|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#581 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
ben asla yardım yapılmasın demem ama lütfen birazda bizim fakirlerimiz görülsün akşam marketler kapanırken arka kapılarını bir dolaşın ...arkadaşlar bir anımıda anlatmadan geçemeyeceğim yine geç saatde adını vermek istemediğim bir süpermarketin arkasına dolaşıp arabamı parktan alacaktım bir baktım çöpler arasında bir bayan teyze ne arıyorsun dedim utandı yüzünü gizlemeye çalıştı ısrar ettim yavrum 5 çocuğum var onlara atılan ekmekleri topluyorum dedi şok oldum başımdan kaynar sular döküldü kendi kendime kahrettim bizde insanız diye dolaşıyoruz işte...marketler dolup taşıyor birde akşam arka kapıları görün beyler.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#582 | |
|
Yiğido
![]() ![]() TripleDouble Şuan
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
Bak hele her fırsatta darbeden yakınan akepelilerin yaptığına
Bak hele akepelilerin rte'nin arkalarından timsah gözyaşları döktüğü Necdet Adalı ve Erdal Eren'e bakışlarına... Alıntı:
|
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar TripleDouble'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#583 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3372
![]() |
TORUNLARIN GELECEĞİ İÇİN
hacıların hocaların anaların bacıların çektiğimiz acıların bitmesi için EVET EVET EVET batı ile yarıştılar apo ile görüştüler başörtüsüne karıştılar özgürlük için EVET EVET EVET çevirdiler binbir hile zındanlarda çektim çile suçsuz olduğum bilebile o günlerim için EVET EVET EVET 40 yıldır işgence vardı hep ettiler kulak ardı aşık diyarinin derdi torunların geleceği için EVET EVET EVET |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#584 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2242
![]() |
Tükürün milleti alçakça vuran darbelere!
Tükürün onlara alkış dağıtan kahpelere! Tükürün Ehl-i Salîb’in o hayâsız yüzüne! Tükürün onların aslâ güvenilmez sözüne! Medeniyyet denilen maskara mahlûka görün! Tükürün maskeli vicdânına asrın, tükürün! M.Akif ERSOY |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#585 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 03:34
Tecrübe Puanı: 650
![]() ![]() |
Kimmiş sayın abim bu kişiler ??
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#586 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
arkadaşlar benim anlamadığım bbp partiside bilboardlara evet diye reklam vermiş bu parti parayı nereden buluyor belediye kaynaklarındanmı yararlanıyor yoksa akp mi destekliyor
|
|
|
|
|
|
#587 |
|
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
HAYIR NASIL ÇIKAR ?
• Henüz kararsız kesim, dindar olmakla birlikte, bölünme yönündeki gidişten kaygılıdır. Bu yurttaş topluluğu sonucu belirleyecektir. Tayyip Erdoğan, o kesim üzerinde yoğunlaşmaktadır. • Türkiye, 12 Eylül’e kadar her gün, her saat Tayyip Erdoğan’ın BOP Eşbaşkanlığını tartışmalıdır. Anayasa değişikliği, ABD’nin Türkiye’yi bölme projesini uygulamak içindir. Yargı bu amaçla kelepçelenmek isteniyor. • Liderler, meydanlarda onbinlere, yüzbinlere sormalıdır: Türkiye’yi bölme projesine evet mi, hayır mı? • Halk oylaması, bu zemine oturtulduğu zaman, işte o karasız olan yüzde 26 oranındaki yurtsever kitle, Hayır oyuna yönelecektir. • Tayyip Bey’e BOP görevi verenler 13 Eylül sabahı öğrenmelidir ki, Türkiye’de artık yeni bir BOP Eşbaşkanı bulamayacaklardır. • ABD, işte böyle caydırılır. Şu anda eğilimini belirlemiş yurttaşlardan Hayır diyecekler ve Evet diyecekler eşit gibi gözüküyor, yüzde 37 bir taraf, yüzde 37 diğer taraf. Yüzde 26 oranında bir yurttaş topluluğunun ise, henüz karar vermediği saptanıyor. KARARSIZLAR Kararsızlar şu kesimlerden oluşuyor: 1. MHP tabanındaki AKP’ye gidip gelen kesim. 2. Büyük Birlik Partisi (BBP) tabanı. 3. Saadet Partisi tabanının önemli bir kesimi. 4. AKP’ye oy vermekle birlikte bölünme tehdidinden kaygılanan, vatanseverliği önde olan kesim (Murat Başesgioğlu gibiler). 5. Kürt yurttaşlarımızın emperyalizme karşı duyarlı olan kesimi. Bu yurttaşlarımızın ortak özellikleri, vatanseverlikleridir. Dindar olmakla birlikte, ABD’nin Türkiye’yi parçalama planını görmektedirler. AKP’ye güvensizlikleri de bu noktadadır. Referandum sonucunu seçmenin en az dörtte birini oluşturan bu yurttaş topluluğu belirleyecektir. YİYİCİLİK YOKSULLUK VE İŞSİZLİK KONUSUNDA KAZANILACAKLARIN SINIRINA VARILDI Yoksulluk ve işsizlik konusu, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından vurucu ifadelerle işlendi. Mafya-tarikat takımının doymak bilmeyen yiyiciliğini duymayan kalmadı. Buradan kazanılacak yurttaş kitlesi ikna edildi. Bunun sınırına gelindi. Şimdi bütün mesele, ülke bütünlüğü konusunda duyarlılığı olan kararsız kesimin kazanılmasındadır. DİKKAT! AKP O KESİME YÖNELİYOR Dikkat edilirse, AKP de bu kesim üzerinde yoğunlaşıyor. Mavi Marmara macerası hep o yurttaşlarımızı avlamak içindir. ABD de, buna izin veriyor; çünkü hesaplarını AKP üzerinden yürütmektedir. Artık Hayır diyen partiler de, bu kesimi ikna etme çabasına giriyorlar. MHP, Tayyip Erdoğan’ın BOP Eşbaşkanlığı’nı ısrarla işlemeye başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bayburt konuşmasında bu konuyu vurucu bir dille gündeme getirdi. Bayburt, vatan duyarlılığının yoğun olduğu bir ilimiz. DSP Genel Başkanı Masum Türker, zaten bu konularda duyarlı. CİNDORUK’UN TARİHSEL SAPTAMASI Ama en önemlisi, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un 8 Ağustos Pazar günü meselenin bam teline dokunmasıdır. Tecrübeli lider Cindoruk, Ulusal Kanal’da kıdemli yazar Kurtul Altuğ’un Politikanın Nabzı programında, Tayyip Erdoğan’ın BOP Eşbaşkanlığını itiraf ettiği üç konuşmasının görüntülerini izledikten sonra, şu saptamada bulundu: “ABD Projesinin elemanı olmuş. Anayasayı ihlal suçunun hazırlık fiillerini işliyor. Ben bir yerde söyleyip geçti sanıyordum, ısrar ediyor.” SİYASAL TERCİHİN ÖTESİNDE CEZA HUKUKU MESELESİ Cindoruk’un sözleri çok yerinde, olayın bir siyasal tercih ötesinde, ceza hukuku alanındaki sonuçlarını saptıyor. Kaldı ki, Türk Ceza Kanununda, Anayasayı ihlal suçu yanında, Türkiye topraklarının tamamını veya bir kesimini başka devletlerin hükümranlığına vermeye yönelik girişimler için de en ağır cezalar öngörülmüştür. Tayyip Erdoğan’a Yüce Divan yollarını açan BOP Eşbaşkanlığı itiraflarının pırıl pırıl görüntüleri ve tapı gibi yazılı belgeleri var. Bu itiraf, birkaç yerde değil, bizim saptayabildiğimiz 34 yerde dile getirilmiştir. Aranırsa fazlası da bulunur. Listesini Aydınlık yayımlıyor. Tayyip Erdoğan’ın işte bu BOP Eşbaşkanlığı itirafları ve uygulamaları, muhalefet liderlerinin kendisine yönelttiği “vatana ihanet” suçlamasının en sağlam kanıtlarıdır. BOP EŞBAŞKANLIĞININ GİZLİ SÖZLEŞMESİ DE BELGELİ Sayın Cindoruk, “ABD belki Tayyip Erdoğan’a açıkça ‘Seni BOP Eşbaşkanı yaptım’ dememiştir ama o benimsemiş bunu” diye bir görüş de açıkladı. Olay, bunun çok ötesindedir. Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün BOP görevleri, gizli bir anlaşmaya bağlanmıştır. Hukuk bilenler için, hizmet sözleşmesi demek, kuşkusuz daha yerinde. Bu hizmet sözleşmesini de Abdullah Gül itiraf etmiştir. ABD Dışışleri Bakanı Powell ile 2 Nisan 2003 günü Ankara’da “2 sayfa 9 maddelik gizli bir anlaşma yaptığını” utanmadan Sedat Sertoğlu’na açıklamıştır ve Vatan gazetesinde manşet olmuştur (24 Mayıs 2003). Dikkat buyurulsun, rivayet falan değil, çok somut: “2 sayfa 9 madde!” Muhalefet liderlerimiz ihanet saptaması yapıyorlar ya, ihanet işte buradadır. HİZMET SÖZLEŞMESİ AÇILIMLARLA UYGULANIYOR Bu gizli hizmet sözleşmesinin içeriğini 17 Temmuz 2003 günü açıkladık. Yedi yıldır yaşananlar, tek tek o maddelerin uygulandığını kanıtlamaktadır. Özeti, Türkiye’nin bölünmesidir. Bütün “açılımlar” tek tek o maddelerde vardır. Dubai’de yapılan anlaşma da, o “9 madde”nin uygulama anlaşmalarındandır. Milletvekilimiz Onur Öymen’in aynı programda, “Obama bile BOP’tan vazgeçti” yolundaki görüşüne katılamıyoruz. Sözü uzatmamak için, diyelim ki, Obama 24 ülkeden 22’sini bölmekten vazgeçti. Ama iki ülkeyi bölmekten vazgeçmiyor. Birini böldüler, Irak üç parçaya ayrıldı, yakında resmî ilan yapılacak. Türkiye ise, şu anda bölünüyor ve kısmen bölündü. Güneydoğumuzda, özerk bölgeler fiilen oluştu. Onun hukuku da pişiriliyor. SUÇLU RUH HALİ YÜZ ÇİZGİLERİNDE Tayyip Erdoğan, ilk BOP Eşbaşkanlığı itirafını, 15 Şubat 2004 gecesi Kanal D ekranından yaptı. İtirafını daha bu yıl, AKP Grup Toplantısında sürdürdü. Çok önemlidir, ilk itirafında ABD’den yeni dönmüştü. Ona zorla söylettiler, ‘yoksa seni deliğe süpürürüz’ dediler. Böylece ABD, Tayyip Erdoğan’ı BOP memuriyetine kamuoyu önünde de bağladı. Emperyalist devletlerin bayağı taktikleridir bunlar. Kölece sadakati garantiye alırlar; geri dönüş yollarını havaya uçururlar. Görüntüleri lütfen izleyin, Tayyip Beyin “Hani var ya, ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi! İşte biz o proje kapsamında Diyarbakır’ı merkez yapacağız” derken, yüzüne bakın, gerilmiş, ezik, yutkunarak söylüyor. Suçlu ruh hali, bütün yüz çizgilerine yansıyor. Kolay değil, Diyarbakır’ı nerenin merkezi yapmak peşinde olduklarını herkes biliyor. Haritaları NATO toplantılarında bile duvarlara yansıtıldı. BÖLME PROJESİNE EVET Mİ HAYIR MI Türkiye, 12 Eylüle kadar her gün, her saat Tayyip Erdoğan’ın BOP Eşbaşkanlığını tartışmalıdır. Getirilen Anayasa değişikliği, işte bu Amerikan projesini uygulamak içindir. Yargı bu amaçla kelepçelenmek isteniyor. Liderler, meydanlarda toplanan onbinlere, yüzbinlere sormalıdır: Türkiye’yi bölme projesine evet mi, hayır mı? Büyük kentlerimize kurulan büyük ekranlarda ve mitinglerde, sabahtan akşama kadar Tayyip Beyin o BOP elemanı görüntüleri ve konuşmaları döndürülmelidir. Abdullah Beyin “2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma” itirafının gazete kesikleri gösterilmelidir. Suçlular ayağa kalksın ve cevap versinler bakalım. Hangi kemkümleri edecekler, görsün millet. KARASIZLAR O ZAMAN HAYIR KARARI VERECEK 12 Eylül’deki halk oylaması, bu BOP Eşbaşkanlığı ve ABD ile “2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma” zeminine oturtulduğu zaman, işte o karasız olan yüzde 26 oranındaki kitle, Hayır oyuna yönelecektir. AKP, Saadet Partisi ve BBP yönetimleri bu akımın karşısında çırpınsınlar o zaman. Kendileri bilir, BOP Eşbaşkanı’nın kader arkadaşı olur ve AKP’nin bozgununu paylaşırlar? İNKÂR YALANLARI BELGELENDİ VE MAHKEME HÜKMÜNE BAĞLANDI BOP Eşbaşkanlığı, Tayyip beyin “Aşil topuğu”dur; oradan vuruldu mu, yıkılır gider. Dalak boşluğudur; bunu çok iyi biliyor. O nedenle BOP Eşbaşkanlığını inkâr eden yalanlara kalkışmıştır. Önce Eski Devlet Bakanı Nazım Ekren’e Meclis kürsüsünden yalan söyletmiştir. Dahası Tayyip Erdoğan’ın kendisi kapatma davasında Anayasa Mahkemesi’ne verdiği dilekçede BOP açıklamalarını inkar etmiş; kendi yalanını kendi imzasıyla belgelemiştir. Yalanını vesikaya bağlamıştır. Bunları belirttiğimiz zaman açtığı davalar, Ankara Asliye Hukuk ve Ceza mahkemelerince reddedilmiş; yalan söylediği yargı hükmüyle de boynuna asılmıştır. Çünkü her şey belgelidir; kaçabileceği bir delik yoktur. GARDI DÜŞER VE NAKAVT OLUR Hayır diyen partiler, BOP Eşbaşkanlığı olayına yüklendikleri zaman, bokstaki deyişle Tayyip Erdoğan’ın gardı düşecektir; gözleri bulanık görmeye başlayacak, sersemleyecektir ve nakavt olacaktır. BOP Eşbaşkanlığı’nın, başka deyişle Türkiye’yi bölme projesinde görev üstlenmenin halk oyu gündeminin merkezine oturtulması, hayır oylarını yüzde 60’lara kadar çıkarabilir. Önümüzde zaman sınırlıdır; bir aydan az. Çok iyi değerlendirilmesi gerekir. “Recep Bey-Bay Kemal atışmaları”, yurttaşa bir şey kazandırmıyor. Halkoyu tartışmasının Tayyip Erdoğan’ın düzeyine indirilmesi, bir tek onun işine geliyor. SAYIN GENEL BAŞKANLAR Belki Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli, ‘BOP Eşbaşkanlığı üzerinde yoğunlaşırsak, Amerika acaba ne der, napar’ diye düşünebilirler. Açık konuşalım. Bu düşünce, BOP Eşbaşkanlığına talip olmanın başlangıcıdır. Sayın Genel Başkanlar, “Amerika sonra bana napar” sorusu yersizdir. Ancak çıkarcıların kendisine sorabileceği bir sorudur. ABD, Türkiye’yi şu anda bölüyor! Türkiye, kundaklanmış, yanıyor ve kanıyor. ABD’yi caydırmak zorundayız! ABD, işte böyle caydırılır! Bilmelidir ki, Türkiye’de artık yeni bir BOP Eşbaşkanı bulamayacaktır. Görmelidir ki, atadığı BOP Eşbaşkanı halkoyunda tepe takla gitmiştir; Türkiye halkı BOP Eşbaşkanını devirme ehliyetine sahiptir. İşte o zaman Onur Öymen’in dediği olur, ABD BOP’tan vazgeçmeyi tartışmaya başlar. TÜRKİYE, ATATÜRK'Ü ALLAH'A BORÇLUSUN, GERİYE KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK'E NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#588 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3372
![]() |
kasım bey yiğenim ben 65 yaşındayım 45 yılım başbuğ türkeşin izinde geçti
ben akp li falan deyilim yanlış olmasın yıllarca çeşitli ceza evlerinde yattım işgence gördüm kim bu kişiler diye bana soruyorsun ergene kon terör örgütü başta ve onun avkatlığına soyunan kılçtar oğlu yalçın küçüğü azçok televizyonda görmüşündür apo ile gül alıp çiçek veriyorlar birbirine ve kılıçtar oğlu çıkıp onun avkatlığını yaptı yani hepsini yazssam çarşaf çarşaf liste yapmam lazım bahçeli beyde bir çok hatası var büyük bir mirasa kondu ama kıymetini bilmedi partiyi dağıttı dağımayada devam ediyor ? saevgiler saygılar |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#589 |
|
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
04 Eylül 2010
Sabahattin ÖNKİBAR İŞTE ÇETE, İŞTE PUSU, İŞTE SAHİPLENEN ! Eğer subay ya da generalseniz! Eğer AKP karşıtı hakim, savcı ya da polis müdürü iseniz! Eğer AKP’yi eleştiren gazeteci, yazar, sivil toplum önderi veya kanaat önderi iseniz! Eğer AKP muhalifi siyasetçi iseniz! Eğer AKP’den hoşlanmayan işadamı, doktor ve serbest meslek sahibi iseniz! Kısacası eğer AKP’ye hasım ve önemli sayılabilecek bir konumda iseniz biliniz ki soluklarınıza kadar izleniyor ve banda alınıp zamanı ve günü geldiğinde kullanılmak üzere arşivleniyorsunuz! Yok yok sadece resmî, yani ciddi olarak ettiğiniz sözler kayda alınmıyor! Evdesiniz ve televizyonda Tayyip’e kızıp bir laf ettiniz, anında arşivde! Arabanızla yoldasınız ve adım başı görülen evet afişlerine kızıp küfrü bastınız, kayıttasınız!! Kahvede okey oynarken mavra ve şakalarla ağır bir laf ettiniz, yandınız!! Eş, dost, arkadaş, anne, baba, bütün konuşmalar kayıtta! Sadece bunlar da değil!! Kazara evlilik dışı bir ilişkiniz yani bir sevgiliniz mi var? Bırakın ilişkiyi telefonda bir hanımla biraz rahat mı konuştunuz! Bir olaydan ötürü birine kızıp küfürler mi ettiniz? Bu ve benzeri özel olan bütün konuşmaların tamamı stoklanıyor! Abartma ya da paranoya diyenleriniz olabilir ama sizi temin ederim değil! Peki nasıl mı dinliyorlar diyorsunuz? Telefonunuzdan! Ama ben konuşmuyorum ve telefonum kapalı demeyin, pili çıkarılmamış bütün telefonlar mikrofon hüviyetindedir ve belli bir alan içindeki fısıltılar bile teknik olarak kayda alınabiliyor. Soruyorum hanginiz evde, sokakta, kahvede, lokantada telefonların pilini çıkarıp konuşuyorsunuz? Ortam dinlemeleri gibi özel kişilere uygulanan metotların dışında en kestirme yol, telefon dinlemektir ki aynı anda binlerce konuşmayı kaydeden sistemler var. Şaka ya da kızgınlıkla edilen her söz veya özel hayatta verilecek her açığın size bela olarak dönmesi için AKP derin devleti montaj masalarında mesai harcıyor ve konuşmanın orasından burasından eklemeler yapılıp hedefe oturtulacak duruma düşüyorsunuz! Tekrar ediyorum bunlar iddia değil, yapılanlardır ki Hanefi Avcı’nın söyledikleri zaten budur! Son olarak; Yargıtay Üyesi Yaver Aktan’a kurulan pusu ve argo ifadeyle yaptığı mavraların servisi hadisesi ortada!.. Yasal olarak adamın Yargıtay Başkanlar Kurulun’un izni olmaksızın dinlenebilmesi mümkün değil ama konuşmaları internet sitelerinde geziyor. Elbette Yaver Bey’in ifadelerini asla onaylamıyoruz ancak bu olayda da görülmüştür ki artık kapalı kapılar ardında bile saçmalama hürriyetine sahip değilsiniz! Kazara laf olsun diye uçuk bir laf mı ettiniz, ertesi gün afişe ediliyorsunuz! Evet bu ülkede adına güya istihbaratçı denen bazıları PKK gibi devlet ve millet düşmanlarını izleyip dinleyeceğine, sadece AKP muhaliflerini izliyor! Soruyorum böyle bir rejime faşizmden başka ne denir? AKP ile Türkiye’de Suriye’deki Muhaberat misali özel bir istihbari yapı yaratılmış ve sadece Tayyip Erdoğan’a hizmet ediyor! Öyle çünkü bakın Tayyip Erdoğan kanunsuz olarak yapılan bu dinlemeleri önceki gün Ağrı konuşmasında olduğu gibi propaganda malzemesi olarak kullanabiliyor ki bunun anlamı; bu tür dinlemeleri teşvik ve hatta destek değil midir? Açık ve seçik olarak görüyorsunuz çete ve pusular ortada ama daha da vahimi, ona sahiplenen de gözler önünde! Bunların yaptıkları korktuklarını korkutmak zira en etkili metodun bu olduğuna inanıyorlar! BRAVO... Bahçeli’ye Siyaset Meydanı’nda tam not! 1) Devlet Bahçeli Ali Kırca’nın Siyaset Meydanı programında güvenilir, vakur ve sorumlu bir devlet adamı çizgilerindeydi. 2) Konulara hakimiyeti, sunuşu ve sakinliği ile takdir topladı. 3) AKP medyası ile Tayyip Erdoğan’ın ithamlarına verdiği cevaplar doyurucu ve inandırıcıydı. 4) PKK ve bölücülük bağlamında ettiği sözlerle sorumlu devlet adamının nasıl olması gerektiğini gözler önüne serdi. 5) Bazıları gibi güne ve konjonktüre göre şekil almadı, çizgisinde fevkalade tutarlıydı. 6) Sevecen ve güler yüzlüydü. Gizlediği insani taraflarını öne çıkardı ve benimsendi. 7) Saatlerce ekranda kalarak ve tekrarlara düşmeyerek birikimini ortaya koydu. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#590 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Alıntı:
İşçi Partisi de Hayır pankartları yaptırmış. Finansmanını PKK mı sağlıyor acaba ??
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|