|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
21.01.2011, 17:49 | #61 |
Tecrübeli Yiğido
kendalli Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 19:44
Tecrübe Puanı: 731
|
Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor
sivasa hizmet eden butun belediye baskanlarimizdan Allah razi olsun hepside sivasimiz icin calisan gayret gosteren insanlardi yanliz ben birinden hic hosnut degilim ve neden secildiginede anlam veremedigim memleketin imajini karalayan, secilmesiyle sivas olaylarinin cikmasina zemin hazirlamis sivasin zenginlerinin paralariyla birlikte memleketten ucmasini tetikleyen, sesiyle insani urkuten belediye baskanligi icin gorevi itibariyle makamla alakasi olmayan vasifsiz disardan devsirme belediye baskani kimdir sizce ?
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kendalli'e Teşekkür Ediyor... |
15.06.2011, 23:34 | #62 | |
Yiğido
tavarih Şuan
Son Aktivite: 19.07.2014 13:21
Tecrübe Puanı: 593
|
Alıntı:
|
|
23.06.2011, 13:52 | #63 | |
Usta Yiğido
bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 675
|
Alıntı:
bizzat gözümle tanık olduğum bir olayı anlatayım! Süleyman Çanka Belediye Başkanı yıl olarak pek hatırlamıyorum. Şimdiki PTT binası ile şimdiki Belediye konservatuarı arasından yer altından bir ırmak geçer, boruların içerinden küçük traktörler geçecek büyüklükte, Süleyman Çanka o yolu abartmış olmayayım 15 metre falan aşağıya kadar eştirmiş, tulumunu giymiş bir işçi gibi ırmağı içine alacak bu boruları döşerken gördüm, Süleyman Çankanın belediye başkanlığı ve Mahmut ÖZDEMİR'in yerel yönetim bakanlığı döneminde Sivas'a yapılan yardım hiç bir iktidar ve belediye başkanı zamanında yapılmamıştır. Ha Abdullatif Şener'i de unutmamak lazım! Ben Chp'li değilim ama Chp'nin de yaptığı hizmetleri küçümsememek lazım, Chp'nin yaptığı, Şimdiki Tüdemsaş olan eski adı Cer Atölyesi olan yeri bile Turgut Özal üç şubesini ancak 3 senede malatyaya taşıtabildi. bu günkü teknolojiyle, düşünün 12.000 çalışanı olan bir kurum, özelleştirildi, şimdi 200-300 kişi ya çalışıyor yada çalışmıyor, Ülkede sağ partilerin neler yaptığı, sol partilerin neler yaptığı tartışılır, hepsinin iyiside var kötüsüde, Sivas için düşünelim iyisini kötüsünü Sol iktidarlar zamanında sivasa neler yapıldı Sağ iktidarlar zamanında sivasa neler yapıldı
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|