![]() |
#4931 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() müslüm babaaaaaaaaaaaaaaaa
ASIGIM BIR KULUNA Aşığım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun elinde biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Edip Akbayram................Nefesi n nefesimde....
.
![]() |
#4933 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() emrah-bastan yazalim :(
Bir an seni düşünmeden İnan Yapamıyorum Öyle derin derin yaram Kurtulamam Bu sevdadan Yakar yıkar hatıran Bak Şu YAğan Yağmura Gör Beni Feryadım Sarıyor Bak Şimdi Gökleri Gel Baştan Yazalım Bu Aşkın Kaderini Gel Baştan Baştan Yazalım Nasıl Unuturum Seni Nasıl Unuturum Seni Gönül Ferman Dinlemez Ki... Yar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() zara-tez gel yarim
Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu. Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur. Kurudu gözyaşlarım içime akar durur. Kurudu gözyaşlarım, İçime akar durur. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() erdal güney-bir kara sevda
Bir kara sevda geldi başıma Hiç bakmaz oldu gözüm yaşına Kurşun işler mi mezar taşıma Bir garip geldi geçiyor ömrüm Bir şahin olmuş ucuyor gönlüm Deryalar çöller aşıyor gönlüm Tez haber salın nazlı yarime Bir garip geldi geçiyor ömrüm Kor ateşlerde yanıyor içim Bin derdim var biçim biçim Yaralı bülbülüm yok ki sucum Bir garip geldi geçiyor ömrüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() murat ince-bize kalan
Mahcup sevdalar kaldı bize, Mahzun yürekler, Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar, Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize… Dilimizden düşmeyen şarkılar, Yalan yanlış hatıralar, Kırık dökük bu satırlar, Keşkeler kaldı bize, Bir de yara, bir de dert kaldı bize… Gece yarısı buluşmak varmış, Gün batımlarında ağlaşmak, Tan yerine sevdalık, Bir garip düşünce, kaldırmak farzmış… Bir de adamlık, Bir de ortada kalmak, Ve tokat ağlatan, acı sözler varmış… Naylon aşklar kaldı bize, İkiyüzlü gün kaldı, Katran sarılmış geceler, Bir yüzü hep sahte günler, Ay ışığı vurmuş caddeler kaldı bize… Yüreğimizde tükenmeyen dostlar, Hatırı sayılır arkadaşlar, Birlikte pişti dediğimiz mekanlar, Hayaller kaldı bize, BİR DE AHLAR, BİR DE TÜHLER KALDI BİZE… Uzakmış, yakınmış, Gitmek koşmak varmış, Sarp yamaçlarda vuruşmak, Cana, can varmış… Cepteki üç kuruşu paylaşmak, Bir de kardeşlik, Bir de kardeş kurşunu yemek varmış, Ve kurşun öldüren pusular varmış… Sahte kullar kaldı bize, Posta pusu kuranlar, Kuzu postlu kurtlar, Bir yanı hep çorak, Güneş açmamış bozkır tarlalar kaldı bize… Siyah üstü beyaz umutlar, Çalkalanır yüreğimde yarınlar… Güneş değmemiş bozkır tarlalar, Ve kurşun öldüren pusular varmış… Ay ışığı vurmuş caddeler, Saçak altı ıslak sokaklar, Yara, yara, dert kaldı bize, Ve tokat ağlatan acı sözler, BİR DE AHLAR, BİR DE TÜHLER KALDI BİZE… Sahte ! . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() ınternetten macı ızlıcem ama daha baslamadı
cıngılını dınllıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferdi tayfur-beni aglatmaya kimin hakki var :(
bende ismdi mac dileyecgim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yeter bukadar duygusallik mac zamani |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() pfffff sıkıldım haaa yarım saattır aynı müzik !!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Yiğido
![]() ![]() yusufulku58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.01.2012 22:46
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() Engin UTAR - Yalancı
![]() |