|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.07.2007, 01:40 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
RESİM SERGİSİ AÇILDI
Tarihi İnönü Konağı'nın bahçesinde düzenlenen serginin açılışını, Vali Yardımcısı Nurtaç Arslan yaptı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Arslan, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 'nın bu etkinliğine katılan çocukların yeteneklerini ortaya çıkarma imkanı bulduklarını, etkinliğin çocukların kişisel gelişimi ve kendilerine öz güven duymalarına katkı sağladığını söyledi.
Açılış konuşmasını yapan Eğitim Gönüllülerinden Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Çıtır yaptı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Sivas Birimi Sorumlusu Sema Çiçekliyurt da Nokia ve Uluslar arası Gençlik Vakfı işbirliğiyle 3 yıldır düzenledikleri Düşler Atölyesi Projesi ile maddi durumu kısıtlı çocukların yaptığı çalışmaların, tarihi konağın bahçesinde 3 gün boyunca sergileneceğini belirtti. Sergide, çocukların kendilerini birçok farklı malzeme ve teknikle ifade ettiklerini ifade eden Çiçekliyurt, Sivaslıları sergiyi gezmeye davet etti. Konuşmaların ardından, öğrencilerin hazırladığı Elazığ ve Antep yöresi halaylar oynandı ve çocuklardan oluşan koro grubu, öğrenci velileri tarafından tam not aldı. |
19.07.2007, 09:46 | #2 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 912
|
-->: RESİM SERGİSİ AÇILDI
Resim sergileri herzaman ilgimi çekmiştir,SİVASta yaşarken bu tür sergiler fazla olmazdı ancak olanlarıda kaçırmazdım.Bu sergiyi diğerlerinden ayıran artı bir özellikte çocukların mevcut imkanlarıyla ortaya çıkarmaları olmuş buda kanımca ayrı bir güzellik ve radikallik katacaktır sergiye...
Umarım gerekli ilgiyi görür!
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|