Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.03.2008, 23:19   #41
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: "HUKUK DEVLETİ OLAMADIK"

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başbuğluk nemi yaptı .
Ülkücülüğü en iyi şekilde temsil ediyor, dindar bir insan,milliyetçi,5-10 çapulçuya meydanı bırakmaz...
Kardesim, BASBUG lugu, ülkücülügü en iyi temsil edenlere söylenseydi, etrafda cok BASBUG olurdu.

Ben senin Muhsin Yazicioglu hakkindaki söylediklerine katiliyorum, ama bu onu BASBUG yapmaz.

Anlatabildim mi?

Yaziciogluna saygimiz sonsuz
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008, 16:42   #42
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Bawo Şuan Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2008 11:12

Tecrübe Puanı: 0 Bawo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Akıl yaşta değil başta demişler. Hiç kusura bakma sen burda haksız ithamda bulunurken değil büyüğüm babam olsan karşılığını bulursun benden. Yaş meselesine gelince önemli olan yaşadığın senelere ne sığdırabildiğindir. Siyasi hayatımı seninle tartışma gereği duymuyorum bile.
Çok sıradansın çookkkk. sakın bunu rencide yada hakaret olarak algılama. sadece senin kendini tanımana yardımcı olmak amacıyla söyledim.Ben yaşadıklarımdan bahsediyorum sen gelmiş o dönemden bihaber yorum yapıyıorsun. sıradanlıktanda öte bişey bu.
Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 22:37   #43
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42

Tecrübe Puanı: 798 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Reden --->: -->: "HUKUK DEVLETİ OLAMADIK"

Alıntı:
Bawo Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok sıradansın çookkkk. sakın bunu rencide yada hakaret olarak algılama. sadece senin kendini tanımana yardımcı olmak amacıyla söyledim.Ben yaşadıklarımdan bahsediyorum sen gelmiş o dönemden bihaber yorum yapıyıorsun. sıradanlıktanda öte bişey bu.
Yaşın 40 ve bazı şeyleri yaşamışsın anladık. Şimdi de buradan bakalım biraz.

1 - ) Ben Tarihçiyim. Senin mantığına göre gereksiz bir meslek dalını seçmişim. Çünkü sen yaşanmayan tarihlerin anlaşılamayacağını söylüyorsun.

2 - ) Cevap verenleri 25 yaş altı ve 25 yaş üstü kategorisine ayırmışsın. Kriterlrini merak ettim. Yaşım 39 olsaydı bu kriter de 39 yaş altı ve üstü olarak mı değişecekti.

3 - ) Tezata bakınızki "Konuşmaya değmez bunların yaşı küçük" dediğiniz arkadaş sanki yılların tecrübesi.

4 - ) Senin mantığına göre ben 70'lerde yaşamadığım için o dönemleri anlayamam. Haklısınız tarihin en önemli iki unsuru yer ve zamandır. Peki sormazlar mı adama ? Sen Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanında mıydın ne yaptığını biliyorsun ?

5 - ) Son yorumunda yaşadıklarından bahsettiğini söylemişsin. Ben yukarda yaşadıklarından bahseden bir portre göremedim. Gereksiz bir şekilde araya girip Muhsin Yazıcıoğlu'na ithamda bulunup beklemeye koyulan bir tip teşhis ettim.

6 - ) Her insan yaşadığı yıllar kadar bilir diye bir kaide daha önce duymamıştım.
İnsanları yaşlarına göre değerlendirmemeyi en azından bu yönde çaba harcamanızı tavsiye ediyorum.

7 - ) Benim kendimi tanımama yardımcı olmak istemişsin. Çok teşekkür ederim. Ben kendimi ve sahip olduğum değerleri iyi bildiğimi düşünüyorum. Hatta bireyin kendini tanımasından sonra gelen çevresini ve mensup olduğu değerleri bilmesi noktasında da eksiğimin olmadığını düşünüyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla sizin bu son aşama noktasına bir hayli tecrübeye ihtiyacınız var.
Alt 01.04.2008, 22:51   #44
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1099 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: "HUKUK DEVLETİ OLAMADIK"

yürü bea talha abiiiii
kim tutar seniiiiiiiii

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 22:57   #45
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:

1 - ) Ben Tarihçiyim. Senin mantığına göre gereksiz bir meslek dalını seçmişim. Çünkü sen yaşanmayan tarihlerin anlaşılamayacağını söylüyorsun.

2 - ) Cevap verenleri 25 yaş altı ve 25 yaş üstü kategorisine ayırmışsın. Kriterlrini merak ettim. Yaşım 39 olsaydı bu kriter de 39 yaş altı ve üstü olarak mı değişecekti.

