Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.02.2008, 15:32   #581
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 762 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Alıntı:
adıslıdemirci Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
slm hemşerilerim bu kardeşimin resmini koyan hocama teşekkürler
haşgeldin gardaşım. arada senide burada görmek hoş oluyo be.
bekir abi sana katılıyorum. burası kimseyi yargılama yeri değil. o yüzden artık bu konuyu uzatmayalım lütfen.
Alt 14.02.2008, 15:40   #582
alisayan
Yasaklı
NO AVATAR

alisayan Şuan alisayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2008 10:35

Tecrübe Puanı: 0 alisayan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hocam kapatalım bu meseleyi her neyse ola bilir eger beni kastet mediysen özür dilerim
alisayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 16:54   #583
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 762 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

eee başka ne var ne yok adıslılar. sivasın yollarına karmı yağıyormuş ne.
Alt 14.02.2008, 18:58   #584
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 682 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ALİ YAKINDA SENİN RESİMLERİDE BURAYA YERLEŞTİRECEĞİM HABERİN OLA NASIL RESMİNİ ÇEKERİM ORASINI BİLMEM UYGUN OLURMU OLMAZMI ONUDA BİLMEM
hocam ali nin ne gibi resmini cekceni ben anladım ama sana katılmıyorum boş işlerle ugraşma senin alinin cekcegin resimler insanın her zaman yapamıycagı iştir ali hep o işle ugrasa işe bile gitmez ben anladım kediler cigere yetişemedizaman mundar derler

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 19:16   #585
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen -->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Dostlarım ! Sanmayın ki; taş devrinden gelirim,
Bakkaldan din istenmez, bunu ben de bilirim.
İstedim ki; bu şaka, sizi biraz güldürsün,
Güldürürken, biraz da, gerçeği düşündürsün...

Sevgili kardeşim bu güezel şiiri bizlerle paylaştığın için teşekkürler sitemizin şiir köşesinde eklerseniz daha çok okuyucuya ulaşır
Alt 14.02.2008, 19:21   #586
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdiden sonra fahreddincim enaz beşbin olacaksınki belediye kuracaksın biz iki bine sahip olamadık beşbini nerden bulalım demi.Ama yasa tasarısının sonucunu bekleyelim bu hafta çıkacak verilmiş hak geri alınmaz olayı devreye girerse o zaman bunlardan ders alıp ilerisi için işlerimizi düzgün yaparız
bekircim bizim beldemiz beldede olunca benim bildim kadarıyla sen en az lise mezunuydun beldemiz ve senden başka yüksek okul okumuşlara iş verdi ama sizler beldemiz için neler yaptınız bir arkanıza bakın sizler örnek iş yapsaydınız örnek olurdunuz siz bizim beldemize gelince bizler beldenin köyün ne oldunu bile bilmezdik ama o tokumu siz iyi ekseydiniz sizden sonra gelenler sizleri önrek alırdı ya arkadaşlar bir birinizi eleştirmeyelim ne yapmalıyız onu cözüm üretelim boş adamlar boş işlerle ugraşır boş işle ograşmayalım bizler ne gibi beldemize yardımcı oluruz onları tartışalım cok kırıcı olmuyalım hep bu yüzden kayıplarımız oluyor ben bi zat nufus sayımında beldedeydim adamlar geldi sayım yapan memurları tehtit eti bizlerin burda yazması bir şeyi ifade etmez kimse kendini gümüşdereli sevdalısı iylan etmesin sevdalı olan insan acda olsa orda kalırdı kimse beldenin düşmesinde ve kalmasında kendine pay cıkarmasın bazı şeyleri allahdan bilmek lazım bizler bu cezayı hak ettiysek görürüz tabi sitenin baş sayfalarında sizlerin yazıları var gümüşderede secimler cok haraketli gectini yazarsınız onları düşünmek lazım neden hareketli oluyor işde bence hareketli gecmesine boş adamlar sepep oluyor saygılar

kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 19:25   #587
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AHMET HOCAM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN GÜNÜMÜZÜ BUNDAN DAHA GÜZEL ANLATACAK BİR ŞİİR OLAMAZ.
ne gözel hocam şefsf insansın büyle iyi devam hocam

Alt 14.02.2008, 19:35   #588
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hocam üzülecek birşey yok burası yargı yeri değil kimse başka birinin geçmişini veya geleceğini yargılama sorgulama hakkına sahip deği birde var ki siz ali ye bu konuda gücenmeyin alinin şakaları biraz tutarsız görünsede ali hiç bir kimseyi üzecek konulara girmez laf olsun diye söylenen bir söz ali bilerek bu sözü kullanmadı buna ben adım gibi eminim.Alinin yerine ben sizden özür dilerim Ömer dayımda köyde en fazla ali nin babası Urum Osmana takılırdı herşeyi urum osmana söylerdi gülerdik şimdi bu ufak defek şeylerden gocunmayalım...Ali özür dile hocadan kasti bir şeyin söz konusu olmadığını söyle......Arkadaşlar bir birimizi kırmayalım lütfen.
tamam bekir bak aliye gazı verdin 120 duvara captı büyle iyimi cık işin içinden yok ali şöyle kacar böyle ucar aynı mazot cekme işine döndü siz kaçtınız ali daldal kaldı burda daldalda yoki alinin yanında kalsın mazot işini ben iyi bilirim

Alt 14.02.2008, 19:59   #589
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 794 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

vay be 12 saatte neler olmus tum adıslılar nos 'u takmıs gıdıolar
Alt 14.02.2008, 20:11   #590
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Maşallah Adıslılar baya aktifler.....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil