![]() |
#41 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 870
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Kaderine Terkedilemez ßerat Arkadasımıza sonuna Kadar Katılıyorum Ben Sivas merkezdeyim Gün geçtikçe Sivasımız Dahada Gelişiyor
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
![]() 500 büyük sanayi kuruluşlarının içinde benim bildiğim kadarıyla sadece Sivas demir çwlik fabrikası 300 lerde idi.Yani benim bildiğim 500 büyük sanayi kuruluşlarında yalnızca 1 tesis var umarım 3 tanedir Berat beyin yazdığı gibi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1193
![]() Bakın bana hitaben yazmayın artık çünkü ben bu konuda ikimizin çok farklı düşündüğünü görüyorum siz sanki Tayyip Erdoğan gibi hükümeti savunuyorsunuz bende yapılanların yeterli olmadığını düşünüp 30 senedir yapılanlara daha doğrusu yapılmayanlara karşı çıkıyorum, siz söyledikleriniz tekrarlamaya sanki yeni bir fikir verir gibi yazıyorsunuz kendinizi tekrarlamaya başladınız çünkü yapılanlar yeterli değil ve tekrarlarınız başladı.
Bırakın desteklemeyi eleştirinki daha fazlası yapılsın. Peri'de Berat beye katılıyorum Sivas kaderine terkedilemez diyor işte bizimde tam olarak söylediğimiz o Sivas kaderine terkedilmiştir ve edilmemelidir bu geçmişi tarihi medeniyeti ve Ülkemizin temellerinin atıldığı şehir kaderine terkedilemez çok daha iyi bir yerde olması gerekli. Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Usta Yiğido
![]() bende diyecektim tüdemsaşın olduğunu 448. sırada ama erdemir divriğiye raslamadım açıkcası. Tüdemsaş zaten yapıldığı yılda ve 70li yılların sonuna kadar alanında, değil Türkiye'nin ortadoğunun ve balkanların en büyük Avrupanında ilk 10'unda olan bir işrketti.
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Usta Yiğido
![]() Valla sizi tebrik ediyorum beni Sivas'ı küçük gören birisi olarak lanse ediyorsunuz ya. Tıpkı başka bir üye Sivas köyleşiyor valisi olan bir köy haline gelecek sahip çıkalım dediğinde "Nasıl yani Sivas'lıları öküz ve valisini bir çobana mı benzetiyorsunuz" diyerek saptırdığınız gibi. Beni bilen biliyor Sivas'a olan sevdamıda biliyor o bakımdan size kendimi tanıtmak zorunda değilim.
Sizde lütfen yazın yatırımları yazın bilgilenelim mutlu olalım yatırımlardan ve umarım yıllar geçtikçe yatırımlar artar ve umarım TCK ve DSİ yada herhangi biri gitmez Sivas'tan ve Sivas'a sahip çıkılıması gerektiğini eskisine göre çok daha az önem verildiğini söyleyen bizler haksız çıkarız... Saygılar....
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Usta Yiğido
![]() Yooo OFGURLEYUK ında söyledediği yanlış eğer öyle birşey söylediyse yanlış söylemiş o da saptırmış ben sizin söylediklerinizden böyle bir izlenim edinmedim daha doğrusu hiçbir Sivas'lı zaten böyle birşey düşünemez. O konuda sizden eminim. Konu karayollarının kaldırılmasından felan saptı iyice, o bakımdan tartışmamızın düzeyi bozulmasın fikir farklılığı fikir çatışmasına dönmesin sizin bana verdiğiniz cevaplar hep sadece akp hükümetini kötüleyen bir insana verilen cevaplar ama ben Sn Özdemir hariç son yıllardaki CHP vekillerini de eleştirdim, herkesi eleştirdim yapılanlarıda kötülemedim sadece geçmişte yapılanlar dönemine göre Sivas'ı Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi yapmışken 25 yıldır yapılanlar ve yapılmayanları söyledim. Üvey evlat olduk yıllarca artık olmayalım diyorum. Zamana bırakalım izleyelim dediğim gibi umarım haklı çıkarsınız...
Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Usta Yiğido
![]() bu osb rakamlarını da vermekten vazgeçin bence çünkü bir şehiri OSB ile ölçemeyiz Kütahya porselen var örneğin orada, Niğdede niğde çimento var çok büyük şirketler bunlar
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
![]() ![]() |
![]() Böylesine önemli konularda, böylesine duyarlılık gösterilip,
böylesine araştırmaları ve bilgilendirmeleri, böylesine seviyeli fikir alış-verişlerini memnuniyetle ve takdirle takip ediyorum.
![]() |
#49 |
Usta Yiğido
![]() bakın Sivas'taki en büyük değişimi söyleyeyim mi?
Siyasal olarak çok büyük bir değişim oldu (sakın kötülediğimi düşünmeyin ama iyi birşey olarakta söyleyemeyiz) Solun kalesi Sivas şimdi sağın kalesi ama önemli değil kimin neyin kalesi olduğu gelişsin büyüsün ülkem gelişsin büyüsün hangi fikirle olursa olsun haaa ben iyiye gittiğini düşünmüyorum hem ülkemin hem memleketimin o ayrı fakat görüştür. neyse bu 25-30 sene içerisinde iyi yönden değişen ne biliyormusunuz bu şehirde 80 öncesinde sağcılar fikrini söylemekten çekinirdi 80den sonra solcular 90larda iyice gericilerin yuvası olmuştu (hiçbirisi de sivaslı değildi benim gözümde Sivaslı aydın adamdır açık fikirlidir) ama şimdi çok daha rahatız fikrimizi tartışabiliyoruz. Bakın bir örnek vereyim ben CHP üyesi olduğum dönemde de 1967 Genç taraftarlar derneği üyesiydim maçlara giderdik bütün arkadaşlar sağ görüşlüydü bir çoğu BBP'li bir kısmı MHP'li bir kaç tane de AKP'li vardı ama benim dışımda CHP li yoktu İşçi Partili vardı 1-2 tane ama CHP li yoktu bakarmısınız güzelliğe. 1. ligdeki ilk sezon Trabzonu yendik meydanda eğlendik bir gardaşımla vedalaşıyoruz dernekten kafa tokuşmak istedi dedim dur ![]() Bak kardeşim sana sözün özünü söyleyeyim mi??? Daha gidecek çok yolumuz var güzel gardaşım daha gidecek çok yolumuz var fikrimiz ne olursa olsun özde Sivaslıyız el ele daha ileriye götürelim ben eleştirerek sen beğenerek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu konuyu takp ettiğim kadarıyla, şunu gördüm;
Sanki iktidar partisinin sözcüleri ile muhalefet bir araya gelmiş, ben şunları şunları yaptım yaptıklarıyla övünüyor, muhalefette hayır ne yaptın hani yaptıkların der gibi. Evet arkadaşlar iktidarda kim olursa olsun,vatandaş muhalefet yapacakki iktidarda doğruyu yalnışı görsün, burada muhalefet partileri gibi davranıyorsunuz deniyor elbetteki o şekilde davranacak yoksa hak nasıl aranır? İktidar partisindende olabilirsiniz muhalefet partilerindede bu gayet normaldir. Şimdi iktidar partili arkadaşlar bu şu yapıldı diye iyi güzel gösterenler, yarın ikdidar değişsin, onlarda yerlerini değiştirip bu sefer ikdidara gelenleri birşey yapmamakla suçlayacaktır. ![]() Yani bunlar normaldir bu konu üzerinde çok durmaya değmez, kim ikdidarda olursa olsun, vatandaş cebine bakar,para ne kadar cebinde duruyor geçim sıkıntısı ne alemde.Zam varmı ay başı nasıl geliyor. Ben hiç bir partiye ne üye oldum nede olmayı düşünüyorum. Sadece vatandaşlık haklarım neyse onu savunurum. Pek çoğumuz Sivas'ta yaşamıyoruz onu ancak sürekli Sivas'ta yaşayan insanlar daha iyi bilir inancındayım. Nasrettin hoca gibi olacak ama ikinizde haklısınız ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|