![]() |
#61 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Tayip Erdoğani Ne zaman taşladılar?? Kürt şehit olduğunda Ne zaman PKK bayrağ asıldı Hemde daha önce o köyler Kürtçe ydi iyi araştır.. Polise Taş atan İstanbuldaki öğrencilerde mi kürt dü???
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 662
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Anlayın artık bunu.Eğer diyarbakırlılar,hakkarililer,ş ırnaklılar adam olsaydı müsade etmezlerdi kendi aralarında eritirlerdi bu hainleri! Süslü laf vakti çoktan geçti.Vakit icraat vakti! Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Merkez_Alperen tarafından (16.05.2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Usta Yiğido
![]() Eğer vatanseverlik Türk kürt ayırarak olacaksa ben bu vatanseverlik değil irkçilik derim Yakın o zaman kürtleri insanlıksa Almanlar
![]() |
#64 | ||
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yazmistim bu kisi komsum oluyor. Cogu Kürdün Pizzasi var ve Pkk ya yardim ediyorlar. Danimarkada. Bu avrupa diger ülkelerinde de böyle. Sizin kadar hos görüslü degilim, bu konuda. Türkiye Devleti sinirlarinda Köy isimleri de Türkce olur. Bizde Yakinda danimarkadan bir devlet isteriz. Bizimde buna hakkimiz olacak yakinda ins. Eskiden, Eskiden Su icerdik Testiden. ![]() Alıntı:
Kimseyi yakmak bize yakismaz. Allahin verdigi cani ancak ALLAH alir. Yasadigi ülkeye herkesin saygisi olmali. Insanca & Kardesce yasamak birbirimizin farkliliklarina hosgörüyle bakmaktir. O ülkenin ilkelerine saygili olarak. Irkcilik kürtleri sevmemekse Ben IRKCIYIM. Hem Türkiyede sadece Kürtlermi var.???? Lazi, Cerkezi de var vs.
Konu Kardelencicegi tarafından (16.05.2009 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türk gençliği iyiyi kötüyü ayırt ediyor çok şükür merak etmeyin! Deniz gezmişlerin ve arkadaşlarının ne *** olduklarınıda biliyor herkes.Her abd düşmanı vatansever diye bir kaide yok!Vatan için millet için başka ne icraat yapmış bu adamlar anlatıver hele.Ben söyleyim : durmadan ülke içinde huzursuzluk çıkarmışlar din düşmanlığı yapmışlar! BU MU VATANSEVERLİK? !...[/quote]
Türkiyenin bağımsızlığı için verdikleri mücadele neticesinde gizli ve aşağılık satılmış yerli işbirlikçilerle ve dış güçler tarafından sudan bahanelerle idam edilmişlerdir. Sen hala kulaktan dolma bilgilerle, olaya bakmaya devam et, sahte vatan millet sakaryacılara inanmaya devam et, hala çağdışı ilkel yaklaşımla " adam olmayacaksa yakacaksın" diye mantığını devam ettir. Dün ABD askerleri subaylarımızın kafasına çuval geçirdiler ne yapabildik ? Yarın ne yaparlar meçhul, Eğer sizin mantığınız vatanseverliğiniz adam yakmaksa olmaz olsun öyle vatanseverlik.
![]() |
#66 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Benim burada yazan herkese saygim var. Herkes fikrini yazmakta serbest ama bana saygi, duymayana ben saygi duyarim. Kimseyi sevmek zorunda degilim. Hakli bildigim seyleri yazarim & paylasirim. Kimseyi düsünmek zorunda da degilim. Vakit varken uyansak diyorum........
![]() |
#67 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 790
![]() ![]() |
![]() Neye uyanalim ? irkciliga mi ?... ...uyanmak buysa.. ![]() herhalde söz bitti artik :-)
![]() |
#68 |
Navigator
![]() Yok kardesim sen uyu.
Sana lafim yok. Ben ne demek istedigimi anlayanlara yazmistim. Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.
![]() |
#69 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 982
![]() |
![]() Bir gece ansızın gelebiliriz !! Musul , Kerkük , Erbil'ede uğruyabiliriz.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
komşun PKK Bayrağı asdıysa Binlerce Kürtler mi azdı ????? Insanca & Kardesce yasamak birbirimizin farkliliklarina hosgörüyle bakmaktir. Herşey sende başlar sende biter diger topluluktan olanlarda(kürtler, lazlar,çerkesler) bizim kardesimizdir ama bölücülük yapmadıkları sürece
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürtçe için bir yasak daha kalkıyor ! | yerliturkuaz | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 5 | 01.02.2009 01:16 |
Çocuklarınıza güzel isimler verin | gul-i_ahmer | Annelik | 10 | 30.12.2008 07:08 |
Kültürümüzde çift isim ve lakap geleneği | WåñTêd_øØ7 | Hertelden | 0 | 07.07.2008 16:12 |