutuplara yaz gelmiş bak onlarda uyanmış Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Çanakkale hiç kampanya görmedi Dumlupınar kampanyaya girmedi Kocatepe mega kupon vermedi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Ahmet Yılmaz
22.10.2007, 10:31 | #34 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
ASIN BU KATİLİ
Seksendört yılında Siirt ilinde
İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda Mehmedim’in türküsü alem dilinde Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Okullar camiler yanmış yıkılmış Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış Analar hep yasta boynu bükülmüş Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Yakılan köyleri anlatır biri Dili dolaşıyor benzi sapsarı Gidenler bir daha dönmüyor geri Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Suriye Bekaa dolaşıp durdun Çoluğu çocuğu ölüme sürdün Birinci dersini Kenya’da gördün Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Gözün aydın olsun yurda hoş geldin Onbeş yıl bekledik niye geç kaldın Sürdüğün saltanat bitmezmi bildin Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Fırsat verilirse hizmet edecek Çoban olup dağda davar güdecek Bir yolunu bulsa Şam’a gidecek Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Bu rezil yüzünden ne canlar yandı Otuzbin can gitti ocaklar söndü Annem de Türk dedi Kıble’ye döndü Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Suriye İran Irak destek olmasın Avrupa bu işe köstek olmasın Gerek yok gözlemci filan gelmesin Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Pişmanlık yasası çıksın ne demek Bunun Türkçesi katile af demek Abesle iştigal resmen halt yemek Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Yetim yavruların yükselen sesi Hakim bey savcı bey dinleyin bizi Kırılsın o kalem yazmasın yazı Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Ağlayan sızlayan analar gördüm Düşündüm taşındım kararı verdim İlmeği yağladım urganı gerdim Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş Mahkemede bir bak yiğit ne imiş Biz kararı verdik yok artık dönüş Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Yerin yurdun belli rahat olsunlar Adresin İmralı böyle bilsinler Dağdaki itlerin gelip alsınlar Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Avukatlar gelip gelip gitsinler İmralı havası alıp gitsinler Savunmana delil bulup gitsinler Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Yetmiş avukata ne gerek vardı Dangalos Dallama gelse yeterdi Üçü bir arada olup biterdi Asın bu melunu nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Şehidin geride oğlu kızı var Yanmış yüreklerde dinmez sızı var Bir bilsen kellende kimin gözü var Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Şehitlikte açık görüş olmuyor Feribotla bacı kardeş gelmiyor Olanları aklım fikrim almıyor Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. Cümle şehitlerin adı sorulsun Kıssadan hisse hesap görülsün Fazla uzatmayın kalem kırılsın Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!..
22.10.2007, 11:27 | #35 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
BU HESAPTIR SORULACAK APO DENEN KÖPEKTEN
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler
Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki Türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir Türk'e semboldür Kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedikleri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten? Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun? Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın! Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten! Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Aşık Sefai [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
BeNDe BiR TüRK'üM Ve BeNDe BiR MeHMeTÇiĞiM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu fratt tarafından (22.10.2007 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. |
22.10.2007, 11:54 | #36 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
MEHMEDİM
Gayrı anlatılmaz bu savaş bence
Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Bu öyle bir iman öyle ihlaski Secde eder cümle canlı ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar sararmış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim Osman Öztunç
22.10.2007, 11:57 | #37 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
|
-->: BU HESAPTIR SORULACAK APO DENEN KÖPEKTEN
Sevgili fratt bu güzel şiiri bizimle paylaştığınız için sağol
22.10.2007, 12:04 | #38 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
-->: MEHMEDİM
Bu akşpam yıldızlar sararmış gibi
Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim Canımız mehmetciklerimiz allah onlara güc kuvvet versin şu bir avuc capulcuya haddini bildirsin temizlesinler bütün mehmetciklerimizi allah anasına,babasına,sevdiklerine, ve vatanına bağışlasın inşallah
22.10.2007, 12:10 | #39 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
-->: ASIN BU KATİLİ
Cümle şehitlerin adı sorulsun
Kıssadan hisse hesap görülsün Fazla uzatmayın kalem kırılsın Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın!.. __________________ Bebek katilini beslemenin mantığını anlayamıyorum AB ne der ABD ne der Dünya ne der diye diye bebek katilini imralıda besliyoruz kim ne derse desin hiç biri bizi bağlamaz hemen derhal asmalıyız ermeni picini amerikan itini
22.10.2007, 12:21 | #40 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
-->: UYUMA TÜRK EVLADI
Çanakkale hiç kampanya görmedi
Dumlupınar kampanyaya girmedi Kocatepe mega kupon vermedi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Evet Türk milleti artık gözünü acmalı biz bunları önemsemediğimiz sürece bunlar bize hainlik etmeye devam ederler yılanı küçükken öldürmeliyiz bunlar kara yılan yaşama hakkı yoktur soysuzlar onun bunun picleri
Stil | |
|
|