![]() |
#41 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 02:57
Tecrübe Puanı: 670
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
![]() Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 647
![]() ![]() |
![]() dogudakı secım gercegı şudur aslen bılmeyenler ıcın yazıyorum.yıllardır alevılık olgusunu kullanıp dogunun oyunu alan partıler oradakı ınsanlara ıkıncı sınıf ınsan muamelesı yapıp ınsanları devletıne karsı asilestırdı.akp ıse bu sorunun topla tufekle degıl hızmetle aşılacagını gordu oy oranının artması tamamen buna baglıdır.ayrıca devletın parası devletın garıbabına verılmıstır.bunu kınamak aptallıgın alası degılde nedır.ya bu devletın parası devlet adına duzenlenen ıckılı balolarda yenılse ıdı veya ahlaksız sıyasetcılerın cebıne gırseydı eskıden oldugu gıbı dahamı uygun olurdu.bakın 97 den berı bu su an ıktıdar olan grubun yonettıgı bır beledıyede yasıyorum bu yardımlar yoksul halka her zaman yapılıyor hızmete geldıklerı ılk gunden berı bunun secım zamanı ıle falan alakası yok.az once degısık ıddalarda bulunan kardesım o zaman daha cok kucuk oldugundan bılemez bunları.bakın allah ıcın soyluyorum vallahı her turlu sıyasetın dısında. Çöp dagları olusuyordu ılcemızde.bu adamlar hızmet verdı temızledı.hızmet verıp oy alıyorlar karsılıgında.olay bu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tayyip Diyor ki ; Ey benim okuyup araştırmayan halkım :
1- Şehidinize hakaret ettim, anlamadınız 2- Ermeni yahudi demeden ülke varlıklarını atıp, kaynaklarınızı devrettim farketmediniz, 3- Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim, anlamadınız 4- Erbakan bile "AKP' yi siyonistler kurdurdu" dedi ki doğru, anlamadınız 5- Türkiye yi katmerli bir borcun altına soktum, ki borç katlanarak büyüyor yakında nefes alacak haliniz kalmıyacak, tınmıyorsunuz, 6- Toprakları sattım, anlamadınız 7- Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım,yine umursamadınız. 8- Din, müslümanlık,islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtık bu ne biçim müslümanlık demediniz. 9- Ogluma acık acık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trılyoner yaptım ilgilenmediniz 10- Malıye bakanıyla elele verıp yedı sülalemıze yetecek paraları goturduk,olsun yiyor ama birşeyler yapıyor hiç olmazsa dediniz. 11- Teroristbasına sayın dedim anlamadınız 12- Ulkeyi dünyanın en yuksek faiziyle borçlandırdım anlamadınız 13- 2002 dekı secım oncesi dokunulmazlıkları kaldırcam diye yalan söyleyip sonra lafını bile etmedim anlamadınız 13- Derdini söyleyen vatandaşa ...tir çektim anlamadınız 14- Üstüne üstlük bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca, sandıktan hooop ben çıktım. 15-Herkesi kucaklıyacağım sizler benim canlarımsınız dedim safca inandınız. 16-Muhalefetin desteğiyle laikliği budayıp kendi anayasamızı çıkarmamızı umursamadınız bile 17- Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyimde kimler sevsin. Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme. Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsem yine %30 alırım . Canım koyunlarım benim... Yorumsuz
![]() |
#44 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() bak canım kımsenın toplanıp senın ustune geldıgı yok sana cok sevdıgım bır sozu soylemek ıstıyorum.
"hersey ustume ustume gelıyor dıyorsan,ters yola girmıssındır." |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ne güzelde söylemiş....çiğdem kaya sen tayyip amcanı dinle.....!!!!
![]() |
![]() |
#46 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() berat bence tum mılletvekıllerı akp den cıkar cunku alevı vatandaslarımız yıllardır cehepenın kendısını kandırdıgını anlamıs olmalı.hızmet alıyorlar artık eee tabı karsılıgında oy vereceklerdır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
aleviler nerde böyle oy topladı...zaten sorun burda aleviler birleşip oy verse ortada tayyip felan kalmaz....22 milyon kişiyiz son araştırmalara göre...tabi köken olarak......bence tek bi doğru kelime bilmediğn aleviler hakkında tek laf etme sen...senin önceki alevi topicli konuda bu konuda ne kadar cahil kaldığını öğrenmiştik..tek doğru lafın yoktu.SEN YİNE BUNU ZAMANDAN OKUMUŞUN....
![]() |
![]() |
#48 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() canım ne hızlı kopyala yapıstır yaptın masallah.abıcım senın o cok ıyı sandıgın partıler ıhtılal yaparlarlar ,kaos cıkarırlar,soru onergesı verırler,kavga ederler,laıklıkten bahsedıp alevılıgı kullanırlar,mılletyı kuyrukta bekletırler ekmek tüp yag ıcın.mıllet salak degıl fark ortada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() Son Aktivite: 09.12.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() tamam canım ben cahılım sen bılıyorsun oyle olsun ........
ayrıca ınan gunlerdır gazete okuyamıyorum cunku ıkıncı unıversıte dusunuyorum butun vaktım oss ye hazırlanmakla gecıyor.bak senı ne kadar onemsedım ne cok vakıt ayırdım sana.cok sanslısın tek bencıl olmadıgım ıcın bır kac kelıme ogrenesın dıye |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|