![]() |
#41 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 682
![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar ülkeyi bölmek isteyenlerin en büyük amaçları sürekli insanları ümitsizleştirip, varolmayan bir kaos çıkartıp, kutuplaşmalara yol açıp, bu güzel vatanamızın her alanda ilerlemesini engellemektir, bazı kesimler bu senaryoyu yaklaşık iki yıldır ısıtıp ısıtıp devreye sokuyorlar, malesef her yerde olduğu gibi bizim sitemizdede o zihniyetin şakşakcıları mevcuttur, ve bu millet onların düşündüğü gibi saf, yobaz, ve gerici değildir.
Bu millet nasıl doksandokuzda yakalaşık yüzde otuzla eceviti iktidara taşımıştır ama üç yıl gibi kısa bir sürede yine bu millet aynı partiyi yüzde ikilere düşürmüştür yani ak partiyide iktidara taşıyan bu millet gayet iyi bir şekilde indirmesinide bilir. Ama ne hikmettirki halkın oylarıyla iktidara gelemeyenler ülkede başka hevesler peşindeler şimdide yargıyı devreye soktular, sözü fazla uzatmayıp, hayırlısı bekleyip göreceğiz diyorum.Ama şuda bir gerçektirki halkımızın inançlarına, özgürlüklerine, görüşlerine, ve yaşam tarzlarına müdahale etmeye kalkanlar en güzel cevabı yine bu halktan alıyorlar Unutulmamalıdırki,Egemenlik kayıtsız şartsız MİLLETİNDİR
![]() |
#42 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AKP DOKUNDURTMADI
TBMM Adalet Komisyonu'nda incelenen 75 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası, AKP'lilerin oylarıyla rafa kaldırıldı. ADALET Anayasa Krma Komisyonu ,çoğunluğu geçen dönemden olmak üzere milletvekillerinin dokunulmazlık dosyalarını inceledi. Komisyonda AKP'lilerin oylarıyla Başbakan Erdoğan, CHP Lilderi Baykal, Maliye Bakanı Unakıtan, Tarım Bakanı Eker, DTP Lideri Türk'ünde isminin bulunduğu 75 dosyanın dönem sonuna ertelenmesine karar verildi. Ey benim Adaletli ve Kalkınmalı Aydın Demokrat Partim.Nedeeeeennnnnnn dokundurtmuyorsun ? Çekindiğin şey ne ? Seçimlerden önce bir yıl sonra dokunulmazlıklarıda kaldıracağız diyen kimdi? Yoksa herzamanki gibi yine değiştimmi diyeceksiniz? Artık gerçekleri görme zamanı gelmiştir. Türk halkı için,din üzerinden siyaset yapanlar dini işine geldiği gibi kullananlara prim vermeyin.!! Sadece bunlar müslüman değil,müslümanlık bunların tekelindede değil!!! Dinimize 1400 yıldır birşey olmamışta şimdimi olacak ? Bu ülkede ne dinimize ne kitabımıza ne inancımıza hiç bir şey olmaz, vede olamazda.!!!Ancak onun üzerinden siyaset yapan din sömürücülüğü yapan onun üzerinden rant sağlayan oy avcılığı yapanlar gün gelir onların hesabını vermek zorunda kalır.Saygılar
![]() |
#43 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() abi adamlar dokundurtmam demiyor neden sadece milletvekillerine diyor yani dokunulmazlığı olan herkese dokunalım diyor doğrusuda bu değilmi
![]() |
#44 | |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
![]() recosan sana aynen katılıyorum. herkesin dokunulmazlığı kalkmalı, sadece milletvekillerinin değil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dokunsun efendim yetmiyorsa alsın MHP' yide yanına yetmiyorsa CHP zaten hazır barbar bağırıyor dokunun diye 6 yılda hala dokunamadılar bir türlü ne hikmetse!!! Hala anlamadınızmı dokunduğunda bindiği dalı kesecek tabikii işte böyle dönem dönem oyalayacak benim adaletli ve aydınlık partim...
![]() |
#48 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() Abi burası herkese açık yorum sitesi tartışılan siyaset ya önce siyasetle ibadet bi ayıralım arkadaş.Bunu yazan arkadaş benden fazla mı müslüman,Müslümanlığı benim kadar yaşadığını nerden bileceğiz.Benim bildiğim ibadet allah için yapılır.
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#50 | |
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
![]() Son Aktivite: 13.09.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
![]() Alıntı:
parti kapatmak veya insanları yargılamak.bu iddialar sebepse aynısını CHP de yapıyor hemde belgeleriyle ortada ozaman CHp de kapatılsın .Eğer hukuk adına yapılıyorsa.Laik-antilaik diyerekMilletimizi bölende yine CHP oldu.Başsavcının sekreterinin örtülüymüş ispat et ben bu forumdaki arkadaşlardan özür dileyeceğim.Aklın kesiyomu yargıtayda başı örtülü memur.İmkansız.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|