Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.03.2008, 10:02   #41
recosan58
Tecrübeli Yiğido

recosan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

recosan58 Şuan recosan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2011 18:13

Tecrübe Puanı: 682 recosan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKrecosan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: CHP ninde kapatılması lazım....

Arkadaşlar ülkeyi bölmek isteyenlerin en büyük amaçları sürekli insanları ümitsizleştirip, varolmayan bir kaos çıkartıp, kutuplaşmalara yol açıp, bu güzel vatanamızın her alanda ilerlemesini engellemektir, bazı kesimler bu senaryoyu yaklaşık iki yıldır ısıtıp ısıtıp devreye sokuyorlar, malesef her yerde olduğu gibi bizim sitemizdede o zihniyetin şakşakcıları mevcuttur, ve bu millet onların düşündüğü gibi saf, yobaz, ve gerici değildir.
Bu millet nasıl doksandokuzda yakalaşık yüzde otuzla eceviti iktidara taşımıştır ama üç yıl gibi kısa bir sürede yine bu millet aynı partiyi yüzde ikilere düşürmüştür yani ak partiyide iktidara taşıyan bu millet gayet iyi bir şekilde indirmesinide bilir.
Ama ne hikmettirki halkın oylarıyla iktidara gelemeyenler ülkede başka hevesler peşindeler şimdide yargıyı devreye soktular, sözü fazla uzatmayıp, hayırlısı bekleyip göreceğiz diyorum.Ama şuda bir gerçektirki halkımızın inançlarına, özgürlüklerine, görüşlerine, ve yaşam tarzlarına müdahale etmeye kalkanlar en güzel cevabı yine bu halktan alıyorlar

Unutulmamalıdırki,Egemenlik kayıtsız şartsız MİLLETİNDİR
Alt 20.03.2008, 10:06   #42
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

AKP DOKUNDURTMADI

TBMM Adalet Komisyonu'nda incelenen 75 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası, AKP'lilerin oylarıyla
rafa kaldırıldı.
ADALET Anayasa Krma Komisyonu ,çoğunluğu geçen dönemden olmak üzere milletvekillerinin dokunulmazlık
dosyalarını inceledi. Komisyonda AKP'lilerin oylarıyla Başbakan Erdoğan, CHP Lilderi Baykal, Maliye Bakanı Unakıtan,
Tarım Bakanı Eker, DTP Lideri Türk'ünde isminin bulunduğu 75 dosyanın dönem sonuna ertelenmesine karar verildi.

Ey benim Adaletli ve Kalkınmalı Aydın Demokrat Partim.Nedeeeeennnnnnn dokundurtmuyorsun ? Çekindiğin şey ne ? Seçimlerden önce bir yıl sonra dokunulmazlıklarıda kaldıracağız diyen kimdi? Yoksa herzamanki gibi yine değiştimmi diyeceksiniz? Artık gerçekleri görme zamanı gelmiştir. Türk halkı için,din üzerinden siyaset yapanlar dini işine geldiği gibi kullananlara prim vermeyin.!! Sadece bunlar müslüman değil,müslümanlık bunların tekelindede değil!!! Dinimize 1400 yıldır birşey olmamışta şimdimi olacak ? Bu ülkede ne dinimize ne kitabımıza ne inancımıza hiç bir şey olmaz, vede olamazda.!!!Ancak onun üzerinden siyaset yapan din sömürücülüğü yapan onun üzerinden rant sağlayan oy avcılığı yapanlar gün gelir onların hesabını vermek zorunda kalır.Saygılar
Alt 20.03.2008, 10:12   #43
recosan58
Tecrübeli Yiğido

abi adamlar dokundurtmam demiyor neden sadece milletvekillerine diyor yani dokunulmazlığı olan herkese dokunalım diyor doğrusuda bu değilmi
Alt 20.03.2008, 10:13   #44
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP DOKUNDURTMADI

TBMM Adalet Komisyonu'nda incelenen 75 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası, AKP'lilerin oylarıyla
rafa kaldırıldı.
ADALET Anayasa Krma Komisyonu ,çoğunluğu geçen dönemden olmak üzere milletvekillerinin dokunulmazlık
dosyalarını inceledi. Komisyonda AKP'lilerin oylarıyla Başbakan Erdoğan, CHP Lilderi Baykal, Maliye Bakanı Unakıtan,
Tarım Bakanı Eker, DTP Lideri Türk'ünde isminin bulunduğu 75 dosyanın dönem sonuna ertelenmesine karar verildi.

Ey benim Adaletli ve Kalkınmalı Aydın Demokrat Partim.Nedeeeeennnnnnn dokundurtmuyorsun ? Çekindiğin şey ne ? Seçimlerden önce bir yıl sonra dokunulmazlıklarıda kaldıracağız diyen kimdi? Yoksa herzamanki gibi yine değiştimmi diyeceksiniz? Artık gerçekleri görme zamanı gelmiştir. Türk halkı için,din üzerinden siyaset yapanlar dini işine geldiği gibi kullananlara prim vermeyin.!! Sadece bunlar müslüman değil,müslümanlık bunların tekelindede değil!!! Dinimize 1400 yıldır birşey olmamışta şimdimi olacak ? Bu ülkede ne dinimize ne kitabımıza ne inancımıza hiç bir şey olmaz, vede olamazda.!!!Ancak onun üzerinden siyaset yapan din sömürücülüğü yapan onun üzerinden rant sağlayan oy avcılığı yapanlar gün gelir onların hesabını vermek zorunda kalır.Saygılar
Ya hemşerim anlamıyorlar bu adamlar sadece kendine müslüman adamlar siyaseti bu siteyede soktular konu açanlara bi bak fanatik Akp taraftarı hem konu açıyorlar hem açtıkları konuyu kendileri değerlendiriyor sonrada imdat diye bağırıyorlar bir sayfa geride arkadaşın biri sadece allahın adını 9 defa yazdı bu nedemek ya .
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2008, 10:13   #45
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 10:38

Tecrübe Puanı: 787 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: CHP ninde kapatılması lazım....

recosan sana aynen katılıyorum. herkesin dokunulmazlığı kalkmalı, sadece milletvekillerinin değil.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 10:17   #46
recosan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya hemşerim anlamıyorlar bu adamlar sadece kendine müslüman adamlar siyaseti bu siteyede soktular konu açanlara bi bak fanatik Akp taraftarı hem konu açıyorlar hem açtıkları konuyu kendileri değerlendiriyor sonrada imdat diye bağırıyorlar bir sayfa geride arkadaşın biri sadece allahın adını 9 defa yazdı bu nedemek ya .
yapma be abi ALLAH ın adına anmak kötü birşeymi
Alt 20.03.2008, 10:23   #47
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
recosan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi adamlar dokundurtmam demiyor neden sadece milletvekillerine diyor yani dokunulmazlığı olan herkese dokunalım diyor doğrusuda bu değilmi
Dokunsun efendim yetmiyorsa alsın MHP' yide yanına yetmiyorsa CHP zaten hazır barbar bağırıyor dokunun diye 6 yılda hala dokunamadılar bir türlü ne hikmetse!!! Hala anlamadınızmı dokunduğunda bindiği dalı kesecek tabikii işte böyle dönem dönem oyalayacak benim adaletli ve aydınlık partim...
Alt 20.03.2008, 10:24   #48
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
recosan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yapma be abi ALLAH ın adına anmak kötü birşeymi
Abi burası herkese açık yorum sitesi tartışılan siyaset ya önce siyasetle ibadet bi ayıralım arkadaş.Bunu yazan arkadaş benden fazla mı müslüman,Müslümanlığı benim kadar yaşadığını nerden bileceğiz.Benim bildiğim ibadet allah için yapılır.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2008, 10:30   #49
recosan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dokunsun efendim yetmiyorsa alsın MHP' yide yanına yetmiyorsa CHP zaten hazır barbar bağırıyor dokunun diye 6 yılda hala dokunamadılar bir türlü ne hikmetse!!! Hala anlamadınızmı dokunduğunda bindiği dalı kesecek tabikii işte böyle dönem dönem oyalayacak benim adaletli ve aydınlık partim...
hayır abi chp buna karşı çıkıyor sadece milletvekillerine yönelik istiyor
Alt 20.03.2008, 12:08   #50
fakıllı
Yiğido

fakıllı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fakıllı Şuan fakıllı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.09.2012 15:10

Tecrübe Puanı: 653 fakıllı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: CHP ninde kapatılması lazım....

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bazen Sivaslı olduğum için yüzüm kızarıyor. Ne kadar basit ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Halen savunuyorsunuz şu partiyi. Kapatma kendilerine olunca demokrasi havarisi kesiliyorlar. Arkadaşlar bu ülkede CUMHURİYETİ ve onun temel ilkelerini koruyan bir HUKUK var. Herkes ama herkes ona uymak zorunda.Hiç kimse %bilmem kaç oy aldım diye hukuka uymamazlık yapamaz. Sizin anlayacağınız dille söyleyeyim. Ben muhtarım, ben korucuyum, ben Jandarmayım diye kimse aklına geleni yapamaz, aklına geleni söyleyemez. Bu Başbakanda olsa Cumhurbaşkanı da olsa söy le ye mez. Her şeyi getirip Türbana takıyorsunuz. Biliyormusunuz AKP yi kapatmak isteyen Abdurrahman Yaçınkaya öyle demokrat adamki türbanla falan işi yok. Sekreteri bile türbanlı adamın. Cumhuriyet hepimize lazım. Lütfen Cumhuriyete ve ilkelerine sahip çıkalım. Türkiye ye müslümanlık Akp ile mi geldi. Ondan önce biz müslüman değilmiydik. Bize ne yaptıda müslümanları inanan, inanmayan diye karşı karşıya getirdi. Lütfen birde bunları düşünün.
Sivaslı olduğum için benim yüzüm kızarmıyor.Beğenmiyorsan sivaslıyım demezsin olur biter.Kimsenin hukuku çiğnediği felan yok.Hukuku çiğneyenlerin kim olduğu belli değilmi?Varmı gazete küpürleriyle,yalan haberlerle,dedikoduyla
parti kapatmak veya insanları yargılamak.bu iddialar sebepse aynısını CHP de yapıyor hemde belgeleriyle ortada ozaman CHp de kapatılsın .Eğer hukuk adına yapılıyorsa.Laik-antilaik diyerekMilletimizi bölende yine CHP oldu.Başsavcının sekreterinin örtülüymüş ispat et ben bu forumdaki arkadaşlardan özür dileyeceğim.Aklın kesiyomu yargıtayda başı örtülü memur.İmkansız.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil