05.04.2010, 01:05 | #601 |
Yasaklı
*hattabinoglu Şuan
Son Aktivite: 12.04.2010 23:52
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...
|
05.04.2010, 01:09 | #602 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 739
|
Madem ki içinde o ateş söndü
Bir daha yakmadan gidebilirsin Aklımda kalmasın bu son bakışlar Yüzüme bakmadan gidebilirsin Yıllardır verdiğin kederi görme Üstüme yıktığın kaderi görme Ömrümden çaldığın günleri görme Beni de görmeden gidebilirsin Sen düşün yaranı kimler saracak Sen düşün gönlünü kim avutacak Bir an önce kaybol oldu olacak Bir veda etmeden gidebilirsin Demek ben suçluyum bir tek sen haklı Ben zalim bir düşman sense zavallı En güzeli alıp beni asmalı Beni affetmeden gidebilirsin Zorlama kendini veda etmeye Zorlama gözünden yaşlar dökmeye Mecbur da değilsin birşey demeye Hiç bir şey demeden gidebilirsin.. |
05.04.2010, 15:20 | #603 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 968
|
Bir elim yağ da olsa, bir elim bal da”
Rengi solmaz çiçek olsam, bin dalda Sana ölüm yok deseler, bâtıl da… Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Şeytan gibi düşünceme girseler Yollarıma ipek halı serseler… Dünya gibi ne dünyalar verseler Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Boğazıma yağlı ilmek taksalar Tuz yalatıp, ciğerimi yaksalar Çeşme olup, başucumda aksalar Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Kefereler ordusuyla gelseler Bedenimi kurşunlarla delseler Her hücremi bin parçaya bölseler Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Günâhlarım sel misali taşmıştır Ne tepeler, ne dağları aşmıştır Seni seven, aşkın ile coşmuştur Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Süyeydâmız sevgin ile nurlansın Günâhımız, rahmetinle durlansın Îmân etmem diyen arsız kirlensin Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. "Sevdiğin her şeyi, bize de sevdir Yerdiğin her şeyi, bize de yerdir” Sevenleri affınla murâda erdir Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. “Senden geldik, dönüş sana” biliriz Ecel vakti, her can gibi ölürüz… Ve inşallah! Yüz akıyla geliriz Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek
esaret baglarında gül olmaktansa özgürlük dağlarında diken olurum.. Konu tulina tarafından (05.04.2010 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
05.04.2010, 16:33 | #604 |
Usta Yiğido
bahar 34 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2010 22:48
Tecrübe Puanı: 631
|
Yüce dağlar koydun sineme Bakışında sihir mi var yar senin Gördüğüm an ateş dştü haneme Her bir yanın alev kor senin Günbe gün hasretin yakar kavurur Günümü gecemi senle yoğurur Korkarım katlime ferman buyurur Şu sevdanı söküp atmak zor senin Karagözlüm düştüm senin derdine Bazen çekilirsin dağlar ardına Bilmiyorum şu sevmenin şartı ne Çözülmeyen kanunların var senin İçimi dökemem zor gelir bana Derdinden dolarak döndüm ummana Ne olur halimi bir anlasana Bakışın güneşten daha nar senin Ay doğmuş gecede mehtap gibisin En hırçın sularda girdap gibisin Bir türlü bitmeyen hesap gibisin Her tavrın inan ki büyük sır senin Velhasıl halıma koymadın beni Nerde gördüm nerde buldum ben seni Yanına gelmeye kalksam da beni İnan ki dört yanın boran kar senin
05.04.2010, 16:42 | #605 |
Yasaklı
*hattabinoglu Şuan
Son Aktivite: 12.04.2010 23:52
|
Allah her seyin güzelini iyisini senin o güzel temiz yüregine versin.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı *hattabinoglu'e Teşekkür Ediyor... |
05.04.2010, 16:46 | #606 |
Usta Yiğido
bahar 34 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2010 22:48
Tecrübe Puanı: 631
|
bu köseye emeyi geçen tüm üyelere gelsin tsk ederim
05.04.2010, 17:42 | #607 |
Usta Yiğido
ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35
Tecrübe Puanı: 1235
|
kalbim üstüneYüregimde kopan firtinayi gönderiyorum sana sevgili, çocuksu
bakislarimin ardindan, Ellerimi kesen ayazlarimi gönderiyorum sana; askin akip gidisini seyret diye iç ülkemden iç ülkene. Her seyi koca bir yokluk gören gözlerimi gönderiyorum sana, yesile çalan yanindan umut bul diye. Koca sehri bombos gören kalbimi gönderiyorum sana, içindeki atesle isit diye. Bütün mektuplarim geri dönüyor sevgili sehrime, yoksun. Bu koca yoksunlugun içinde kaybolmussun. Hayat bizi terk edeli çok olmus, ben aynalarda kaybolmusum, sen hayallerime bile ugramaz olmussun. Bir masalmis her sey bir bakmisim uyumussun. Ne masalin sonunu dinleyecek kadar uyanik kalmayi basarabilmissin, ne de bana yeni masallar anlatacak kadar âsik olmayi. Hasret yüklü gemilerim yollarini bulamadi. Ben Leyla’nin cisminde tasidigim mecnun kalbi ile bir basina kaliverdim ask diyarinda. Ne gemilerimi indirecegim sahillerim oldu, ne de karadan yüzdürebilecek cesaretim. Ask bitti. Toprak oldu bakislarimda ki umut. Kalmak, gitmekten vazgeçmektir derdi atam. Be ne gitmeyi becerebiliyorum topraklarindan ne de yasamayi senin kurallarina göre. Isyanlarim var, eylemsiz, sessiz isyanlarim. Bir gök düslüyorum, mavisi adam gibi mavi , siyahi adam gibi siyah.. Ama gündüzleri gri bulutlar kapliyor gögümü, geceleri sehrin isi. Mavisi griye çaliyor hüzünle gökyüzümün, yildizlari gam yansitiyor puslu bakislarla. Her sey bir tebessümünde gizli kaliyor bazen. Züleyha’ nin gülümsemesi kadar sicak, Yusuf’un durusu kadar soguk. Ask sana da bana da ne uzak sevgili. Simdi sukut limanlarina demirledim gemilerimi. Sadece bekliyorum. Günesin dogusunu nasil beklerse yüce daglar, yagmurun yagisini nasil beklerse çiçekler, öylece hasret gemilerimi ask denizine indirecegin ani bekliyorum. “Beklemek sabretmektir”. Dedi ustam, “kalbim üstüne ” dedim, büküldü boynum. alıntı
05.04.2010, 17:47 | #608 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 739
|
Seninde gözlerin ıslanır bir gün
Hele bir ümidin kırılsın da gör Ne yaşama arzun ne aşkın kalır Kurduğun hayaller yıkılsın da gör Dumansız bir yangın başlar o anda Amansız bir deprem kopar o anda Yıkılır kalırsın bir dağ olsan da Hele bir sevdiğin terketsin de gör Bu koca dünyayı yakasın gelir Eski resimleri yırtasın gelir Bütün aynaları kırasın gelir Sırtına bir hançer vurulsun da gör |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
05.04.2010, 18:32 | #609 |
Yasaklı
gönlüm58 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51
|
Dünya eskiden de zalim bir yerdi, ama her yerini bu kadar köşe bucak
bilmiyorduk, hem arada bir kaçıp soluklanacak yerleri vardı. Şimdi kalmadı. Hepimiz tam ortadayız; hiç olmadığı kadar aynı güneşin altında. Görenin, duyanın, hissedenin, insan kalmakta direnenin, yazanın, söyleyenin, eyleyenin, üretenin yazgısı değişmedi, ...yalnızca daha fazla sabır, dayanıklılık ve güç dilemek kalıyor geriye. Ben de onu yapmaya çalışıyorum, her zaman yaptığım gibi içimin kuyularından su çekiyorum... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor... |
05.04.2010, 18:58 | #610 |
Usta Yiğido
rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1733
|
Verdigin bir damla sevgiye karsi
Canimi istesen kiramam seni Baska ask baska yar haramdir bana Ölürümde yine birakmam seni Gönlüme kurulmus cehennem olsan Yanarim yillarca terk etmem seni Yiksan su dünyami yerle bir etsen En güzel cennete degismem seni Sen zalim olsanda severim yine Cekerim zulmünü binlerce sene Askinla ömrümü kahretsen bile Icimden koparip atamam seni |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|