|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir” dedi. Turkcell Süper Ligi΄ni ikinci olarak tamamlayan ve Avrupa Şam-piyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı kazanan Sivasspor΄un başarısını kutladı. Sivasspor΄un aynı başarısını Avrupa Şampiyonlar Ligi΄nde de göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Yerlikaya, şunları kaydetti: “Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir. Sivasspor΄un bu başarısı şehrimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Anadolu΄nun yükselen sesi olan Sivasspor΄un Turkcell Süper Ligi΄nin son dakikasına kadar gösterdiği büyük mücadele Türk futboluna heyecan katmıştır.” Sivasspor΄un Anadolu kulüplerinin özlediği bir başarıya imza attığını vurgulayan Yerlikaya, “Bu duygu ve düşüncelerle Sivasspor yönetimim kuruluna, teknik heyetine, futbolcularına, kulüp çalışanlarına ve desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizde sivasımızla sivassporumuzla herzaman gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz sivas nerde biz ordayız sivasspor nerede biz yine ordayız
|
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5499
Sampiyon olsaydi birde
![]() Kutlama yapacaktik. hayirlisi olsun.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
o bizim zaten şampiyonumuz bize yaşanacak en güzel günleri yaşattı zaten
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 917
![]() ![]() ![]() |
İlk defa bir yerde Sivas adına ismini duydum okudum Yerlikayanın helal olsun beee
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
aynen öyle bi lig bitince konuşur bide başlayınca konuşursa tabi
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper lige yeni çıkmış bir takımın kısa sürede bu denli başarı yakalaması gerçektende sevindirci bir durum olamkla beraber gurur vericide.
Umarım başarı çıtamız yükselmeye devam eder ve şampiyonlukla süsleriz. Başarılar dilerim.
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1367
![]() |
Allah tan sivasspor var da şehrimimzin ismi itibarı yükseldi. keşke sivasspor ve taraftarı kadar sizler de sivas icin elinizi taşın altına koysaydınız.
bir kayseriden antepten neyimiz eksik. sivas niye istenilen hamleyi yapamıyor. dergilere bile " sivas ta "top"lu kalkınma" diye manşet olduk.. yok mudur bunun ötesi..
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Diğer kişilerden farkı Hamza Bey hiç bir zaman bu konudaki yaptıklarını söylememiş ve her zaman geride kalıp alkışlamayı seven bir yapısı vardır. Bu durum aynı sporculuğu gibidir onun yakaladıgı sayısız başarıyı başka birisi kazansa neler yapardı.Bence Hamza YERLİKAYA'ya şehir olarak çok büyük haksızlık yaptık. İlimizin acilen kapalı spor salonuna ihtiyacı var. Bu salonu yapıp adını da mutlaka Hamza YERLİKAYA spor salonu olarak verilmesi gerek... Ne olursa olsun böyle bir ismi SİVAS'ta ölümsüzleştirmek gerek...
|
|
|
|
#10 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ~EmiN~58~ Şuan
Son Aktivite: 24.07.2009 20:05
Tecrübe Puanı: 652
![]() |
Benim kalbim karanlıkla saklı.İçi Sivas'la kaplı