3 - ) Tezata bakınızki "Konuşmaya değmez bunların yaşı küçük" dediğiniz arkadaş sanki yılların tecrübesi.

4 - ) Senin mantığına göre ben 70'lerde yaşamadığım için o dönemleri anlayamam. Haklısınız tarihin en önemli iki unsuru yer ve zamandır. Peki sormazlar mı adama ? Sen Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanında mıydın ne yaptığını biliyorsun ?

5 - ) Son yorumunda yaşadıklarından bahsettiğini söylemişsin. Ben yukarda yaşadıklarından bahseden bir portre göremedim. Gereksiz bir şekilde araya girip Muhsin Yazıcıoğlu'na ithamda bulunup beklemeye koyulan bir tip teşhis ettim.

6 - ) Her insan yaşadığı yıllar kadar bilir diye bir kaide daha önce duymamıştım.
İnsanları yaşlarına göre değerlendirmemeyi en azından bu yönde çaba harcamanızı tavsiye ediyorum.

7 - ) Benim kendimi tanımama yardımcı olmak istemişsin. Çok teşekkür ederim. Ben kendimi ve sahip olduğum değerleri iyi bildiğimi düşünüyorum. Hatta bireyin kendini tanımasından sonra gelen çevresini ve mensup olduğu değerleri bilmesi noktasında da eksiğimin olmadığını düşünüyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla sizin bu son aşama noktasına bir hayli tecrübeye ihtiyacınız var.
Demogoji yapıyor gibi görünsende yaşama reel anlamda bakış açısında olduğun gibi demogoji yapma anlamındada çok ama çok acemisin.Keşke tarih i hep doğru aksettirebilsek. ama kişisel çıkarlar bakımından hiç kimse doğru aksettirmiyor maalesef. kısacası ben yaşadıklarımla tarihi yargılıyorum sen se okuduklarınla.. aramızdaki fark benim yaşadıklarım,seninse dünya görüşüne paralel olan yazılanlar veyaa o paraleldeki çevren ve o çevrenden ballandıra ballandıra anlatılan zaferler diyelim.
Alt 01.04.2008, 22:59   #46
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42

Tecrübe Puanı: 798 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Bawo Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Demogoji yapıyor gibi görünsende yaşama reel anlamda bakış açısında olduğun gibi demogoji yapma anlamındada çok ama çok acemisin.Keşke tarih i hep doğru aksettirebilsek. ama kişisel çıkarlar bakımından hiç kimse doğru aksettirmiyor maalesef. kısacası ben yaşadıklarımla tarihi yargılıyorum sen se okuduklarınla.. aramızdaki fark benim yaşadıklarım,seninse dünya görüşüne paralel olan yazılanlar veyaa o paraleldeki çevren ve o çevrenden ballandıra ballandıra anlatılan zaferler diyelim.
Tamam sen yaşadıklarınla tarihi yargılıyorsun. Ben de okuduklarımla. Şimdi merak ettim işte. Mesela 1960 hakkında hiç yorum yapıyor musun ? Ne olsa o tarihte yaşamadın.
Alt 01.04.2008, 23:21   #47
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1099 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: "HUKUK DEVLETİ OLAMADIK"

e anlat bakalım bawo bey şu sivas olaylarınıda öğrenelim suçlu kimdi?=

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008, 23:30   #48
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Standart --->: "HUKUK DEVLETİ OLAMADIK"

Sen veyaa siz kendi içinizde yaşıyorsunuz saten.. nelerin yaşandığı senin MHP li bir arkadaşa yazdıklarında saklı. ( Biz bilmiyormuyduk elimizde sopalarla basmayı,kırıp dökmeyi ).. bu çok güzel anlattı aslında. bu cümlede saklıdır ben,im yaşadıklarım. haa bide yargıya güven formuna bişeyler yazdım biokursan sevinirim.
Alt 02.04.2008, 01:16   #49
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10

Tecrübe Puanı: 720 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:

Güzel kardesim sen bosuna yormussun o güzel parmaklarini.
Bugün yasini bahane eder, yarin isini, ondan sonraki gün yasadigin ülkeyi, sonra aileni, hic birsey bulamadiysa biyiklarini
Lafdan anlamayana kendini dev aynasinda görene ne anlatsan bosdur. Onlar birtek babamin deyimi ile ".....'den anlar".

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2008, 01:39   #50
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 10:30

Tecrübe Puanı: 714 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: --->: -->: "HUKUK DEVLETİ OLAMADIK"

Alıntı:

İzahınız ve yorumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil