Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Usta Batırmış! - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.03.2012, 19:01   #51
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 969 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Usta Batırmış!

İnsanlar geçinemiyorlar mecbur önemli ihtiyaçlarını kredi kartıyla alıyorlar. Adam işsiz evde çocuğu aç mı kalsın. Mecbur kartla alıyor. O kartın borcunu ödemek için, başka bir karttan çek. Sonra bir bakmış ki 500 TL'lik borç olmuş 3000 TL. Kiracılar 500 Kira yerine 1000 TL. ödeyip ev sahibi olmak istiyorlar. Ama olmuyor. Bu ülkede hiçbir sistem oturmuyor.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 19:18   #52
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BekirBayrak Şuan BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2016 18:01

Tecrübe Puanı: 814 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İnsanlar geçinemiyorlar mecbur önemli ihtiyaçlarını kredi kartıyla alıyorlar. Adam işsiz evde çocuğu aç mı kalsın. Mecbur kartla alıyor. O kartın borcunu ödemek için, başka bir karttan çek. Sonra bir bakmış ki 500 TL'lik borç olmuş 3000 TL. Kiracılar 500 Kira yerine 1000 TL. ödeyip ev sahibi olmak istiyorlar. Ama olmuyor. Bu ülkede hiçbir sistem oturmuyor.

Oturmayan sistem ne acaba...
İssiz adam ne alaka kredi kartı alıyor.Bir çelişki yokmu söylediğinizde _???
Alt 23.03.2012, 19:25   #53
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 969 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Oturmayan sistem ne acaba...
İssiz adam ne alaka kredi kartı alıyor.Bir çelişki yokmu söylediğinizde _???
Çelişki yok çalışan insan işten çıkınca yine kart kullanmaya devam ediyor. Ben olsam ben de aynısını yaparım. Bunu anlatmak istedim. Param yoksa mecbur çocuklarım için ben de kullanırım. Ama keyfi kart kullanıp yok kuaförüne, giyimine, lokantalara yapılan harcamalar sonunda böyle bir durum olsa iyi olmuş derim.

Bu arada ev kredilerinde faizler ne kadar düşükken yeniden yapılandırmalar, faiz yükseltmeler olursa millet zor duruma düşer tabiki.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 20:33   #54
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3358 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YÜZDE ELLİ HALKIN OYUNU ALMIŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞ BAKANINA BU KADAR NEFRET BU KADAR KİN PES DOĞRUSU YALNIZ AŞIRI SİTRES KALBE ZARAR ?
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 21:02   #55
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memet24 Şuan memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2014 18:09

Tecrübe Puanı: 633 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim köyde akp gelene kadar gelin taksisi etmek için araba bulunmazdu şim her keşin 2 şer tana arabası var ..başka bişey demiyommmmm.
vallahi billahi seninle şimdi.
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2012, 21:42   #56
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 997 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
İsmail Özçelik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ÖnceVatan_58 verecek cevap bulamayınca konuyu saptırmak sizlerin en iyi yaptığı şey ama Allah'a şükür konu sapsa da gizli saklı yok onlara da cevap verebiliriz. Ama ondan önce siz cevap veremediğiniz ve ilginç teoriler attığınız için ortaya şunu söyleyeyim, yok bey hanım çalışıyor şimdi filana gerek yok benim babam emekli annem ev hanımı 2 kardeşiz ben şehir dışında okuyorum. Allah'a çok şükür öyle bir krizde filanda değiliz. Arabamızda var, evimizde ve çoğu ailede bizim gibi zaten.

Şu çuval hadisesi ne zaman oldu keşke onuda yazsaydınız, hükumet kimdi?
Malatya'ya kurulacak üs NATO üstüdür, eğer bir birlikteyseniz o birliğin çıkarlarını düşünmeniz lazım.(İsrail NATO'da değil ayrıca)
Hatay'da veya hiçbir yerdeki arazilerimiz kimseye kiralanmadı. Devlet tarafından kiralandığını gösteren TBMM'den geçmiş resmi belgeyi burada paylaşın, bundan sonra asla cevap yazmadan haklı olduğunuzu kabul edeyim.
Irak içinde teskere çıkmadı sadece NATO üyesi devletlerden birine bir hava üssümüzü kullanma izni verdik. (NATO, AB gibi birlikler bu ve bunun gibi şeyleri yaparlar...)
Babam emekli diyorsun iki kardeşiz diyorsun ve ben şehir dışında okuyorum diyorsun eğer Türkiye standartlarında ve yaşam koşullarında bir emekli baba maaşıyla ekstra bir katkı olmadan bunları yapmış ve yapıyorsanız sizin heykelinizi Taksim ve Ankara Kızılay meydanlarına dikmek gerekir.
Çuval olayına gelince de bilgi eksiklğiniz olduğu belli oluyor boşuna benim sizden kültürüm daha yüksek demişiniz demekki.

Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde 4 Temmuz 2004'te Amerikan askerlerinin ve yanlarındaki peşmergelerin yaptığı baskın sonucunda 11 Türk askerinin başlarına çuval geçirilip götürülmesi ve 60 saat boyunca alıkonulması olayı tarihe çuval olayı ya da çuval hadisesi olarak geçmiştir. Bu baskın ve alıkoyma eylemi bazı görüşlerce 1 Mart tezkeresine misilleme olarak kabul görmüştür. Baskının tarihinin özellikle 4 Temmuz olduğuna da dikkat çekilmektedir. 4 Temmuz ABD'nin bağımsızlık günüdür. Bu sebeple yetkili makamlara ulaşmanın güç olacağı bilinmekteydi ve günlerden Cuma günü olması araya hafta sonu tatilinin girmesi de sürenin uzamasına ve olayın ses getirmesine sebep olacağı düşünülmüştür. Bu olayda başa çuval geçirilmesinin amacının Türk askerini küçük düşürmek olduğu da savunulan görüşler arasındadır.

akp hükümetinin sessiz kalmasına sitem edilip , abd hükümetine nota verilmesinin talep edilmesi üzerine başbakanımızın! "müzik notası değil" şeklinde cevap verdiği olaydır.

Konu ÖnceVatan_58 tarafından (23.03.2012 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir..
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 21:58   #57
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1526 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

o çuval geçiren generalin şimdi cıa başkanı olduğunu t.c başbakanınında daha bir kaç gün önce o ş.....zi kırmızı halıyla karşılandığını unutmuşsun sevgili öncevatan_58 gerçi sen kolay kolay unutmazsında her halde dalgınlığına rast gelmiştir

Konu NECMEDDİN ÖZBEK tarafından (23.03.2012 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir..
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 21:58   #58
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1313 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Babam emekli diyorsun iki kardeşiz diyorsun ve ben şehir dışında okuyorum diyorsun eğer Türkiye standartlarında ve yaşam koşullarında bir emekli baba maaşıyla ekstra bir katkı olmadan bunları yapmış ve yapıyorsanız sizin heykelinizi Taksim ve Ankara Kızılay meydanlarına dikmek gerekir.
Çuval olayına gelince de bilgi eksiklğiniz olduğu belli oluyor boşuna ben sizden daha kültütüm yüksek demişiniz demekki.

Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde 4 Temmuz 2004'te Amerikan askerlerinin ve yanlarındaki peşmergelerin yaptığı baskın sonucunda 11 Türk askerinin başlarına çuval geçirilip götürülmesi ve 60 saat boyunca alıkonulması olayı tarihe çuval olayı ya da çuval hadisesi olarak geçmiştir. Bu baskın ve alıkoyma eylemi bazı görüşlerce 1 Mart tezkeresine misilleme olarak kabul görmüştür. Baskının tarihinin özellikle 4 Temmuz olduğuna da dikkat çekilmektedir. 4 Temmuz ABD'nin bağımsızlık günüdür. Bu sebeple yetkili makamlara ulaşmanın güç olacağı bilinmekteydi ve günlerden Cuma günü olması araya hafta sonu tatilinin girmesi de sürenin uzamasına ve olayın ses getirmesine sebep olacağı düşünülmüştür. Bu olayda başa çuval geçirilmesinin amacının Türk askerini küçük düşürmek olduğu da savunulan görüşler arasındadır.

akp hükümetinin sessiz kalmasına sitem edilip , abd hükümetine nota verilmesinin talep edilmesi üzerine başbakanımızın! "müzik notası değil" şeklinde cevap verdiği olaydır.
Söylesem inanmazsın.Komşum sadece ve sadece emekli maaşıyla oğlunun birini doktor,birini müftü diğerini de savcı etti..

Çuıval olayı dış saiysetle alakalı bir durumken,ekonomik rakamalrın konuşulduğu bir konuda ne alaka?
Alt 23.03.2012, 22:01   #59
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1526 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Söylesem inanmazsın.Komşum sadece ve sadece emekli maaşıyla oğlunun birini doktor,birini müftü diğerini de savcı etti..

Çuıval olayı dış saiysetle alakalı bir durumken,ekonomik rakamalrın konuşulduğu bir konuda ne alaka?
o bir yerlerden nemalanmıştır merak etme.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 22:14   #60
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 997 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
memet24 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bizim köyde akp gelene kadar gelin taksisi etmek için araba bulunmazdu şim her keşin 2 şer tana arabası var ..başka bişey demiyommmmm.

akp geldikten sonra köyünüzde tarımcılığımı geliştirdi? Hayvancılığımı geliştirdi? Yoksa fabrikamı kurdu sanayi mi kurdu nasıl aldınız o arabaları?

Yada akp herkesin kapısına ikişer araba park edip gittimi? Okuduğum en güzel yorumdu tşk ler.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil