Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.10.2009, 20:17   #691
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1140 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
kronik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
maille gelen bu anlamlı yazıyı sizlerle paylaşmak istedim

KÜRT KARDEŞİME İTHAF OLUNUR

Sana hep benim kardeşimsin diyorum,
Sen hep inkar ediyor ve ben başkayım diyorsun.
Hepimiz devlet katında eşitiz diyoruz,
Sen hep kendini ayrı tutmaya çalışıyorsun.www.kerkukfeneri.com

İçindeki teröristleri dışla ve devletine sahip çık diyoruz,
Sen hep terörist benim kardeşimdir diyorsun ve ona yardım ediyorsun.
Devletimiz Türkiye’dir, Bayrağımız Türk Bayrağıdır diyoruz,
Sen Türkiye benim devletim değildir, Türk Bayrağı benim bayrağım değildir diyorsun.
Bu devlet senin önüne tüm imkanlarını serdi,
Sen hep nankörlük ettin.
Hepimiz okula gidelim diyoruz,
Sen hep okumamak için kaçıyorsun.
Bu devlet sana öğretmen yolladı,
Sen onu vurdun.
Bu devlet sana doktor, hemşire yolladı,
Sen onu tehdit ettin ve vurdun.
Bu devlet sana iş makineleri yolladı,
Sen onları yaktın.
Bu devlet sana yol yaptı,
Sen yollara mayın döşedin.
Bu devlet sana güvenliğin için asker, polis yolladı,
Sen onlara kurşun sıktın.
Bu devlet sana kaymakam yolladı vali yolladı,
Sen onları benden değil diye istemedin.
Bu devlet sana verdiği sözleri her zaman yerine getirdi,
Sen bu sözlere karşılık hep ihanet ettin.
Bu devlet sana talep ettiğin kendi dilini öğrenme kurslarını açtı,
Sen bu kursların kapısını bile açmadın eşiğinden bile adım atmadın.
Ben sana gel bırak şu silahı kardeşçe yaşayalım dedikçe,
Sen demokrasi, insan hakları deyip silaha daha sıkı sarıldın.
Demokrasi ve İnsan hakları sadece size mi? Bizlere yok mu?
Çocuklarımızın geleceğe umutla bakarak kardeşçe yaşamaları için
Ben senden değil, aksine sen benden özür dileyecek ve silahı bırakacaksın.
Artık ben seninle değil sen benimle kardeş olmak zorundasın.
Çünkü senin uzlaşmaz ve küçük dağları ben yarattım tavırlarından bıktım.
Artık ya benimle kardeş olacaksın ya da başka kardeşler aramak için okyanuslar ötesine gideceksin.
Sağlıcakla kalın

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
+ ............................
Alt 21.10.2009, 20:23   #692
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4578 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
De la democratie !

Bende dinimi yasamak istiyorum , bu gunlerdeki gibi acilan sacilanlar gibi degil basortumle girmek istiyorum ? Hadi hosgörülü olun . TRT6 bosuna mi acildi ?? Cocuklarini sokaklara aticaklari yerde öz dillerini konusan Tv kanalini izlesinler , kulturlerini ogrensinler . Sacma ötesi ,
Size yasak olduğunu söylediğiniz şeyler başkalarına da mı yasak olsun? Siz dilinizi özgürce konuşamamanın sıkıntısını biliyorsunuz ve başkalarının da bu acıyı yaşamasını istiyorsunuz. İşte püf noktası burada. Kendiniz için isteğinizi, mü´min kardeşiniz için istemiyorsunuz
Alt 21.10.2009, 20:31   #693
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1140 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Size yasak olduğunu söylediğiniz şeyler başkalarına da mı yasak olsun? Siz dilinizi özgürce konuşamamanın sıkıntısını biliyorsunuz ve başkalarının da bu acıyı yaşamasını istiyorsunuz. İşte püf noktası burada. Kendiniz için isteğinizi, mü´min kardeşiniz için istemiyorsunuz
Abi yasamasini istemem ama neden Türkce varken Kürtce konusulsun ki ? Bizler nasil almanca fransizca veya baska bir ulkenin dilini konusmaya mecbursak gereken ortamlarda onlarda oyle olmali . Bizler neden diretmiyoruz o zaman ? Türkçe illa Türkçe diye ? Evimde, sokakta, gerekirsede okulda arkadaslarimla Türkçe konusuyorum daha ne olsun ki ? Türkiyeki , o kadar degisik irktan insanlari barindiran bir Ülke , boyle giderse kim bilir neler duyacagiz .

Bir turlu anliyamiyorum bu kürt milletin isteklerini bir gûnde Laz ciksin karsima haklarimi istiyorum diye o zaman kurban kesicem Vatanim için ne hayirliysa o olsun diyorum baska söze gerek yok.
Alt 21.10.2009, 20:34   #694
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1385 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
+ ............................
fikret şahin bir yazı yazdı diye bu yazı ''mutlak doğru''nlamına mı geliyor.. şu yazdıklarına fikret şahin inanıyor mu acaba...şu sitede bile bir avucuz kürtten kardeş olmaz diye basbas bağırıldı yetmedi kürt e kardeş diyen türk bile dışlandı..

doğru.. devlet otoban yaptı.. otobana döşendi mayınlar.

tam teşekküllü hastanelerde tam prosefyonel doktorlar atandı..

tecrübeli yeterli öğretmenlerimiz modern teknolojiyle donatılmış sınıflarda ders anlattı..

ama onlar böyleler işte naparsın devlet onlar için herşeyi yaptı ama başaramadı
Alt 21.10.2009, 20:38   #695
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1483 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
valla ister anla ister anlama benim yorumumda pkk yı savunan bir tek kelime bile çıkmaz..

ikincisi yasaları ben yapmıyorum. suça karışmamış iseler serbest bırakılıyormuş.bu da yine mahkeme kararıyla oldu .. ah o yasayı ben yapacaktım ki...neyse

üçüncüsü detaylı bilgi için bakınız Recep T. Erdoğan'ın Ağrı konuşması

saygılar
Hıocam ben size pkk'yı savunuyorsunuz demiyorum...Ben onları bırakılmasının hangi akla mantığa sığar onu soruyorum ...

Ha silahlı çatışmaya girmemişler bahaneye bak! Ne fark eder ..?
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 20:40   #696
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1152 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Olmamalıydı böyle..
Fatih'in Torunları ; 3-5 dinsize rezil ettirilmemeliydi!
Zamanında bu toprakları dişiyle tırnağıyla kazanan Şu toprağın altında yatan binlerce şehidim,Göklerde dalgalanan albayrağım,5 vakit sedalanan ezanım olmasa Vallahi'de Billahi'de bir dakika durmazdım bu ülkede !

söyleyecek birşey bulamıyorum.Dağda yıllarca mehmetçiğimize kurşun sıkan Devletimizi milyarlarca dolar zarara sokan ş.erefsizleri bağrına bastı devlet.Ve sivasımın (bir zamanlar yiğido olan) insanlarıda bu SATILIMI destekliyor.Çok üzücü bir durum. en basitinden o dağdan inen çakallar hepimizin gardaşlarını Şehit etti ! ve elini kolunu sallaya sallaya memleketlerimize girdi.
Bu kadar acizmiydi Türk !
Dilimizimi yuttuk !
Birileri DAMARLARIMIZDA AKAN ASİL KANImı değiştirdi
Ne oldu size asil soydaşlarım !

YA RABB SEN YARDIM EYLE YÜZYILLARCA İSLAMIN SANCAKTARLIĞIYLA ŞEREFLENMİŞ TÜRK MİLLETİ KAHPECE PARAMPARÇA EDİLİYORR
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 20:43   #697
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1385 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hıocam ben size pkk'yı savunuyorsunuz demiyorum...Ben onları bırakılmasının hangi akla mantığa sığar onu soruyorum ...

Ha silahlı çatışmaya girmemişler bahaneye bak! Ne fark eder ..?
benim de aklıma sığmıyor metin.. illaki askeri vuracak ondan sonra mı tutuklanacak...ama yasalar böyle zannedersem bu yasa da açılımdan önce de vardı...
Alt 21.10.2009, 20:52   #698
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1152 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

öyle bir sığıyorki goramaz!!!!! öyle bi yıkanmışki beyinleriniz.öyle bi oyuncusunkii muhteşemsin!!harcanıyosun buralarda.yorumların normal görünüyor ama senin zihniyetin o teşekkür ettiğin yorumlardan daha vahim !
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 21:03   #699
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

EZAN DİNMEZ DİYEN
BAYRAK İNMEZ DİYEN
ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN

BİRİLERİ VAR ! BİRİLERİ VAR ! BİRİLERİ VAR !

ELHAMDULİLLAH HEP VARDIK VE ALLAHIN İZNİYLE HEP VAR OLACAĞIZ !
Alt 21.10.2009, 21:15   #700
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

delikanlısı varsa şimdi çıksın karşıma.Ben siteden çıktıktan sonra yazmasın !!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil