Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.03.2008, 16:28   #1
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Güreşcilerimize BAKAN Morali..

Güreşçilere bakan morali

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Finlandiya'nın Tampere kentinde 1-6 Nisan tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak Serbest Güreş Milli Takımı'nın Büyük Anadolu Oteli'ndeki kampını ziyaret etti.

Güreşçilere bakan morali

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Ankara İl Müdürü Ahmet Sağlam, Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, Serbest ve Bayan Güreş Milli Takım sporcuları ve antrenörleri ile kahvaltı yapan Başesgioğlu, daha sonra sporculardan kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, özellikle Serbest Güreş Milli Takımı'nın son dönemde yakaladığı çıkıştan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Finlandiya'daki Avrupa Şampiyonası'nda ülkemize bir şampiyonluk kazandırmalarını bekliyorum. Sporcularımızın, Türk güreşini dünyadaki iddialı konumundan daha ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum'' dedi.

Ağustos ayında Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'na büyük önem verdiklerini dile getiren Başesgioğlu, şöyle devam etti:

''Serbest stilde sadece 74 kiloda, grekoromende ise 6 sıklette henüz olimpiyat vizesini alamadık. Avrupa Şampiyonası'nda bu sıkletlerde sporcularımızın barajı aşacağını umuyorum. Yıllardır olimpiyat oyunlarında yüzümüzü güldüren güreşten, Pekin Olimpiyatları'nda da aynı başarıyı bekliyoruz. Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak'ı da başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.''

Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak ise konuşmasında, serbest stilde büyük bir çıkış yakaladıklarını, grekoromende ise 2006'da elde edilen takım halinde Avrupa ve dünya şampiyonluklarının ardından, 2007 yılında küçük bir kaza yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Grekoromende sıkıntılı dönemi geride bıraktık. İstanbul Sarıyer'deki kamp çalışmaları çok iyi gidiyor. Serbest stilde ise yine Rusya ile takım birinciliği için mücadele edeceğiz. Olimpiyat oyunlarına hem serbest hem grekoromen stilde tam kadroyla katılacağımıza, bayanlarda da en az 1 sporcu götüreceğimize inanıyorum. Asıl hedefimiz olimpiyatlarda bugüne kadar kazanılan başarıları devam ettirmek.''
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2008, 16:37   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: Güreşcilerimize BAKAN Morali..

Haydi aslanlarım iyi güreşin altın madalyalarla dönün ülkemize
Alt 29.03.2008, 13:23   #3
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Güreşcilerimize BAKAN Morali..

Dünyada bizden başka yiğit gibi güreşebilen var mı?

Bizim atasporumuz elbette madalyalar bizim.
_DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil