Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 54 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.09.2010, 12:57   #531
ArifŞahin
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ArifŞahin Şuan ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.03.2014 16:43

Tecrübe Puanı: 532 ArifŞahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

tabiki Muhsin BAŞKANIM vede özgürlükler adına büyükçe bir 'EVET' diyeceğiz.

gardaşlık sen birkaç satıra sığdırmışsın akp'yi ama benim kanaatimce CHP'yi yazmaya kalkarsan bu sayfalar yetmez ama öyle sol varki vatandaş sivaslı olmadığı halde bizim SUŞEHRİNE lise yapımına önayak dldu hemde 20küsür yıl önce,bunları geçin sivas için kim ne yapmış ona bakalım. tayyip söz vermiş sivasa stad için ama şimdide yapmamak için kıvırtıyor:sorsak ki şuraya buraya diyecek ama dün 01-9-2010 trabzon için 40,000(kırkbin) kişilik stad sözü verdi.bunların hepsi aynı bakalım zaman ne gösterecek.

Konu ArifŞahin tarafından (02.09.2010 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ArifŞahin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:13   #532
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KARDEŞİM hesap sorulacak birileri varsa chp zihniyetine sor ...ben çankayada oturuyorum çankaya belediyesi taş üstüne taş koymuyor şu anda keçi öreni bırak altındağ mamak bile çankayadan ilerde daha temiz daha düzenli adam yüzüne karşı bu hükümet ne yaparsa yapsın isterse ağzıyla kuş tutsun asla desteklemem diye biliyorsa bunu nasıl açıklarsın böyle bir hainlik olurmu bu hainler malesef çankaya semtini işgal etmiş güzel olun herşeyi desteklemek lazım neyi hesabından bahsediyorsun
Sizin bu yaptığınız Çankaya sakinlerine bence saygısızlıktır, ve yağdanlık medyasının saptırması ve Gökçek propogandasından başka birşey değildir, O sizin bakış açınız, dediğniz gibi öyle birşey olsa Çankaya sakinleri aptalmı da her dönem aynı partinin gösterdiği başkanı seçecek
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:16   #533
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu ülkenin en büyük travmalarından birisidr CHP.
Kurtuluş dönemi CHP tamam.Ama sonraki dönemlerde CHP olmasa idi bu ülke dünyanın süper güçlerinden biri olmaya adaydı.Siz çıkmış iki tane fabrikanın,üç tane bankanın hesabını yapıyorsunuz!Biz müthiş potansiyelimizi eritmişiz CHP'nin elinde,CHP'nin menfaatleri peşinde..Bulunduğumuz topraklarda bir Japonya,Almanya olsa bu dünyayı parmağı ucunda döndürdü.90 yıl olmuş Cumhuriyet kurulalı.Biz hala borç ödüyoruz.Kimin sayesinde acaba?
kimin sayesinde sorusunun cevabını demokrat parti ve kapıları amerikaya sonuna kadar açan menderes ve arkadaşları olduğunu niye kabullenmiyorsunuz
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:25   #534
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 708 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hsyk'nın şimdi ne kadar adil davrandığını avukatların bu referandumda Evet diyecek olmalarına bakarak görmek zor değil ! Eğer Hsyk'nın şeklinin değişmesi zararlı olaydı başta bir çok avukat ve savcı bu referanduma Evet demezdi.
Sırf yargının şimdi solun kalesi oldugunu söylememiz için sazan demişsin ama kusura bakma bu gerçeği sazan değil angut olsa söyler
Ben bir çok avukatın ve savcının evet diyeceğini senden duyuyorum, oysa benim de tanıdığım bir çok avukat ve savcı bu düzenlemelerin evrensel hukuk ve demokrasi kurallarına aykırı olduğu gerekçesi ile hayır diyor..
Kusura bakma ama sazanlığı sen yapmışsın. Ben hemen atlamayın hükümetin HSYK ya üye seçmesi ile mi çözülür bu durum diyorum, sen ne diyorsun?
Yarın başka parti gelir, başka parti atama yapar, bu sence iyi bir durum mu? Bu mudur yargı bağımsızlığı? Yargı kimsenin kalesi değil, işinize gelen düzenlemeleri yapmadı diye başka siyasi görüşten olduğunu söyleyerek birazda bizden olsun dediğinizde bağımsızlık kalmaz.

Alıntı:
Sol vatan hainimidir bilmem ama vatan haini demedim fakat millet yararına ben solun başı olan chp'den bir hareket göremedim ! Millet için hangi önemli kararı almış merak ederim.60 da 80 de darbe yapıldı ve darbe sonrası seçimlerde halka adeta chp seçtirilmek zorunda bırakıldı.Onun dışında bakıyoruz millet neden chp yi istemiyor çünkü sazan değil ! Başta hsyk olmak üzere yargı bağımsız olacak.Hsyk nın genişlemesi milletin vekillerinin orda söz sahibi olması bile milletin bu konuda söz sahibi olmasına yetiyor.
Öncelikle tarih oku ve darbeler sonrasında kim iktidar olmuş iyi öğren. Mülletvekillerinin nasıl önümüze konduklarını ve nasıl insanlar olduklarını sen benden daha iyi bilmelisin. Güreşçi mi seçecek HSYK üyesini.

Alıntı:
Evet şimdi mhp yi sola kaymış görüyoruz oysa mhp millet için birşeyler yapardı şimdi siyasi çıkarları düşünen bahçeli ve tayfası yavru chp görünümünde...

Bu na eminim MHP lilerin iyi bir cevabı vardır. Ayrıca BBP ile MHP nin oy oranlarını biliuyoruz hele MUhsin Bey öldükten sonra ne hala geleceği açık.
Ayrıca kimin kimin yavrusu olduğu da ortada AKP'nin en küçük yavrusu BBP fakat bu yavru yok olmak üzere...

Naylon değil ırkçılık olur ! Türkçülük ırkçılıktır.Bir kavmin yada ırkın başka bir ırktan üstünlüğü yoktur üstünlük takvadadır.Irkçılık lanetlenmiştir dolayısıyla Türkçülük diye birşeylerin peşinden gitmek lanetlenmişliktir!
İnsanın kendi köklerine sahip çıkmasını bu kadar aşağılaman hiç hoş değil. Bende sana ümmetçiliğini aşağılayan bir sürü laf yazabilirim..
İslamiyet öncesi Türk insanın geçmişi İslamiyet sonrasından daha uzundur ve bize has özelliklerinin asıl dayandığı dönemdir.
İslamiyet adı altında Türk insanın ciğerine işletilen Arap kültürünü istemeyenleri saygı ile selamlıyorum.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:31   #535
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 709 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"Artık Hanefi Avcı'dan Öncesi ve Sonrası Vardır" / BANU AVAR

Hanefi Avcı ve kitabı bir işaret fişeğidir!

Eskişehir emniyet müdürünün açıklamaları, Türk milleti, yedi düvelce dayatılan bir referandum’un önünde diz çöktürülmüşken, gündeme düşmüştür.

‘Haliç’de Yaşayan Simonlar. Dün Devlet Bugün Cemaat’ adlı kitaptaki açıklamalar, gidişata ‘DUR’ emridir. Yazarı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin halen görevde olan bir emniyet müdürüdür.

Kitap, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tüm kurumlarına gizli bir örgütün sızdığını belgelemektedir. Bir suç duyurusudur!

BU KİTAPTAKİ AÇIKLAMALAR, BU HÜKÜMETİN İSTİFASINI GEREKTİRİR..

Hanefi Avcı’nın kitabında yaptığı açıklamalar eski istihbaratçı Mahir Kaynak’ın söylemiyle Türkiye Cumhuriyeti devletinin ‘KARŞI HAMLESİ’dir.

Emekli MİT görevlisi Kaynak, ‘…kitabın yayınlanmasını bir karşı hamlenin ilk adımı sayıyorum. Bundan sonra kitapta ileri sürülen iddiaları destekleyecek birçok yeni verilerle karşılaşacağımızı ve buna başka güç odaklarının da destek vereceğini düşünüyorum. ‘ diyor. (Star gazetesi 22.8.2010)

Kitapta, 3 yıldır aralıksız sürdürülen bir hukuk skandalının en yetkin ağızdan deşifresi yapılmıştır. Bir emniyet müdürü, ‘Olay bir örgütün, cemaatin devlet içerisindeki elemanları vasıtasıyla yürüttüğü örgütsel bir faaliyettir, karşımızdaki kişiler polis, hâkim ve savcı değil, örgütün / cemaatin elemanlarıdır. Devletin hukukunu değil, cemaatin talimatlarını yerine getirmektedirler. İstanbul, Ankara, Erzurum ve İzmir’deki bazı özel yetkili savcılar ile bu iller dışındaki bazı polis birimleri arasında illegal bir ilişkinin varlığı açıkça gözükmektedir.’ demektedir.

Özel yetkili mahkemelerin tüm hâkim ve savcılarının derhal emsali hâkim ve savcılarla değiştirilmesi gerektiğini, aksi takdirde cemaate muhalif olan hiç kimsenin özgürlüğü ve hayatının güvencede olmadığını söylemektedir!

Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı:

‘Son zamanlarda gündemi meşgul eden tüm iddiaları yayan Fethullah Gülen cemaatidir, onlardan bilgi alan da, onlar adına konuşan da cemaatin adamlarıdır. Tarafsız basın mensubu, devletin polisi, savcısı numarasını artık kimse yutmasın, bu işler Emniyet ya da hukuk adına yapılmıyor, cemaatin planı ve programı doğrultusunda cemaatin talimatı ile gerçekleştiriliyor.’ demektedir.

Türkiye’de adaletin uzun zamandır çürümekte olduğunu, ama bu süreçte yok edildiğini belgelemekte, ve eklemektedir:

‘Böyle giderse iş adaletten çıkacak ve insanlar silaha sarılacak.’

Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Bütün bu açıklananlar uzun bir süredir belli bir kesim tarafından net olarak bilinmekle birlikte, Hanefi Avcı’nın, bir emniyet müdürünün, uzun ve itibarlı bir kariyer sahibi bir güvenlik görevlisinin bu açıklamaları, Türkiye’nin her köşesinde yankılanmalı, ayrıntılarıyla bilinmelidir.

Yaygın medya 3 maymunu oynasa da bu kitabı, bu açıklamaları her Türk vatandaşının bilmesi sağlanmalıdır.

Türkiye tarihinin en tehlikeli dönemecindedir. Yedi Düvel’in önümüze sürdüğü bu referandumla ‘altın vuruş’ planlanmıştır.

Bu referandum oyunu, ABD damgalı bir cemaat ve bir terör örgütünün ASIL AMAÇLARINA ulaşmak için kullandığı bir arayoldur.

Asıl amaç, ‘Amerikan tipi islam’ ile halkın koyunlaştırılarak, başına her gelene kafa sallaması, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin küresel çetenin bir eyaleti olması, kukla Kürdistan’ın petrol ve maden havzasına kurdurulmasıdır.

Bu referandum değil, Hasan Demir’in deyişiyle FEDE/RANDUM’dur.

Türk devletleri asırlardır, binlerce oyunu BERTARAF ederek bugüne geldi.

Hanefi Avcı ve açıklamaları bir işaret fişeğidir! Bu açıklamalar ve belgeler, onun gibi her şeyi bilen ama susanlara konuşma gücü verecektir!

Ve 20 gün sonra, Türkiye’nin bekasına kastedenlere ‘HAYIR!’ denecektir.

ABD’ye ve içerdeki uzantılarına, Cemaate, PKK’ya, TESEV’e ve batının tüm sırtlanlarına İNAT!

Alıntı:
Kimse sormamış ben sorayım ! Peki hayır deyince emeklinin yüzü gülecekmi ?
Yıllardır aynı siyaset hayır dedirtmek için şu olmayacak bu olmayacak diyorsunuzda hayır deyince yine olmayacağını söylemekten çekiniyorsunuz
Emeklilerle çalışanların yüzünün gülüp gülmeyeceğin yasanın aşağıda belirtilen maddelerin incelersen anlarsın sevgili kardeşim...Toprağım....
ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN İÇERİĞİNİ TAM OLARAK BİLİYOR MUYUZ....? YADA MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN LEHİNE Mİ/ALEYHİNE Mİ....?

Lehimize gözüken bir kaç maddeyle neleri kaybedeceğimizi biliyor muyuz...?

Mecliste yasa tasarısı eğer yasalaşırsa pek çok hakkımızı kaybedeceğiz (Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSGSS) 5510 sayılı bekleyen şu anda.

Sağlık ve sosyal güvenlik haklarımızda oluşacak kayıplardan bazıları şöyle:

- Zaten kadınlar için 58, erkekler için 60 olan emeklilik yaşı hem kadınlar, hem de erkekler için 65'e çıkarılacak. (Madde 28)

- Emekliliğe hak kazanabilmek için yakın zamanda 5.000 'den 7,000 güne çıkarılan prim ödeme zorunluluğu 9,000 gün prime çıkacak. (Madde 27)

- Emekli maaşları% 23 ila% 33 arasında düşürülecek.(Madde 29)

-Yıpranma hakkı gasp edilecek

-Aylık geliri 1390,6 YTL'den fazla olan bütün vatandaşlar her ay 73 ila 475 YTLGenel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda kalacak. (Madde 88)

- Sadece ayakta tedavi olununca değil; hastalık, kaza, ameliyat gibi nedenlerle hastaneye yatmak gerekince de 'Katılım payı' adı altında bıraktı ÖDENECEK. (Madde 68)

- 'Katılım payı' Gerektiğinde beş Katına kadar arttırılacak. (Madde 68)

-Bütün Sağlık Hizmetleri Paralı olacak.

- Sağlık hizmeti alabilmek için bu Ülkenin VATANDAŞI olmak, üstelik vergi ödemek, dahası Genel Sağlık Sigortası primi yatırmak, hatta bir de 'katılım payı' ödemek yetmeyecek. Şimdi bir de'ilave ücret'adı altında para ödemek gerekecek. (Geçici Madde 5)

- Bütün dünyada anne sütünün önemi yeniden anlaşılır ve emzirme teşvik edilirken Türkiye'de "sigortalının çocuğuna bir ay anne sütü yeter 'mantığı geçerli olacak. Daha önce doğum yapan sigortalılara 6 ay süreyle verilmesi öngörülen altı emzirme yardımı bir aya düşürülecek.

- Hastalanan sigortalılara verilen iş görememezlik ödeneği % 16 azalacak. (Madde 18, 19, 80)

- Emekli Bağ-Kur'lularının maaşından10 yıl süreyle % 10 oranında Genel < STRONG>Sağlık Sigortası primi kesilecek. (Madde 88)

- Primini ödeyemeyen vatandaşlar sağlık hizmeti alamayacak, Hastane kapılarından geri dönecek. (Madde 88, 89, 90)

- Primini ödeyemeyen çiftçilerin pamuğuna buğdayına, üzümüne tütününe el konulacak.. (Madde 87)
Av.Seval Şevik

Konu 35gürün58 tarafından (02.09.2010 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:31   #536
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36

Tecrübe Puanı: 3329 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abir can kardeşim sizde sivaslısınız sivas belediyesi 1965 lerden beri hep
C.H.P.nin elindeydi taki karamolla oğlu belediye başkanı seçilene kadar
yaşının kaç olduğunu bilmiyorum bunu babanlara bir sor şuan sivas paris oldu
CHP 40 yıl ne yapmış sivas için söylermisin BELEDİYECİLİKTE CHP NİN tutulacak hiç bir
yanı yok neresinden tutsan eline is bulaşır ne övülecek bir tarafı var nede tutulacak
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:39   #537
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kimse sormamış ben sorayım ! Peki hayır deyince emeklinin yüzü gülecekmi ?
Yıllardır aynı siyaset hayır dedirtmek için şu olmayacak bu olmayacak diyorsunuzda hayır deyince yine olmayacağını söylemekten çekiniyorsunuz
Baştan sona kandırmaca üzerine bir siyasi strateji izleniyor. Asıl temel amaç tek adam yönetimidir. Bugün tüm kurumlara, medyaya bakın. Son iki yıldır medyada Cumhuriyet Gazetesi hariç tüm genel yayın yönetmenleri değiştirildi. Gazetelerin birinci sayfasında başbakanın izni dışında bir haber verilemiyorsa hangi demokrasiden söz ediyorsun? Çıkan anketlere bakıyorsunuz hepsi bir merkezden yönetiliyor. Bu nasıl bir iştir ki anketlerde 10 gün içinde yüzde 10’luk oynamalar oluyor? Türkiye’nin kendi içinde yaşadığı gerçekler ortadayken demokrasi şovu yaparak, demokrasiyi rafa kaldırmak isteyenlerin referandumda ‘evet’ çıkacağını söyleyenlerin hiçbir samimiyeti yoktur.

Tek adamın diktatoryasına Türk halkının geçit vermeyeceğini düşünüyorum. O nedenle ‘evet’ ihtimalini düşünmüyorum, ‘hayır’ çıkacağına inanıyorum.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:40   #538
engineer58
Yiğido

engineer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engineer58 Şuan engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2014 11:18

Tecrübe Puanı: 712 engineer58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizin bu yaptığınız Çankaya sakinlerine bence saygısızlıktır, ve yağdanlık medyasının saptırması ve Gökçek propogandasından başka birşey değildir, O sizin bakış açınız, dediğniz gibi öyle birşey olsa Çankaya sakinleri aptalmı da her dönem aynı partinin gösterdiği başkanı seçecek
Çankayada oturan birisi olarak saygısızlık olarak algılamıyorum bunu herkes bilir zaten,Çankaya sakinleri aptalmı her dönem aynı partinin gösterdiği başkanı seçecek sorusunuda yorumsuz bırakıyorum.Normal şartlarda Çankaya daha ileride olması gerekirken malesef bir keçiörenden çok ama çok geride,bunu görmek için kendini zorlamaya gerek yok çok basit görebiliyosun zaten...
engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar engineer58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:44   #539
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10

Tecrübe Puanı: 611 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

benim yaptığım neden saygısızlık ben sizin gibi onlara aptallarmı diye sormuyorum şimdi söyleyim evet aptallar çünkü herne olursa olsun hizmet istemiyorlar her defasında gidip chpli ye oy veriyor hizmet istemiyorlar şu anda çankaya çok ilkel bir ilçe konumunda ben hoşderede oturuyorum vadiden başka oturacak bir parkı bile yok onuda büyük şehir yaptı siz beğenmesenizde AKP belediyeleri insanına değer verip çalışıyor KARDEŞİM BEN BANA HİZMET GETİRENİ DESTEKLERİM bu kardar ÜLKEMİ ileri taşıyacak her projeye destek olurum VESSELAM
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 13:52   #540
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 708 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abir can kardeşim sizde sivaslısınız sivas belediyesi 1965 lerden beri hep
C.H.P.nin elindeydi taki karamolla oğlu belediye başkanı seçilene kadar
yaşının kaç olduğunu bilmiyorum bunu babanlara bir sor şuan sivas paris oldu
CHP 40 yıl ne yapmış sivas için söylermisin BELEDİYECİLİKTE CHP NİN tutulacak hiç bir
yanı yok neresinden tutsan eline is bulaşır ne övülecek bir tarafı var nede tutulacak
OOO orda dur..
Sivasın küçülmesi Temel Karamollaoğlu döneminde başlar.
Bana Temel demeyin, adamlarına rant sağlamak için baba evimi yarısından yola götüren (her ne hikmetse yol genişlemesi gelip gelip bizim evde son bulmuştu) adamdan bahsetmeyin.
Bide onun elinden diplomamı almıştım. O güne lanet ediyorum. Rahmetli babamın baba ocağı önünde evi yıkılırken ki göz yaşlarının acısı inşallah bir tarafından çıkar, rezil adam...

Bu arada ben Sivas'da yaşıyorum ama Paris göremiyorum, yokluk, işsizlik, düzensizlik, karmaşa, elimizden giden bir sürü şey, borç içinde yüzen belediye..
Sen bu formu okumuyor musun?
Her gün geçmiyor ki Sivas'ın kaybettiği, küçüldüğü bilgisini okumayalım, en çok göç veren şehir
Demek ki Paris'den anlamıyorlar...
Ya da sen Sivas'da yaşamıyorsun..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil