Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.03.2009, 03:31   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yurdumuza Sahip Çıkalım

Ankara da okuyan Sivaslı Kız öğrencilerimizin barınma ve yurt ihtiyaçlarını karşılamak için Sivas Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Sivas Kız Öğrenci ve Kültür Merkezi Projesi Hayırseverlerimizin yardımını bekliyor.

Sivas Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden yapılan açıklama ;

''Bilindiği üzere, gerek devlet yurtlarının mevcut talebi karşılamakta yetersiz kalması ve gerekse özel yurtların kar amaçlı uygulamaları nedeniyle barınma konusu, Ankara’da eğitim yapan tüm üniversite öğrencilerinin en önemli sorunu haline gelmiştir. Bizler Sivas Kültürel ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak bu ihtiyaca imkanlarımız ölçüsünde katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Son zamanlarda Sivas ve ilçelerinden üniversiteyi kazanarak Ankara’ya gelen öğrenci sayısında önemli ölçüde artış görülmüştür. Erkek öğrencilerimizin barınma sorunları mevcut yurdumuz marifetiyle kısmen de olsa karşılanmaktadır. Ancak başkentimizdeki kız öğrencilerimizin barınma ve yurt ihtiyaçları her zaman gündemimizde olmuştur. Bu konu öğrenci aileleri aracılığıyla bir taraftan Sivas Erkek Öğrenci Yurdu idaremize diğer taraftan dernek yöneticilerimize çeşitli şekillerde intikal ettirilmiştir. Böyle bir hizmeti yerine getirmek için kendilerinde sorumluluk hisseden dernek yöneticilerimiz konuyla ilgili girişimlerde bulunmuşlardır. Yapılan araştırmalar sonucunda amacımıza uygun olarak bulunan arsa Sayın Valimiz Dr. Hasan CANPOLAT’ın girişimleri sonucunda Sivas İl Özel İdaresi tarafından derneğimize tahsis edilmiştir. “Tarih ve Kültür Şehri” olan Sivas’ın aynı zamanda bir “Eğitim Şehri” olabilmesi için yaptığı çalışmalarla çok ciddi projelere imza atan Sayın Valimize tahsis işlemleri konusunda gösterdikleri duyarlılık ve desteklerinden ötürü bütün Sivaslılar adına şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Valimizin ciddi katkılarıyla yıllardır üzerinde durulan 1. 2 trilyon tahmini maliyetli bir projenin de ilk adımı atılmış bulunmaktadır.

Gelinen bu noktada, söz konusu projenin hayata geçirilmesi için Sivas’a ve Sivaslı’ya hizmet noktasında kendilerini sorumlu hisseden iş adamlarımıza, siyasetçilerimize, bürokratlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza çok önemli görevler düşmektedir. Dernek yönetimi olarak bizler, bu projenin her aşamasında atılan adımları takip ederek, bütün Sivaslılar’ın maddi ve manevi desteklerini alarak bu ulvi görevi yerine getirmek için ter türlü çabayı göstermeye hazırız. '' Dendi.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres: Libya Caddesi No: 19 Kolej ANKARA
Telefon: 0. 312 431 07 88 - 0. 312 430 32 40
Faks: 0. 312 430 25 15
Web: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
E-Posta: iletisim@sivasderBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır . org

ÜCRETSİZ BANKA HESAP NUMARALARI
- Vakıfbank Ankara Meşrutiyet Şubesi 2050195
- Türkiye İş Bankası Kızılay Şubesi 1549857
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 13:24   #2
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1003 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Yurdumuza Sahip Çıkalım

Şehir dışında öğrenim gören birisi olarak özellikle bayan ögrenciler için yurtların ne kadar önemli oldugunu cok iyi biliyorum. Başkantte hemşehrilerimiz tarafından yapılan böylesine güzel bir calışmaya katkıda bulunmanın cok anlamlı olacağı kaanatindeyim. Belki de bu yurtta bizim bir yakınımız da barınacak bunları düşünüp imkanlar ölcüsünde herkesın yardımda bulunmasını temenni ederim.
Alt 18.03.2009, 16:43   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

çok güzel düşünülmüş gerçekten haber için teşekkürler....
Alt 18.03.2009, 18:38   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Yurt sorunu başlı başına büyük bir sorun. Gerçekten güzel bir proje inşallah gerekli ilgiyi, desteği görür pek çok öğrenci kardeşlerimiz bu imkandan faydalanır.
Emek ve çabası geçen herkesi kutlar, başarılar dilerim.
Alt 19.03.2009, 01:48   #5
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2199 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yurtta kalmanın zorunluklarını biliyorum bende kaldım.Allah yardımcıları olsun
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil