Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.01.2011, 01:31   #41
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 809 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor

bence tartışmanın manası yok sivasa kimse yatırım yapmıyor.sivas her zaman garipti garip olarak devam ediyor.cleyin söyleidklerinede hiç katılmıyorum.millet kime oy vereceğini biliyor demiş.tam tersine millet oy vereceğini biliyor ama sivaslıalr seçimlerde yanlış oy veriyor genel seçimlerde.belediye seçimleri için bişey diyemem çünkü sivasta hiç bir belediye dönemi başarılı geçmedi.sivaslı eğer adam gibi oy kullanmasını bilse adam gibi vekilleri seçer öncelikle.siz bile hala siyaset yapıyorsunuz burda.sivasa parti değil adam lazım bunu artık anLayın ya.SİVASA ADAM LAZIM ADAM.
Alt 17.01.2011, 01:37   #42
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1500 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşte Sivas vekili böyle olmalı, kelle koltukta memleketine yatırım yapmalı, adam neleri göze almış, memleketine yatırım yaptı diye darbeciler tarafından yargılanmış şimdi de bu adamın kardeşi darbeci yaftası yiyor...
ben o günleri kulaktan dolma değil rahmetli mahmut özdemirle birebir köy köy ilçe ilçe gezmiş biri olara konuşuyorum hatta kürsüye çıkmadan önce rahmetli bakanı ben anons ediyordum malik bey ö dönemde özel kalemde görevli idi abi kardeşin gerçek bir sivas sevdalısı olduğunun en yakın tanığı benim
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 15:43   #43
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Benim demek istediğim olayı sağ-sol kavgasına dönüştürmeyelim. Sağ hükümetler çivi çakmadı sol hükümetler şunu yaptı. CHP' nin iktidarda oldugu dönemler hakkında bir bilgiye sahip değilim. Sivasa hizmeti illlaki olmuştur.
Burda yapılan yorumların birçoğu Sivası düşündüğümüz için değil. İdeolojimize uyduğu veya uymadığı için yapılıyor.

Burak5866;
Mevcut belediye başkanımızı başarılı buluyorsun sen. Başarı anlayışımız çok farklı kardeş. Bu yüzden bişey diyemiyorum sana.
Alt 17.01.2011, 15:50   #44
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 809 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim demek istediğim olayı sağ-sol kavgasına dönüştürmeyelim. Sağ hükümetler çivi çakmadı sol hükümetler şunu yaptı. CHP' nin iktidarda oldugu dönemler hakkında bir bilgiye sahip değilim. Sivasa hizmeti illlaki olmuştur.
Burda yapılan yorumların birçoğu Sivası düşündüğümüz için değil. İdeolojimize uyduğu veya uymadığı için yapılıyor.

Burak5866;
Mevcut belediye başkanımızı başarılı buluyorsun sen. Başarı anlayışımız çok farklı kardeş. Bu yüzden bişey diyemiyorum sana.
cley tartışmak istemiyorum ama sen okuduğunu anlayamıyormusun ya da zıt mı anlıyorsun anlamadım.ben hangi yorumda şimdiki belediye başkanı başarılı dedim yazdıklarımı bir daha oku istersen.ikiside başarısız dedim dikkat ettiysen.
Alt 17.01.2011, 16:54   #45
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1189 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Burak5866;
Şaşırdım Ne alakası var ideolojik olarak davranmak, önemli olan Sivas'ın geleceğidir, konu ideolojik bir konu olduğundan ideeoloji tartışılıyordur ama kalkıpta CHP Sivas'a birşey yapmadı denildiğinde öncelikle Sivas'a sonra o partiye gönül vermiş kişiler bilgilerini aktarır, burada da parti propagandası yapılmıyor yapılan varolanı anlatmak sadece...Tavarih isimli bir yazar 8. yorumda ne yapmış deyince haliyle sorusu havada kalmasın merakı giderilsin diye yazdım yani sonra baktım tam anlaşılmamış hala CHP'nin yapmadıklarını biliyoruz diyenler var, farkettim ki yaptıklarını da hala bilmeyenler var devam ettim Doğal yani bence...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 17:45   #46
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 757 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aslında Başbakanın Suçu Yok Sivas Konusunda Bizim Vekillerde iş yok Ayrıca Sırf Muhalefet olsun veya bellibir partiyi tutuyorum diye yaptıklarını inkar etmemek lazım Yiğidi öldü hakkını ver demişler.

Not:Geçen Seçimde Akpye vermedim onuda hatırlatırım.
Alt 17.01.2011, 18:03   #47
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1189 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aslında Başbakanın Suçu Yok Sivas Konusunda Bizim Vekillerde iş yok Ayrıca Sırf Muhalefet olsun veya bellibir partiyi tutuyorum diye yaptıklarını inkar etmemek lazım Yiğidi öldü hakkını ver demişler.

Not:Geçen Seçimde Akpye vermedim onuda hatırlatırım.
%100 katılıyorum... Havaalanı için teşekkür ederim, 1 kere kullandım beğendim ama tamamen bittiği zaman ve detaylı bakıp kullandıkça tam olarak göreceğiz ama şu anda teşekkür ederim, önceki belediyenin yaptığı ve hep muhalif olduğum Kent meydanı konusunda fikrim değişmemekle birlikte AKSU içinde ellerine sağlık diyorum fakat büyütmemek gerek, hep yapıldığı gibi Porsuk ile felan kıyaslamak hata olur... Burada söylenen aslında şu tamam gardaş iyi yaptın yurt açılışı, terminal binası e peki tamam da diyelim bir okulun badanasını yapmışsınız veya bir başkasına 1 derslik eklemişsiniz yatırım gibi ilan ediyorsunuz bundan belki Başbakanın bile haberi olmadı o ana kadar ayıp değil mi, bence başbakan bu durumdan utanmıştır... İnkar etmemek gerek ama yapılan bir boya badana işini de yatırım diye satmamak gerek Halkı keriz yerine koymamak gerek değil mi

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 18:53   #48
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4527 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın kıbrıslı çok sevdiğim bir özdeyiş vardır sizlerle paylaşmak istediğim derki
bir cümle yeter sözden anlayana
destan yazsan fark etmez laftan anlamayana sizler tüm doğruları bir bir yazsanızda inkar politakısına sığınmaya devam edecekler olmasaydı sivasta su ve kanalizasyon işleri insan gücüyle yapılıyordu bir tane iş makinası yoktu o günkü sivasa aktarılan paralar ve süleyman çankanın olağan üstü gayreti ile oluşturulan makina parkı türkiyede örnek gösteriliyordu rahmetli bakan mahmut özdemir iller bankasının bütcesini sivasa aktardı diye 12 eylül recimince sıkıyönetim mahkemelerinde aylarca yargılandı allah her ikisinide mekanını cennet etsin
Sevgili kardeşim tespitlerinize katılmamak mümkün değil.Gel görki takım tutar gibi parti tutan zihniyete bütün bu gecmişi anlatmak çok zor.l977'de ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir aracılığıyla sivasımıza yaptığı yardımları bende yaşım itibarıyla çok iyi biliyorum o yıllarda sivasımıza inanılmaz yardımlar yapılmıştı hatta yine yerel yönetim bakanı mahmut özdemirin sayesinde cevre illeri (yozgat,tokat,amasya,erzincan) Kızılırmak belediyeler birliği adı altında sivasa bağlamışlardı rahmetli ecevitin ve yerel yönetim bakanı sivas millet vekili mahmut özdemir mekanları cennet olsun yaptıklarını sivas halkı asla unutmamıştır her zaman rahmet ve minnetle anıyorum
Alt 17.01.2011, 20:23   #49
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Kibrisli;

Yorumların birçoğu yazdım. Senin araştırarak belge sunarak bişeyler paylaştığını biliyorum ve herkes biliyordur. Ben de, yazımı sen neden üstüne alındın buna şaşırdım
Alt 17.01.2011, 20:33   #50
Kibrisli
Usta Yiğido

ne biliyim dikkat etmedim öyle yazdığına benim sana yazdığıma cevap verdiğin için direkt bana, dolaylı da diğer yorumlara yazdın gibi geldi

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil