|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -Bıyıklarına 1 adam assanız,2 ncisi yokmu?der!
--Sakalları o kadar serttirki,0,5 lik zımpara bile yumuşak kalır! 8O --İklimi sert yerden olduğu için,Sibiryada bile ''nerede bizim memleketin havaları''şeklinde serzenişte bulunur! :roll: --Gurbette ki hemşerisine rastladığı anda ilk sorusu''gardaş SİVAS'ın neresindensin''şeklindedir! :wink: --Hiç bir şey ''çalmaz'',sadece güzel SAZ çalar! --Islık çalarak türkü söyler! :wink: --Haksızlığa tahammülü yoktur.Gerektiğinde 10 kişinin arasına dalar, sopasını yer,gık'ı çıkmaz! :lol: --Haksızsa (ki enderdir) yine gık'ı çıkmaz! :wink: --SAZ'ın sesini 20 km.mesafeden duyduğu rivayet edilir! :roll: --Yemek gördünmü giriş,dayak gördünmü sıvış adamı değildir! 8) --Nabza göre şerbet hiç vermez! 8) --Dağ adamı görüntüsünün altında,dağları bile içine alacak büyük bir gönlü vardır! 8) --Pek gülmez,güldüğünde ise en arkada ki azı dişi bile görünür! 8O --Gözleri serttir,çakmak çakmaktır,ama bir çocuk gibi bakar! :wink: --Yardımseverdir,cebinde ki son parasını arkadaşına verir,sonra da diğer arkadaşından borç ister! 8O --Tek rakibi;yine diğer bir SİVAS'lıdır! --Çekirdeğin amansız düşmanıdırlar! :evil: -- Mütevazidir;üniversite mezunu olsa bile,sorulduğunda ''anaokulu mezunuyum''şeklinde cevap verir! :wink: --Bir konuda ''söz'' verdimi,T.C MERKEZ BANKASI bile yanında hafif kalır! 8) --Bir oturuşta 70'lik rakıyı tek başına içer,sonraki 35'likle ağzını çalkalar! :lol: --Sohbetlerde konu;SİVAS ve SİVASSPOR oldumu mangalda kül bırakmaz,ama maçlara da gelmez! :? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Valla dark_yamtar kardeşim düşündüm düşündüm bir türlü hangisine karar vereceğimi kararlaştıramadım. Ben cevap hakkımı kullanmıyorum
![]()
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() Çolaklı Şuan
![]() Son Aktivite: 21.08.2009 19:35
Tecrübe Puanı: 625
![]() |
![]() Yazdıklarınızın çogu doğru;'' dark yamtar'' isimli arkadaş, bizler Sivas dışında yaşayan Sivaslılar olsak da bütün bu özellikler kanımıza işlemiş özelliklerdir.Ayrıca ekliyorum, nerde aydın, kendini yetiştirmiş, yenlilikçi bir insan tanısam çoğunun Sivasımızdan yetişmiş olduğunu görüyorum ve bu beni çok onurlandırıyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bazı tespitler çok saçma................
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() zaten ben de o tespitleri yapana söylüyorum....
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 839
![]() ![]() ![]() |
![]() ''Ellaamki'' diyen birisini duyarsanız kesin Sivaslı'dır.
![]()
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() kolunda casio mavi saat varsa muhtemelen sivaslıdır ...kesin emin olmak için de gardaş sözcüğünü duymak lazım..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SAWAS Şuan
![]() Son Aktivite: 01.10.2012 22:48
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
![]() Yolun ortasında yürüyen biri varsa Sivaslı olma ihtimalı çok fazla
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2010 16:34
Tecrübe Puanı: 674
![]() ![]() |
![]() NEREDE IYI BIRINI GÖRDÜNÜZ ISTE O-BIR ISINIZMI DÜSTÜ SIVASLIYA HEMEN HALLEDERIZ DER-BANA BORC VERIRMISIN DERSIN AYIPSIN YA ELBETTE DER-SIVASLILAR COK CANA YAKIN INSANDIRLAR BU YUZDEN ARKALARIN DAN GALLESCE VURAN COKTUR:IYILIK YAPARLAR IYILIK BULAMAZLAR SAF VE TEMIZ KALPLIDIRLER KANIMCA BENDE SIVASLI OLARAK BÖYLE DÜSÜNÜYORUM
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
SİYER İMTİHAN SORULARI | gul-i_ahmer | İslami Soru - Cevap | 0 | 15.09.2008 16:21 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |
Beynimizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş | YaReN | Arşiv | 8 | 13.01.2008 11:31 |