Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Hertelden
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Hertelden Her Telden Muhabbet Burada

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.06.2008, 16:40   #41
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 891 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sivastan Göçler

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivasta nufus artış hızı %0-10 arasıında. mustafa azalıyor olsa (- %0 - 10) yazardı. başında -(eksi) işareti olurdu. ama yok gördüğün gibi. ayrıca komik bir rakam değil.
650 000 in %10 u kaç eder 65000 eder hadi yarısı olsun 32500. senede 32500 artış bence az değil. ki bu en az 45000 dir.
Abi ben bunu ben kendi yazdım Atlastan.Yani - de yok nufus %0-10 arasında azalıyormuş.Ya neyse çözüm üretelim tartışmayalım.Sıkıldım heeHep ben hakı hep ben haklı
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürlr.İnşallah bende size bir iki şeyde olsa bilgi katmışımdır yani boş boş konuşmamışımdır.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008, 16:41   #42
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 891 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sivaslıgenç kardeşim daha ne anlatmamızı istiyorsun bak sana haddim olmayarak ders de anlatıyorum istersen amuda da kalkalım hayret birşey yani...
Amuda kalk diyen olmadı.Ayrıca söylediklerin için teşekkürler.Ben bildiklerimi söyledi saygı duyacaksın.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008, 16:43   #43
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 651 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Amuda kalk diyen olmadı.Ayrıca söylediklerin için teşekkürler.Ben bildiklerimi söyledi saygı duyacaksın.
sen de benim yazdığım bu yoruma saygı duyacaksın
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008, 16:46   #44
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen de benim yazdığım bu yoruma saygı duyacaksın
K.b mada sanki ben salakmışım gibi bir yorum yapmışsın amuda kalkayım felan İstersen cevaplamazdın.Sana zorla sorumu yanıtla diyende olmadı.Hem sen o konuyu pat diye açtın.
Alt 16.06.2008, 16:47   #45
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sefacığım gençlerimiz öğrenecekler. yanlış bilgiler yüzünden böyle gençlerimiz. mustafa akıllı çocuktur. araştırır öğrenir. mustafacığım sana tavsiyem istatistik bilgilerinden takip et sivasın gelişim rotasını.
örneğin 2000 yılında sivasta ekilen alan ne kadardı
2007 yılında ne kadar
2000 yılında osb de çalışan fabrika sayısı kaç taneydi
2007 yılında osb de çalışan fabrika sayısı kaç oldu.
almanlar sivasa fabrika kurdu mu kurmadı mı vs vs. uzar gider mustafa.
daha çok bilgiler verebilirim sana istersen
Yok abi kalsın bazıları yanlış anlar boş koy.Sağolun.
Alt 16.06.2008, 16:54   #46
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 651 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
K.b mada sanki ben salakmışım gibi bir yorum yapmışsın amuda kalkayım felan İstersen cevaplamazdın.Sana zorla sorumu yanıtla diyende olmadı.Hem sen o konuyu pat diye açtın.
Sen bu konuya ilk önce ne söyleyerek başladın sivas gelişmiyor dedin dimi,tezin buydu.Biz ne dedik, hayır sivas gelişiyor dedik ve bu konu hakkında tonlarca yorum yaptık ve ayrıca senin sorularına da cevap verdik senin tezini çürüttük hatta haddim olmayaraktan sana birkaç bilmen gereken bazı şeyler de söyledim ama ben sana bir soru sordum hala cevap alamadım soru şuydu;

sivasın merkez nüfusu son 30 yılda 225-250 bin arasında seyderken şu an neden 320 bin oldu

ayrıca sen bunlara cevap vermezken senin sorularını biz cevaplarken hala kendi görüşünde diretmen doğru birşey mi ve daha ne anlatayım diyorum,sen söyle ne anlatayım?
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008, 18:16   #47
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Bak Sivas merkezi diğer ilçelerinden önemli göç alıyor.Zaten ilçelerininin nufüsuna bakarsan bunuda görürsün.Yani diğer ilçelerde iş veya iğer sorunlara baglı olarak merkeze göç ediyorlar.Ve sanmıyorum ki Sivas dışarıdan göç alsın 1 yıl öncesine kadar.Örnegin İstanbulda Alibeyköy ,Karagümrük gibi yerler gelişmemiş ama 100.000lerce kişi yalıyor.

Konu sivaslıgenç tarafından (16.06.2008 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir..
Alt 16.06.2008, 18:20   #48
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
Bak Sivas merkezi diğer ilçelerinden önemli göç alıyor.Zaten ilçelerininin nufüsuna bakarsan bunuda görürsün.Yani diğer ilçelerde iş veya iğer sorunlara baglı olarak merkeze göç ediyorlar.Ve sanmıyorum ki Sivas dışarıdan göç alsın 1 yıl öncesine kadar.Örneğin İstanbulda Alibeyköy ,karagümrük gibi yerler gelişmemiş ama 100.000lerce kişi yaşıyor.Cevabım yeterlimi.
Hee eğer kalbinin kırdıysam özür dilerim.
Alt 16.06.2008, 18:22   #49
Veli Bircan
Yiğido

Veli Bircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veli Bircan Şuan Veli Bircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 01:28

Tecrübe Puanı: 676 Veli Bircan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim KÖyde'de Okul Yok...Kışın Köydeki Hane Sayısı ParmaklaSayılacak Kaadar az
Veli Bircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008, 18:43   #50
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 765 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
zarali_sansar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bizim KÖyde'de Okul Yok...Kışın Köydeki Hane Sayısı ParmaklaSayılacak Kaadar az

Bundan 20-25 sene önce bazı ilçe köylerinde hane 60-70-80 civarında iken bugün 10-15 haneyi geçmeyen bir durumda.Ve burada yaşayan genç sayısıda çok az.Yaşayanlarda da 70-80 yaşlarında.Böyle giderse çok değil 10-15 yıl
sonra çoğu köy haritadanda silinir.
Çoğu köy okulları kapatılmış ve olan bir iki öğrencide zorunlu ilçe ilköğretime gitmek zorunda.
Ülkemizde veya memleketimizde ne bir tarım politikası var ne bir sanayileşme projeleri var,bunların olmadığı yerde elbette göç olur elbette viran olur.Hazırcı,tembel, üretemden tüketen, umudunu hemen hemen hergün oynanan şans oyunlarına bağlayan, değişik bir hal aldı halimiz.
Anadoluda yaşanan bu viranenin altında, yalnış politikalar ve yalnış yönetimden kaynaklananmaktadır.Tarım ülkesiyiz güya pek çok tarım ürünleri dışardan ithal edilmekte.Bunca nüfüsa bunca toprağa ve bunca işsizliğe rağmen bunları yaşıyorsak kimse kurura bakamasın yönetim acizliğinden başka birşey değildr.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil