|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
15.01.2009, 15:16 | #1 |
Usta Yiğido
sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 919
|
Öğrendik ki......
Öğrendik ki......
Bir tek insanın sana "iyiki varsın" demesi, varolduğumuz için mutlu olmamızı sağlar... Öğrendik ki...... Olgunlaşmanın en kısa yolu bizden daha olgun insanlardan çevre edinmektir... Öğrendik ki...... Bir çocuğun bize uzattığı hediyeyi geri çevirmemeliyiz... Öğrendik ki...... Parayla "klas insan" olunmuyor... Öğrendik ki...... Hayat şartları bizi ne kadar ciddi görünmeye zorlasa da herkes çılgınlıklarını paylaşacak birini arıyor... Öğrendik ki...... Biriyle dalaştığımızda tek başardığımız onun bize daha çok zarar vermesini sağlamak... Öğrendik ki...... Her yarayı saran zaman degil sevgidir... Öğrendik ki...... Karşılaştığımız herkes gülümsememizi hakeder... Öğrendik ki...... En büyük pişmanlık, birine son bir kez "seni seviyorum"diyememiş olmaktır... Öğrendik ki...... Yumuşak kelimeler kullanmak, onları yutmamız gerektiğinde işimizi kolaylaştıracaktır... Öğrendik ki...... Bir gülümseme, daha güzel bir görüntüye kavuşmanın bedava yöntemidir... Öğrendik ki...... Hepimiz zirvede olmak isteriz ama asıl keyif oraya tırmanırken yaşadıklarımızdadır...
15.01.2009, 15:24 | #2 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1364
|
Cevap: Öğrendik ki......
bana kalırsa henüz bunları öğrenemedik öğrenmeye ,uygulamaya çalışsak herşey daha güzel olur ve o zaman öğrenmiş oluruz
15.01.2009, 15:40 | #3 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 811
|
Öğrendik ki......
Bir gülümseme, daha güzel bir görüntüye kavuşmanın bedava yöntemidir... Evet bunu bir cogumuz uygulamiyoruz oysa gulumsemenin o kadar cok faydasi vardir ki insana...
15.01.2009, 20:06 | #4 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2178
|
ÖĞRENDİM Kİ
Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika ÖĞRENDİM Kİ Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar, daha uzun yol yürürler ÖĞRENDİM Kİ Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi var ÖĞRENDİM Kİ İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler görebilirler ÖĞRENDİM Kİ Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüğün zaman bazıları kaldırmak için elini uzatır ÖĞRENDİM Kİ Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız, kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz. ÖĞRENDİM Kİ Para ucuz başarı pahalı ÖĞRENDİM Kİ Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz de bazıları hiç karşılık vermiyor ÖĞRENDİM Kİ Bazı insanlar sizi çok seviyor, ama bunu nasıl göstereceğini bilmiyor ÖĞRENDİM Kİ Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor ÖĞRENDİM Kİ Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder ÖĞRENDİM Kİ Bittim dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var ÖĞRENDİM Kİ Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun ÖĞRENDİM Kİ İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli ÖĞRENDİM Kİ Hayatında nelere sahip olduğun değil, kiminle olduğun önemli.... .............................. .. Ogrendim ki...Guveni gelistirmek yillar aliyor, yikmak bir dakika. Ogrendim ki...Hayatinda nelere sahip oldugun degil kiminle oldugun onemli. Ogrendim ki...Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mumkun,ama sonrasi icin bir seyler bilmek gerek. Ogrendim ki...Kendini en iyilerle kiyaslamak degil,kendi en iyinle kiyaslamak sonuc getirir. Ogrendim ki...Insanlarin basina ne geldigi degil,o durumda ne yaptiklari onemli. Ogrendim ki...Ne kadar kucuk dilimlersen dilimle her isin iki yuzu var. Ogrendim ki...Olmak istedigim insan olabilmem cok vakit aliyor. Ogrendim ki...Karsilik vermek, dusunmekten cok daha basit. Ogrendim ki...Butun sevdiklerinle iyi ayrilman gerek,hangisi son gorusme olacak bilemiyorsun. Ogrendim ki..."Bittim" dedigin andan itibaren pilinin bitmesine daha cok var. Ogrendim ki...Sen tepkilerini kontrol edemezsen,tepkilerin hayatini kontrol eder. Ogrendim ki...Kahraman dedigimiz insanlar bir sey yapilmasi gerektiginde,yapilmasi gerekeni sartlar ne olursa olsun yapanlar. Ogrendim ki...Affetmeyi ogrenmek deneyerek oluyor. Ogrendim ki...Bazi insanlar sizi cok seviyor ama,bunu nasil gosterecegini bilemiyor. Ogrendim ki...Ne kadar ilgi ve ihtimam gosterseniz,bazilari hic karsilik vermiyor. Ogrendim ki...Para ucuz bir basari. Ogrendim ki...Dustugun anda seni tekmeleyecegini dusunduklerinden bazilari kaldirmak icin elini uzatir. Ogrendim ki...Iki insan ayni seye bakip tamamen farkli seyler gorebilir Ogrendim ki..Asik olmanin ve aski yasamanin cok cesidi vardir. Ogrendim ki..Her sartta kendisiyle durust kalanlar daha uzun yol yuruyor. Ogrendim ki..Hic tanimadigin insanlar, iki saat icinde, senin hayatini degistirebilir. Ogrendim ki.....Duvarda asili diplomalar insani insan yapmaya yetmez. Ogrendim ki..Karsindakini kirmamak ve inanclarini savunmak arasinda cizginin nereden gectigini bulmak zor. Ogrendim ki..Gercek arkadaslar arasina mesafe girmez.Gercek asklarin da! Ogrendim ki... Allah(cc)in yolunda imis gibi gorunmek kolay ama olmak cok zor. Manen bittim dedigin anda inayet elini yaninda buluyorsun. alıntı
Stil | |
|
|