|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.04.2009, 10:27 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 920
|
Makamlar El Değiştirdi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, makamlarını çocuklara emanet ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sivas Valisi Veysel Dalmaz’ın makam koltuğuna, Cumhuriyet Üniversitesi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Serin Değerli oturdu. Vali Dalmaz, her 23 Nisan’da geleceği temsil edecek çocuklara temsili anlamda bir anlığına da olsa devlet idaresinin devredilmesinin güzel bir gelenek olduğunu kaydetti. Dalmaz’ın koltuğunu devrettiği Cumhuriyet Üniversitesi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Serin Değerli ise cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’a kısa süreli de olsa vali olmanın kendisi için bir onur olduğunu söyledi. Değerli, Sivas için neler yapmak istediğinin sorulması üzerine, kentte daha çok yeşil alan oluşturulması, çocuk parkı alanlarının çoğaltılması ve hayvan barınaklarının daha fazla artırılmasını istediğini bildirdi. Söz konusu isteklerinin belediyenin görevleri olduğunu belirten Vali Dalmaz, Değerli’ye bunlarla ilgili belediye yetkililerini arayıp görüşme yapabileceğini kaydetti. Bunun üzerine Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü arayan Değerli, kentte daha çok yeşil alan oluşturulması, çocuk parkı alanlarının çoğaltılması ve hayvan barınaklarıyla ilgili isteklerini iletti. Ürgüp ise Değerli’nin belirttiği konular hakkında yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sivas Valisi Veysel Dalmaz, daha sonra Değerli’ye çeşitli hediyeler verdi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün makam koltuğuna ise, Kanuni İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Abdülsamet Toy oturdu. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ten makamını bir süreliğine alan Toy, okulların çevre düzenlemesi, çocuk oyun alanlarının artırılması, yeşil alanlar, temizlik faaliyetleri gibi konularda çalışmaların yoğunlaştırılmasını istedi. Toy, park ve bahçeler müdürlüğünü de telefonla arayarak, yeşil alan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ürgüp ise tüm çocukların bayramını kutlayarak, ’’Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız milli şuurla ülkelerine faydalı bir birey olarak yetişmeleri için büyük gayret gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.Çocuklar bizim geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk milletimizin en büyük günlerinden biri olan milli egemenlik günümüzü dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir’’ dedi. |
24.04.2009, 10:38 | #2 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Makamlar El Değiştirdi
Keşke çocuklar yönetse sanırım daha güzel saf temiz bir ortam olurdu
Afferin onlara güzel şeyler söylemişler
24.04.2009, 17:16 | #3 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2200
|
Herkes koltugunu çocuklara devredip sevindirdi onları,bizim sivasspor ne duygusuz liderlik koltuguna 5 dakikalıgına neden oturtmadıysa şu feneri
|
24.04.2009, 21:23 | #4 | |
Usta Yiğido
58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 753
|
Alıntı:
Her Yiqidin HaRcı DeqiLdir !!!!
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |