Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

28 Şubat darbecileri tutuklandı - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.04.2012, 15:29   #41
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 06:38

Tecrübe Puanı: 665 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 28 Şubat darbecileri tutuklandı

Başbakan'a bile küfrettiler...

28 Şubat postmodern darbe sürecini diğerlerinden ayıran en önemli fark, darbeci zihniyeti en pervasız haliyle bize göstermesiydi.
AB ile Gümrük Birliği antlaşmasına rağmen askeri zihniyet öylesine pervasızdı ki ne hukuk dinliyor ne de halk iradesini ciddiye alıyordu.
Dönemin Erzurum Bölge Jandarma Komutanı olan Osman Özbek İHA'nın kaydettiği bir konuşmasında rahmetli Başbakan Erbakan için şöyle diyordu:
"Ulan p... dinde krallık mı var?"
Özbek yıllar sonra bu sözüyle Başbakan'ı hedef almadığını söylese de kimseyi inandıramadı. Çünkü Özbek'in Artvin'de bir denetleme sırasında Suudi Arabistan Kralı'nın davetlisi olarak umreye giden Erbakan ve ailesiyle ilgili sözlerinin devamı aynen şöyleydi:
"Adam olan gidip o krala misafir olmaz. Kusura bakmayın adam olan sülalesini, devletin bilmem nesini kiralayıp da misafir götürmez. Ben bunu kabul etmiyorum. Başbakan değil bilmem ne bakan olsa etmiyorum."
Kime söylendiği ne kadar açık değil mi?
Bu ağır sözlerin hesabını o günlerde ne siyaset, ne yargı ne de medya sorabildi, üstüne üstlük gazeteler manşet yaparak "korku" yayıyordu.
Daha vahimi, o sözleri makulleştiren dönemin Cumhurbaşkanı Demirel'in yaklaşımıydı:
"Paşa'nın öfkesi bir boşalmadır."
Bundan daha açık suç işlenebilir mi? Bu sözleri kim, kime söylese en azından hakaret davası açılır. Oysa o asker emrinde olduğu başbakana küfrettiği halde kimse hesap sormaya kalkamadı.
İşte askeri vesayet sistemi buydu... Bırakın balans ayarını, şiddet üreten andıçları, sadece bu nedenle bile o askeri vesayet sisteminin değişmesi gerekiyordu.
O dönem bir tek Osman Özbek değil, çok sayıda "kudretli general" de aynı pervasızlık içindeydi. Alın Erol Özkasnak'ın bir yazar için söylediklerini: "Onun makatına süngü takar cepheleri gezdiririm."
Dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener'e "Gelirsek o kadını kazığa oturturuz" sözü de bir orgenerale aitti.
O günlere, sivil siyasete yöneltilen bu hakaretler açısından bakınca nereden nereye geldiğimiz daha iyi anlaşılmıyor mu?
Halkın vergileriyle krallar gibi yaşayan ama onları "angut" olarak nitelemekten çekinmeyin generaller gerçeği ortada dururken, sık sık darbelere karşı olduğunu söyleyen, "Neden 28 Şubat sürecinin üzerine gitmiyorsunuz?" diyen, hatta "AKP 28 Şubat'ın çocuğu" değerlendirmesini yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Şubat soruşturmasıyla ilgili ilk tepkisi herkesi şaşırttı.
Kendisine "sosyal demokrat" diyen bir siyasetçinin darbe soruşturmasına ilk tepkisi "Bu ülkede adalet yok" mu olmalıydı?
Ee... Tabii kendisinden önceki genel başkanı Deniz Baykal, 28 Şubat postmodern darbe girişiminde ordunun rolünü, "Ordu önemli bir baskı grubudur" diye nitelerse, onun siyasete soktuğu öğrencisi de bu kadar diyebilir.
Anlaşılan "solcu CHP" bu kez de darbelerle imtihanında sınıfta kalacak...
28 Şubat soruşturmasında Çevik Bir'in de içinde bulunduğu çok sayıda asker gözaltına alındı. Gerçek şu ki soruşturmaya 28 Şubat postmodern darbesinin Veli Küçük'ü olarak nitelenen Çevik Bir'in de dahil olduğu askerlerle başlanması sürecin doğru eksende yürüyeceğini gösteriyor. Aslolan darbelerle hesaplaşmaktır.

Mahmut Övür
Sabah

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2012, 15:40   #42
mansur58
Usta Yiğido

28 Şubat'ın ardındaki 'İsrail' gerçeği!

Çevik Bir, ABD dergisine yazdığı makalede, postmodern darbenin sadece ‘irtica’ya karşı değil, İsrail’le dostluğun sürmesi için de yapıldığını itiraf ediyor.

İşte, önceki gün gözaltına alınan emekli orgeneral Çevik Bir ve İsrailli stratejist Martin Sherman imzalı o yazıdaki ilginç ifadeler:

İsrail-Türk ticaret hacmi 1990’lar boyunca sürekli arttı. Bu bağlar, 1996 yılında Refah Partisi’nin iktidara gelişiyle yıprandı. Necmettin Erbakan, İsrail’le anlaşmaları dondurma sözü verdi. Laik Cumhuriyet’in mirasını korumakla yükümlü olan Ordu, Erbakan’a açıkça şu mesajı verdi: Koltuklarımızda öylece oturup, ülkenin yüzünü İslam’a dönmesini, İsrail-Türk askerî ilişkilerinin tehlikeye atılmasını izlemeyeceğiz.

FORMÜL TÜRKİYE ARTI İSRAİL

Çevik Bir’in, Martin Sherman’la yazdığı makale 2002’de “Middle East Quarterly” adlı dergide yayımlandı. “İstikrar için formül: Türkiye artı İsrail” başlıklı yazıda, Erbakan’ın Başbakanlığı ile İsrail menfaatlerinin tehlikeye girdiği, post modern darbe ile de bunun bertaraf edildiği anlatılıyor.

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir’in 2002 yılında Amerika’da yayımlanan bir dergiye yazdığı makalede 28 Şubat darbesi ile İsrail ilişkileri hakkında çarpıcı ifadeler kullanmış. Bir, Middle East Quarterly dergisinin 2002 Güz sayısında İsrailli stratejist ve siyaset bilimci Martin Sherman’la ortak kaleme aldığı makalede Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin 1990’lı yılların ortalarında tam bir bahar mevsimi yaşadığı belirtilirken Necmettin Erbakan’ın başbakanlığı ile İsrail menfaatlerinin tehlikeye girdiği, uygulanan ortak baskı ile bu tehlikenin bertaraf edildiği anlatılıyor.

ERBAKAN SÜRECİ YIPRATTI

“İstikrar İçin Formül: Türkiye artı İsrail” başlıklı makalede 1990’lı yıllardaki Türkiye-İsrail ilişkileri şöyle anlatılıyor: “İkili ticaret iki ülke arasındaki bağda önemli bir faktör olmuştur. İsrail-Türk ticaret hacmi 1990’lar boyunca sürekli olarak artmıştır. İsrail, Türkiye’nin baş Orta Doğu ihracat pazarı bugün. Sivil değişim hacmi (turistik, akademik, mesleki, sportif ve kültürel) de önemli ölçüde genişledi ve Türkiye 1990’ların ortalarına gelindiğinde İsrail’in en popüler turizm merkezi oldu.” Bir ve Sherman’a göre bu ahenk rahmetli Başbakan Necmettin Erbakan’ın iktidara gelmesi ile bozuldu. İşte o dikkat çeken satırlar: “Bu bağlar 1996 yılında İsrail karşıtı ve İslamcı Refah Partisi’nin başkanı Necmettin Erbakan’ın iktidara yükselişi ile yıprandı. Erbakan görevinin ilk günlerinden itibaren iç ve dış politikada İslami bir gündeme girişti. Eğitim sisteminin İslamlaştırılması, Türkiye’nin Arap dünyasına daha yakın hale getirilmesi ve İslam devletlerinin NATO benzeri ittifak oluşumuna girişmesi bu sürecin parçaları.

İLİŞKİLERİ DONDURACAKTI

Erbakan’ın İsrail karşıtı söylemi, geleneksel Yahudi karşıtı motifler ve efsaneler ile dolu idi. Erbakan için, İsrail bir ‘ebedi düşman’ ve ‘Arap ve İslam dünyasının kalbinde bir kanser.’ Erbakan, İsrail ile Ankara’nın ilişkilerini dondurmaya ve iki ülke arasındaki ikili anlaşmaları iptal sözü verdi.” Çevik Paşa makalesinde bu tutumu sert bir şekilde eleştirirken Türkiye-İsrail ilişkilerinin sekteye uğramasına rıza göstermeklerini kaydediyor. “Olmadı. Anayasadan aldığı yetkiyle Türkiye’de ordu laik Cumhuriyet’i korumakla yükümlü. Ordu Erbakan’a açıkça dedi ki: Ülkenin yüzünü İslam’a dönmesini ve İsrail-Türk askerî ilişkilerinin tehlikeye atılmasını izlemeyeceğiz. Erbakan kontrol altında tutuldu. Türkiye ve İsrail MGK baskısıyla İslamcı Başbakan istifasını sundu.”

ANLAŞMALAR İPTAL EDİLECEKTİ

Çevik Bir, “Erbakan, İsrail’i bir ‘ebedi düşman’ görüyordu. İsrail ile Ankara’nın ilişkilerini dondurmaya ve iki ülke arasındaki ikili anlaşmaları iptal sözü vermişti” dedi. (Türkiye)
Alt 14.04.2012, 16:29   #43
mansur58
Usta Yiğido

Şok iddia: Aczmendilerin çoğu asker kökenliydi

Batı Çalışma Grubu belgelerini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Emniyet İstihbarat'a sızdırdığı gerekçesiyle yargılanan "Köstebek Davası"nın ünlü ismi Kadir Sarmusak, 28 Şubat davasına müdahil olacağını söyledi. "O dönem Çevik Bir bana işkence yaptı" diyen Sarmusak, Aczmendilerin yüzde 40'ının asker kökenli olduğunu savundu.

Türkiye'de olay yaratan 'Köstebek Davası'nda dönemin Emniyet İstihbarat Daire Başkan Vekili Bülent Orakoğlu ve yardımcısı Hanefi Avcı ile birlikte yargılanan Sarmusak'ın, Deniz Kuvvetleri'ndeki Batı Çalışma Grubu belgelerini Emniyet İstihbarat Dairesi'ne sızdırdığı öne sürülmüştü.

Vatan gazetesinin haberine göre, Askeri Mahkeme'de yargılanan ve dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir tarafından işkence gördüğünü söyleyen Sarmusak bu davadan beraat etti. Şimdi ise İstanbul'da kariyerine polis olarak devam ediyor. "Henüz bir dava açılmadı ancak 28 Şubat sürecinde en çok mağdur olan kişi benim" diyen Kadir Sarmusak: "Hakkında sahte belge düzenlenen kişi benim. Ben yargılandığım davada, beni mahkum ettirmek için Çevik Bir'in hakim albay ile birlikte sahte belge düzenlediğini ispatlamış bir kişiyim. Bu soruşturmanın ortaya çıkışı aslında o davayla ilgilidir. Savcılık bizden ne talep edecek ne olacak biz de bekliyoruz. Yani her an çağrı gelebilir bize. Çağrı gelmezse de bir dava açıldığında gidip müdahil olacağım" şeklinde konuştu.

Aczmendilerin içinde asker kökenlilerin sayısının yüksek olduğunu iddia eden Sarumsak; ""Şu anda Iceberg'in görünen yüzünü açıyorlar. Soruşturma ilerledikçe hepsinin hakkında yakalama kararı çıkartılacağına ben eminim. Eğer konuşursak çok şeyin aydınlığa çıkacağına eminim. Ben bu zamana kadar hiç konuşmadım. 15 yıl geçti! Siz askeri sorgunun ne demek olduğunu biliyor musunuz? 11 günüm kayıp benim. Nerede olduğum belli değil. Hiçbir kaydım tutulmadı. Beni öldürmeyi de düşündüler. Ama adamlar o kadar emin şekilde pazarlık ettik ki, eğer ben ölseydim bugün saklı kaldı dediğiniz birçok şey piyasada olacaktı. Aczmendilerin durumu neden sorgulanmıyor. O dönem Aczmendilerin yüzde 40'ı asker kökenliydi. Bunlar fotoğraflarla tespit edilmişti. O başörtü eyleminde halkı galeyana getirmek isteyenlerin 20'sinin rütbeli asker olduğu tespit edildi. Hanefi Avcı cezaevine girdiği gün bu askerlerin ismini açklayacağını söylemişti. Ertesi gün serbest kaldı." Dedi.

'PAŞALAR BORSADAN ÇIKTI'

O dönemde bazı paşaların borsadan çıktıklarını söyleyen Sarumsak şöyle konuştu: "Ben sizin bazı belgelere ulaşmanıza yardımcı olabilirim. Borsa hesapları vardı bazı komutanların. Sincan'da tanklar yürümeden önce bu hesaplardan nasıl çıktıklarına, meclisin içindeki insanlardan nasıl bilgi akışı sağladıklarına ulaşmanızı sağlayabilirim. İnşallah sonu aydınlık olur. Ama Türkiye'de ben aydınım diyerek Türkiye'yi karanlığa gömen birçok kişi kendi karanlıklarında boğulacak."
Alt 14.04.2012, 22:22   #44
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eden bulur emri ilahi gereği kimsenin yaptığı zulmün kimsenin yanına kar kalmadığı günleri görmüşken her halde aklı alınmışlar gibi tv izlemiyeceğiz.

Hem de her 10-15 yılda, biri diğerini yargılamadı. Her 10-15 yılda hep darbeciler darbe yapıp bu gariban halkı yargıladı. Gün geldi fırsatını buldu şimdi de bu gariban halk, darbecilere öyle bir ders verdi ki bir daha darbe yapmayı bırakın bunu aklına getirenleri bile tarihin çöp sepetine yani layık oldukları yere attı vesselam.

Ne o öncevatan kardeş darbecilerin yargılanmasına pek sevinememiş gibisin.
Sizin aklınız zaten baştan gitmiş, bir şeyler biliyormuş gibi yapıp buraya satılmış yagdanlıkçı kalemlerin yazılarını kopya yapmak sizin birşey bildiğiniz anlamına gelmez!
Darbeleri o zaman ayakta alkışlayıp, şimdide karşıtı olan iki yüzlülereden asla değilim. Darbeye her zaman karşı çıkmış ve çıkarımda. Darbeler yerli ve dış güçlerin işbirliği ile yapılan bir oyun olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama bunu ezberinizi bozmadan hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Darbelerin bu ülkeye ne verip ne aldığını sizden daha çok daha iyi bilmekteyiz. Tamam haksızlıkları yargılayalım faşist işkenceci zalimleri yargılayalım birşey dediğimiz yok! Ancak çağdaş yurtsever Atatürk'çü subayları, gazetecileri uyduruk şeylerle darbeci gösterip akp'yi koruma adına silivri kapına yollamak akp nin zihniyetini ortaya koyuyor zaten.
Şunu da hiç unutmayın bu ülkede darbeyi yaptıranda, engelleyende ABD dir. İşine gelmesin bugün senin AKP'nin ömrüde çok uzun sürmez. Orta doğuda oluşması gereken bir plan ve senin eş başkanında verdiği sözleri tek tek yerine getirmektedir.
Her başbakan gibi Tayyip Erdoğan'da başbakan olmadan daha ABD ye gidip gerekli talimatları almıştır. Neymiş efendim Ecevit başkan karşısında ayakta durmuşmuşta Erdoğan ayak ayak üstüne atmışmış.
Eğer çok sert biriyse ABD askerleri Irak'ta bizim 11 subay ve askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde sertliğini gösterseydi. Gerekli tepkiyi vereceğiz demiş,
Muhalefetin nota vermeyecekmisiniz önerisine "müzik notasımı veriyoruz" diyip geçiştirmezdi. Her zamanki olduğu gibi, bulun birşeyler kopyalayın yargısız infaz edin kendi kendinizi mutlu edin durun bakalım nereye kadar!
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2012, 23:27   #45
mansur58
Usta Yiğido

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizin aklınız zaten baştan gitmiş, bir şeyler biliyormuş gibi yapıp buraya satılmış yagdanlıkçı kalemlerin yazılarını kopya yapmak sizin birşey bildiğiniz anlamına gelmez!
Darbeleri o zaman ayakta alkışlayıp, şimdide karşıtı olan iki yüzlülereden asla değilim. Darbeye her zaman karşı çıkmış ve çıkarımda. Darbeler yerli ve dış güçlerin işbirliği ile yapılan bir oyun olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama bunu ezberinizi bozmadan hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Darbelerin bu ülkeye ne verip ne aldığını sizden daha çok daha iyi bilmekteyiz. Tamam haksızlıkları yargılayalım faşist işkenceci zalimleri yargılayalım birşey dediğimiz yok! Ancak çağdaş yurtsever Atatürk'çü subayları, gazetecileri uyduruk şeylerle darbeci gösterip akp'yi koruma adına silivri kapına yollamak akp nin zihniyetini ortaya koyuyor zaten.
Şunu da hiç unutmayın bu ülkede darbeyi yaptıranda, engelleyende ABD dir. İşine gelmesin bugün senin AKP'nin ömrüde çok uzun sürmez. Orta doğuda oluşması gereken bir plan ve senin eş başkanında verdiği sözleri tek tek yerine getirmektedir.
Her başbakan gibi Tayyip Erdoğan'da başbakan olmadan daha ABD ye gidip gerekli talimatları almıştır. Neymiş efendim Ecevit başkan karşısında ayakta durmuşmuşta Erdoğan ayak ayak üstüne atmışmış.
Eğer çok sert biriyse ABD askerleri Irak'ta bizim 11 subay ve askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde sertliğini gösterseydi. Gerekli tepkiyi vereceğiz demiş,
Muhalefetin nota vermeyecekmisiniz önerisine "müzik notasımı veriyoruz" diyip geçiştirmezdi. Her zamanki olduğu gibi, bulun birşeyler kopyalayın yargısız infaz edin kendi kendinizi mutlu edin durun bakalım nereye kadar!
Cevap yetistirme telaşına kapılmaktan kurtulup yazılarımı ve paylaştıklarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız. Böyle bir yazı yazmanın anlamsızlıığını ve en hafif tabirle gülünçlüğünü görürdünüz. Ama nerdee?

AKP karşıtlığı o kadar gözlerinizi karartmış olmalı ki; gökten yağmur yağsa veya yağmasa tek ve bildik suçlu AKP dir.

Hadi 28 Şubatçıları bir yargıla da görelim diyen sizin genel başkanınız Sayın K. Kılıçdaroğlu değilmiydi ? Şimdi ne diyor ? Efendim bu ülkede adalet yokmuşmuşda onun için endişeliymişmiş de ve 28 Şubatçıların tutuklanışından üzüntü duyuyormuş.

Gerçi Sayın Kılıçdaroğlu, her gün hatta akaşamdan sabaha karar değiştiren birisi olduğu için bu konuda da şaşırtmamıştır. Sayın Kılıçdaroğlunun bu tutarszılığı aslında iyi de oluyor. Onlara oy veren sağduyulu halkımız, bu CHP den bir şey olmayacağını genel başkanından bu memlekete fayda gelmeyeceğini bizzat görerek öğrenmiş oluyor.
Yani kısaca şunu söylemek istiyorum ki. CHP de, MHP de, BDP de farkında olmayarak AKP ye çalışıyor ve ona oy kazandırmaya devam ediyorlar.

Demekki Allah bir kuluna yürü ya kulum derse; hasımlarını bile ona yardımcı kılar.

Kalın sağlıcakla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 04:31   #46
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Cevap yetistirme telaşına kapılmaktan kurtulup yazılarımı ve paylaştıklarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız. Böyle bir yazı yazmanın anlamsızlıığını ve en hafif tabirle gülünçlüğünü görürdünüz. Ama nerdee?

AKP karşıtlığı o kadar gözlerinizi karartmış olmalı ki; gökten yağmur yağsa veya yağmasa tek ve bildik suçlu AKP dir.

Hadi 28 Şubatçıları bir yargıla da görelim diyen sizin genel başkanınız Sayın K. Kılıçdaroğlu değilmiydi ? Şimdi ne diyor ? Efendim bu ülkede adalet yokmuşmuşda onun için endişeliymişmiş de ve 28 Şubatçıların tutuklanışından üzüntü duyuyormuş.

Gerçi Sayın Kılıçdaroğlu, her gün hatta akaşamdan sabaha karar değiştiren birisi olduğu için bu konuda da şaşırtmamıştır. Sayın Kılıçdaroğlunun bu tutarszılığı aslında iyi de oluyor. Onlara oy veren sağduyulu halkımız, bu CHP den bir şey olmayacağını genel başkanından bu memlekete fayda gelmeyeceğini bizzat görerek öğrenmiş oluyor.
Yani kısaca şunu söylemek istiyorum ki. CHP de, MHP de, BDP de farkında olmayarak AKP ye çalışıyor ve ona oy kazandırmaya devam ediyorlar.

Demekki Allah bir kuluna yürü ya kulum derse; hasımlarını bile ona yardımcı kılar.

Kalın sağlıcakla
Yazdıklarınızın hepsini toplasanız ne olurki neyi anlıyacağım "aynı nakarat" hep aynı, aynı. Çoğuda zaten dediğim gibi kopiş.
Ordan burdan derlediğiniz yazılarınızdan şu anlaşılıyor, başta ılımlı sanki ortadaymış gibi bir izlenim yarattınız, daha sonra bazı yorumculara hakaret tarzı yorumlar yazdınız ve sonra gerçek kişiliğiniz ortaya çıktıki AKP nin borazanlığını yapmaya başladınız. Ben burada hiç bir partiyi ne temsil ediyor nede onu savunuyorum. Ülkem adına olumlu yada olumsuzluk neler varsa onlar hakkında yorumda bulunuyorum.
Evet Allah yürü kulum diyecek doğru. 5 sene evvel çocuklarını hayırlı işadamları okutacak ve 5 yıl sonra ailesi sülalesi korkunç bir yükselişe geçecek gemiler havuzlu villalar alacak kendide en zengin liderler sıralamasında yerini alacak, Siz de gözlerinizdeki perdeyi kaldırmadan yok CHP ye yok Kılıçdaroğlu'na hakaretler yapacaksınız. Bumu sizin adalet anlayışınız..!
Alt 15.04.2012, 05:54   #47
mansur58
Usta Yiğido

Alıntı:
Yazdıklarınızın hepsini toplasanız ne olurki neyi anlıyacağım "aynı nakarat" hep aynı, aynı. Çoğuda zaten dediğim gibi kopiş.
Ordan burdan derlediğiniz yazılarınızdan şu anlaşılıyor, başta ılımlı sanki ortadaymış gibi bir izlenim yarattınız, daha sonra bazı yorumculara hakaret tarzı yorumlar yazdınız ve sonra gerçek kişiliğiniz ortaya çıktıki AKP nin borazanlığını yapmaya başladınız. Ben burada hiç bir partiyi ne temsil ediyor nede onu savunuyorum. Ülkem adına olumlu yada olumsuzluk neler varsa onlar hakkında yorumda bulunuyorum.
Evet Allah yürü kulum diyecek doğru. 5 sene evvel çocuklarını hayırlı işadamları okutacak ve 5 yıl sonra ailesi sülalesi korkunç bir yükselişe geçecek gemiler havuzlu villalar alacak kendide en zengin liderler sıralamasında yerini alacak, Siz de gözlerinizdeki perdeyi kaldırmadan yok CHP ye yok Kılıçdaroğlu'na hakaretler yapacaksınız. Bumu sizin adalet anlayışınız..!
Şu ezberden ibaret yazılarına bakılırsa benim bilgimi ölçmeye senin hayalin bile yetmez bu bir.

Gerçekleri göremeyecek kadar kör olup neredeyse darbecilerin yargılanmasına üstü kapalı ağıt yakacak kadar darbe sever olmaktansa ben bu işten anlamıyorum deyip dağda çobanlık yapmak daha iyidir bu iki.

Burada hiç bir partiyi ve görüşü temsil etmiyorum derken kaçak güreşme kurnazlığına sığınsan da Kılıçdaroğlu hakkında yazdıklarıma çok içerlemissin bu da üç.

Bence dürüst olun açıkça kimden yana olduğunuzu yazın da ona göre tartışmalarımız devam etsin. Ben bu ülkenin çoğunluğunu oluşturan bir müslüman olarak çok açık bir şekilde baştan beri yazıyorum ve AKP nin Türkiye de yaptığı siyaseti benimsiyor ve savunuyorum vesselam.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 17:14   #48
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
Şu ezberden ibaret yazılarına bakılırsa benim bilgimi ölçmeye senin hayalin bile yetmez bu bir.

Gerçekleri göremeyecek kadar kör olup neredeyse darbecilerin yargılanmasına üstü kapalı ağıt yakacak kadar darbe sever olmaktansa ben bu işten anlamıyorum deyip dağda çobanlık yapmak daha iyidir bu iki.

Burada hiç bir partiyi ve görüşü temsil etmiyorum derken kaçak güreşme kurnazlığına sığınsan da Kılıçdaroğlu hakkında yazdıklarıma çok içerlemissin bu da üç.

Bence dürüst olun açıkça kimden yana olduğunuzu yazın da ona göre tartışmalarımız devam etsin. Ben bu ülkenin çoğunluğunu oluşturan bir müslüman olarak çok açık bir şekilde baştan beri yazıyorum ve AKP nin Türkiye de yaptığı siyaseti benimsiyor ve savunuyorum vesselam.
Hayali gerçeği bırakın da ben şuna kanaat getirdim ki sizden hiç bir cacık olmaz! Sıkışınca vatan millet edebiyatı ve dini kullanmaya kalkacaksınız. Size cevap için harcadığım zamana yazık. Ne yazarsam yazayım her zamanki gibi "ezberci" ve kopyacı aynı şeyleri tekrarlayıp duracaksınız. Durmak yok kopyaya devam, size kolay gelsin.
Alt 15.04.2012, 22:27   #49
mansur58
Usta Yiğido

Bir halk devrimi gerçekleşiyor yavaş yavaş yine Halk elliyle.
Bu devrim görevini de Halk özgür iradesiyle AKP ye vermiştir.
Milletin omuzlarına yükleyip oturduğunuz ihtişamlı koltuklarınız elden gidiyor.
Hasolar, memolar, karnını kaşıyanlar... dün ayaktı şimdi baş oldu.
Şaşalı, debdebeli ve millete tepeden bakan kulelerinizi kaptırdınız.
Evet bir empati yaparak seni ve senin gibilerin ölümcül sancılarını anlıyorum.
Çünki her devrim sancılı olmuştur böyle bir sancı yaşıyor olmanız da bundandır.
Tabi ki doğum sancısı olmasaydı nur topu gibi bir çocuk ta nasıl doğacaktı.

Ha bu arada yazılarına dönüp yeniden baktım da bu arkadaşım hangi ilmi makalesini burada yayınlamışta ben kaçırmışım acaba diye.
Ama gördüğüm o ki; papağan gibi ezberlenmiş bir kaç cümle o da her defasında sadece kelimeler öne arkaya alınarak paylaşılan papağanik bir kaç retorik cümle.

Patetesli et,etli patetes yemeği kaç yemek eder sence? Tabi bilenler bilir.

Yani uyanık ahçı komikliğine düşmüşsün ama onu da becerememişsin.
Alt 16.04.2012, 08:05   #50
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 705 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hayali gerçeği bırakın da ben şuna kanaat getirdim ki sizden hiç bir cacık olmaz! Sıkışınca vatan millet edebiyatı ve dini kullanmaya kalkacaksınız. Size cevap için harcadığım zamana yazık. Ne yazarsam yazayım her zamanki gibi "ezberci" ve kopyacı aynı şeyleri tekrarlayıp duracaksınız. Durmak yok kopyaya devam, size kolay gelsin.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Yine beş yıldızlık, yine ezbercileri düşündürecek kısa ama özlü bir yazı. Eline diline sağlık öncevatan kardeş.

Düşündürecek dedim de; ezbercilerde düşünme eylemi olmuyor öncevatan kardeş. Onlar düşünmeden, araştırmadan, sorgulamadan ezberleri ile konuşurlar. Daha önce çevresinden ne öğrendilerse sürekli aynı şeyleri tekrarlarlar. Güncellik, yeni gelişmeler, yeni çözümler olmaz onlar için. Geriye dönük, gelenekçidirler.

Gelenekçilerin silahları söylediğin gibi Vatan, ırk ve din'dir. Sürekli onlarla vurmaya çalışırlar. Kazanırlar da. Çünkü, halkımızın çoğunluğu halen tutucu ve muhafazakardır.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil