|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
daha geçen gün yazıldı biraz oku öğren niğdede 3 camiye 2. dünya savaşı tehlikesi döneminde değerli eşyalar ve kutsal emanetler saklanmış bu yüzden çıkarılmış bir adi söylence 60 yıldır sürdürülür, hadi oradan biraz tarih okuyun sonrada konuşun,
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() kAOs;
Geçmiş mesajlarıma bakınca geçmişim sorgulanmıyor mu? Biz yapınca olmaz siz yapınca olur. Her zaman böyle olacağını sanıyordunuz zaten. Şimdi çarkınıza çomak sokulunca hararetle hakaret etmeye başladınız. Yazdığınız fıkrada Türk olmanın 3 özelliğini yazmışsınız. Üçüde sizde olmadığı için Türk oldugunuzdan şüphe ettim. Geçmiş zamanda bazı kişiler de İran'a gönderiyordu milleti. Şimdi de siz gidebilirsiniz halkını ve yöneticilerini beğendiğiniz ülkelere. Bu da son yazımdır KAOS'a. Her lafa verilecek bir cevabım vardır ama ....
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 736
![]() |
![]() Alıntı:
![]() Ortada olan Tayyip çarkıdır...... ![]() Sen Türksen eğer.............. ![]() Gökte bir öküz varmış, adı Pervin; Bir öküz de altındaymış yerin. Sen asıl iki öküz arasında Tepişmesine bak şu eşeklerin! Şeyh fahişeye demiş ki: - Utanmaz kadın; Her gün sarhoşsun, onun bunun kucağındasın. Doğru demiş fahişe, ben öyleyim; ya sen? Sen bakalım göründüğün adam mısın? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 783
![]() |
![]() Ayrıca Kaos birde Ergenekon örgütünü korumaktan vazgeçsin eğer kendini demorkart sol parti görüyorsa kendinlede çelişiyor ve Atatürkün partisiylede.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ergenegon Avukatlığını Yapmaktan vazgeçsin önce birde yargılanan kişileri vekil yapıyor halkın gözünde temelli küçültecek.
Not:Seçimlerde Oyumu Akpye vermemiştim bunuda hatırlatırım
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Biliyor musunuz? ABD de çok iyi bilindik bir siyaset vardır... ABD yönetimi ülkede var olan yaşamsal sorunları, devlet bütünlüğünü, halkın yöneticilere olan bağlılığı ve saygısını devam ettirmek için ABD ye bir düşman yaratır. Geçmişte bu komunizm di şimdide islam oldu. AKP çok iyi şeyler öğrenmiş ABD de ki akıl babalarından... Cley efendi diyor ki: "Bir bilmişsiniz satılıyor...." Şimdi bende Cleyleşeyim; "Bir bilmişsiniz Ergenekon mazallah olmasa ne yapacaktınız.." Hatırlatmanız da çok iyi oldu, nereye oy vermediğiniz çok merak ediyordum.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Körü Körüne Parti Tutuyorlar bunu anlamıyorum
![]() |
#8 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
![]() Son Aktivite: 20.06.2013 02:34
Tecrübe Puanı: 636
![]() ![]() |
![]() KAOS abi öyle bi yazıyon ki benim bile Tayyipsever olasım geldi
![]()
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kaos 2001 çabuk unuttun herhalde Türkiye Ekonomik anlamla o yılların üstünde bunu kimse inkar edemez Ama sen İstikrarı bozmak istiyorsun
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Yav sen uzayda mı yaşıyorsun.. Araban yok mu senin... Benzinin litresi ne kadar haberin var mı senin? Ülkede kaç işsiz var haberin var mı senin? Uyduruk enflasyon hesaplaması ile ortaya çıkan rakamları geç.... 2001 krizinde ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun.... Liboş ekonomi yazarların ve cep doldurma derdindeki uluslararsı kartellerin oyunlarını bana satma.. AKP yi iktidara taşımak için yapılan oyunları her akli selim biliyor.. Karşında cahil yok.... Bak sana da sordum amazonun yazdıklarını, ona da bir cevap versene..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|