Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2009, 17:39   #41
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Uğur Dündar'a Alkış

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mantıklı Salim abi tşk ederim çözüm önerin için.
güzel anlayışın için ben teşekkür ederim yalçın
Alt 28.09.2009, 17:53   #42
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 717 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Uğur Dündar mı gerçek ve tarafsız haber yapıyor. Güldürme allah aşkına sayın madımak58.

Her söylenene değilde işime gelene inanıp gelmeyene inanmamak desen daha doğru olurmuş

qio gruplaşma olmasın diyorsun ama tarafının belli olması gerekmez mi. Taraf olmazsan bertaraf olurusun.
Yaw bırak Allah aşkına Sayın Cley
Eğer orada ters bir yorum yapmış olsaydı Uğur Dündar,o zaman taraflı diyebilirdiniz belki.Konu inanıp inanmamak değil,insanları zan altında bırakmak.Ben her konuyu her açıdan okuyup araştırıyorum.Sadece kendi düşünceme uygun olanları değil...

Gizli kamerayla ne iyi yapmışta gerçekleri açığa çıkarmış.Bu da benim konuyla alakası olmayan bir konuya yorumum!

Gruplaşma konusuna gelince...

Ya da ben hiç gelmeyeyim

Konuya yorum yapan tüm üyelere Saygılar
Alt 28.09.2009, 18:30   #43
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 786 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Iyi yapmis, yanliz onu izlemek beni hep güldürmüstür bu kadarmi yanli yayin yapilir... keske hep firinlarda fare arasaydi
Alt 28.09.2009, 18:44   #44
tatli-dilli
Usta Yiğido

tatli-dilli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tatli-dilli Şuan tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37

Tecrübe Puanı: 874 tatli-dilli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ugur Dündar'i begenen biri olarak bu davranisindaki ince nokta ve duyarliliktan ötürü onu tebrik ediyorum
Üzücü olan nokta ise IHA'nin böylesi aci bir kaza sonucunda hayatini kaybeden yillarca onlarin basarisi icin diden bir personelinin bir esyasi karsisinda ailesinden para talep etmesi.
Bu isler vicdan meselesi, gözden irak olan gönüldende silinip gidebiliyormus meger...

Ayrica, gercekten artik cok SIKILIYOR insan sürekli bu parti yandasliklarini, kürt türk, alevilik konularini okumaktan sitede.
Saygi cercevesi icersinde herkes fikrini beyan edebilir,
lakin hic kimse hic kimseye kendi görüsünden farkli diye bir saldirida bulunmamali,
bu sebepten lütfen daha duyarli olalim,
bazen istemeden insanlari kirabiliyoruz...
tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2009, 18:44   #45
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1291 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Samimiyetini tartışmak yersiz.Sonuçta kalbini yarıp,içine bakamadık..Yaptığı iyi bir şey.
Başbakan'ın bayrağı almasını nasıl niyet okuyuculuktan sıyrılıp takdir ettiysek,bunu da öyle yapalım!

İhlas Haber Ajansı da başındaki "ihlas" kelimesinden uzaklaşmış..
Alt 28.09.2009, 20:07   #46
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 737 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

uğur dündar üzerine her türlü yorum yapılabilir bende kendisini şahsen pek haz etmem ama burada duyarlı bi davranışta bulunmuş.....tebrikler........
Alt 28.09.2009, 23:28   #47
can99
Tecrübeli Yiğido

can99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can99 Şuan can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01

Tecrübe Puanı: 626 can99 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şerafettin yardımedici, çevresinde sevilen bir isimdi. onun dini telkinler vermesinden rahatsız olanlar, "arena silahını" kullanmaya karar verdi. hazırlanan senaryo, yapılan gizli kamera çekimleriyle icra edildi ve ortaya "büyücü hoca" tablosu çıkarıldı.
şerafettin yardımedici hoca'nın çıkıp ekrandan sesini milyonlara duyurarak uğur dündar gibi isyan etme imkanı yoktu. 1 kasım 1996'da arena'da yer alan iddiaların ardından yardımecedici hoca, uğur dündar'ın "yaparım ha!" dediğini yaptı. silahı şakağına dayadı ve intihar etti.

............................

ramazan bayraktar, içine düştüğü çaresizliğin çözümünü, böbrekelerini satmakta bulmuştu. böbreğini sattığı doktor tarafından dolandırıldı. 8 bin dolara böbreğini satmış, karşılığını alamadığı gibi ameliyat yeri bile tedavi edilmemişti.
27 yaşındaki ramazan bayraktar, sesini arena ile duyurabileceğini sandı. 2 küçük kızı ile birlikte kanal d'nin mecidiyeköy'de ortaklar caddesi'ndeki binasına geldi. uğur dündar, gizli kamera çekimleri yapması halinde kendisine 5 milyar lira verileceği taahhüdünde bulundu.
çekimler yapıldı, "böbrek tacirleri" haftalarca arena'da pehlivan tefrikaları gibi yayınlandı. her program, uğur dündar'ın "ben yaptığım programlardan kazandım" dediği servetini oluşturdu. doktorun vermeyi taahhüt ettiği 8 bin doları alamayan razaman bayraktar, arena'ya her gelip gittiğinde aldığı 100-200 liralık harçlık dışında para alamadı. 5 milyar verilmesi taahhüt edilen rakamın beşte biri bile verilmedi.
sonunda ne mi oldu dersiniz. evet ramazan bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. bayraktar, arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve arena'nın yayınlandığı kanal d binası önünde nisan 1997'de kendini yaktı.
daha önce annesiz kalan 2 küçük kız, yanarak can veren ramazan bayraktar'ın ölümünden sonra babasız da kaldı.
vayyy beee. bravo size böylesi bir konuda yapılmış bir iyiliğin konu oldugu haberde ugur dündarı kötülemek için hiç üşenmeden googleye yazılmış ismi ve hakkında çıkabilicek kötü bir haber bulunmuş nerden bulunucagıda malumdur tabi..

uğur dündarı yaptıgı bu onurlu davranıstan ve bunca yıllık dürüst habercilik anlayısından ötürü kutluyorum.
can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2009, 23:32   #48
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Uğur Dündar' da dürüst ilan ettiler vay halimize. Adam 8500 lira verip kamerayı aldı diye. Gizli kameralarla haberler yapıp birçok kişiye iftira atan bu adam değil miydi.
Alt 29.09.2009, 00:20   #49
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 978 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mdem sen daha duyarlısın , daha dürüstsün 8500 tlyi sen ver kardeşim
Alt 29.09.2009, 01:34   #50
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4531 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben şahsen Uğur dündarın (bu konu haric)son 1 senedir tarafsız yayın yaptığını düşünmüyorum senelerce hayranlıkla takip ettiğim uğur dündarın şimdilerde patronu Aydın doğanın dümen suyunda kürek cektiğini bir çoğumuz farkındayız eski gazeteciliğinden ödün verdiğini gözlemliyorum lüfen kimse beni partizanlıkla yargılamasın bu benim görüşüm bende herkesin görüşüne saygı duyuyorum İHA ajansının vefasızlığı sayesinde uğur dündar meslektaşına hürmeten ailesine güzel bir jest yaparak dikkatleri üzerine cekmiştir ben uğur dündarın bu hareketini taktirle karşılıyorum yapması gerekeni yapmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil