|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
01.10.2008, 11:48 | #1 |
Usta Yiğido
ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 14:00
Tecrübe Puanı: 673
|
Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya...,
Son defa bakıyorum sana bulutlar, gökyüzü.. elveda! Kuşların çığlığı, s/ağırlığı dünyanın... elveda! Acıyanlarım bana; (da) elleri böğründe kalanlarım... üzülmeyin; biter bir gün, acı yanlarım.. Salkım saçak sancılarım..elveda! Ey gel geç Leyla, ey dünya..Ey kör sevdalarım... elveda... Ey, çöllerin Serabı..Ey, yandıkça yandıran tuzlu suyu denizlerin... elveda... Atamadığım çığlıklarım... Yollardaki izim... Dinmeyen sızım... Besteleri boynu bükük sazım... elveda... Gün b/atımları, hey! Dayanamam bu sarı/solgun bu "olgun" ayrılığa... Bu her akşamki kıyamete... Ah, ben ki sabahlardan geliyorum... Birdenbire bu vakitli elveda? Ellerini alıştır vedaya... Ve duaya.. Bak, avuçlarında tuttuğun zamanlar dağların ardına düştü... Titrek bir istasyona, çığlık bir v/edaya hazır mısın? Ne zaman gelir bu giden bahar! Bu kış hangi ölümdür! Sonbahar yaprakları kaç veda mektubudur! Ömrümüz kaç elveda... Kaç sonbahar, kaç çığlık... Saydın mı aynalarda değişen yüzlerini... Ellerini alıştır vedaya... Ve duaya.. Yol uzun... Her adım bir ayrılık... Kapı arkası gurbet ya... Yaka paça götürüyorlar bizi... Çocukluğumuzu, gençliğimizi... Bilsen ki her an bir zelzele... Duysan ki ne velvele... Sen iyisi mi ellerini alıştır vedaya... Ve duaya... Her derde devaya... ALİ HAKKOYMAZ
01.10.2008, 11:53 | #2 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
-->: Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya...,
Paylaşımınız için teşekkürler................... .............
01.10.2008, 13:45 | #3 |
Yiğido
güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:00
Tecrübe Puanı: 651
|
Cevap: Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya...,
Ellerini alıştır vedaya... Ve duaya.. Yol uzun... Her adım bir ayrılık... Kapı arkası gurbet ya... Yaka paça götürüyorlar bizi... Çocukluğumuzu, gençliğimizi... Emeğinize sağlık... Elbette ne zaman veda edileceği belli değil. Belki yarın belki yarından da yakın...
01.10.2008, 13:48 | #4 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1029
|
-->: Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya...,
EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL............
01.10.2008, 14:39 | #5 |
Usta Yiğido
ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 14:00
Tecrübe Puanı: 673
|
--->: Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya...,
Elveda... Diyorsun ya alıştırma elleri vedaya... Kim ne zaman- ne ara alıştırdı bilemedim ki Bir elim uzanırken ona, tutunduğum dal elveda Bırakırken kendimi boşluğa, ey hayat sana da elveda Ve ölürken son nefeste aldığım her soluğa elveda Ulaşırken rabbimin huzuruna, kara toprak sana da elveda... Bak gördün mü? Hayat ne çok elveda... Solupta bir daha açamayacak olan çiçeğe elveda.. Hüzünle yoğrulunca akan yaşım elveda... Nefes verirken verdiğinde elveda, Kaçınılmaz son nefeste hepsine koca bir elveda.. Ne kadar alışırsan alış, Bir gün alışkınlıklara da elveda.. Secdene değince başın İnşallah günahlara elveda.. Her elvedanın bir sonuna..sonların yeni başlangıçlarına...Elveda.. Kalkılmaz bu yüzden bırakmıyor mu zaten yerini yeni vedalara..sondan başa dönüyorsun farklı bir başlangıçla..Yaşamlarla.. Farklı başlangıçlara, farklı vedalara, farklı acılara... Ama bir şeyler eksilmiyor mu bu döngüde?? Hiç mi bir şey yitirmiyoruz kendimizden... Eksilmeden, çoğalmadan mı geçiyor veda tankerleri üstümüzden?? elbet yitiriyoruz..bu yüzden gün gelecek ten eskiyecek...Veda diyeceğiz bedene..Zaten her gün bir bir ,her acıda tek tek veda ediyoruz bir şeylere...Başlamak var ise bitenlerde oluyor.Geri dönmemecesine.. Daha bitmemeniz gerektiğindendir! Her şeyin doğrusunu Rabbim bilir... Bittiğiniz düşünüyorsanız ona elveda dedikten sonra yenisine başlamakta elinizdedir.. Ama yine her şeyin doğrusunu Rabbim bilir!
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|