Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.07.2009, 12:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Popstar Sivas'ta

Popstar Alaturka’nın Türkiye turu kapsamında Sivas’ta seçmeler yapıldı. Seçmelerde renkli görüntüler yaşandı.

Sivas’taki bir otelde yapılan elemeler büyük ilgi gördü. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı elemelere Sivas halkının büyük ilgisi jüri üyelerini ve ekibini mutlu etti. Popstar Alaturka’nın Jüri üyelerinden Bülent Ersoy, Metin Akpınar, Gülben Ergen ve Armağan Çağlayan’ın yoğun işleri dolayısıyla elemelerin sadece İstanbul’daki turuna katılacakları bildirildi.

Sivas’taki elemelere Osmantan Erkır, Süheyla Yengi gibi ünlü isimler katıldı. Süheyla Yengi seçmeler öncesinde yaptığı açıklamada, Sivas’ın tarihi eserlerini ve Sivas köftesini çok beğendiklerini vurguladı. Yengi seçmeler bittikten sonra seçilen yarışmacılarla eğitim ve sahne performanslarıyla özellikle kendisinin ilgilendiğini belirtti. 7 den 70 e birçok kişinin katılımıyla gerçekleşen eleme heyecanı 9 saat sürdü. Seçmelerde jürinin beğenisini kazanan yetenekli kişilerin İstanbul’da yapılacak seçmelere katılmaya hak kazandığı belirtirdi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 12:42   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Popstar Sivas'ta

bu yarışmaya hiç ilgi duyup izlemedim geleceğe yönelikte yarışmacılara birşeyler vereceğinden hiçte emin değilim
Alt 30.07.2009, 08:14   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1360 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hey Allah'ım. sanki memlekette şarkıcı kıtlığı var ..bunlar da şehir şehir dolaşıp şarkıcı avına çıkmışlar...
daha önceden yarışmanın birincileri şimdi ne alemde bunu herkes biliyor. niye rağbet ederler ki bu yarışmaya anlamak mümkün değil...
Alt 30.07.2009, 08:38   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4553 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Reyting amacli, yarisma sonuna kadar gündemde tutuluyorlar, yarismadan sonra kendilerinden hic bir haber yok. Bazen kendi kendime soruyorum, acaba Türkiyede kisi basina kac sarkici düsüyor diye.
Alt 30.07.2009, 08:43   #5
goramaz
Usta Yiğido

Banu Alkan bile şarkıcıysa artık bayağı vardır heralde
Alt 30.07.2009, 08:52   #6
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2228 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sağolsunlar beni sectiler
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 08:55   #7
goramaz
Usta Yiğido

hııı kurukafana hayran kalmışlardır..dikkat çekici tabii.
Alt 30.07.2009, 08:57   #8
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2316 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bence çok güzel bir yarışma harika sesler ortaya çıkıyor ama gündemde kalmıyor o başka; normalda sanatçı olup ta kaset çıkaranlar çok mu iyiler örneğin bir Banu Alkan, Ajdar ses sese benzemiyor .
Alt 30.07.2009, 09:04   #9
goramaz
Usta Yiğido

güzel sesler çıkıyor da gerisi...hoop tepetaklak yere...
geçen aylarda okumuştum. popstar selÇuk eşini boşamış sonrası malum...
Alt 30.07.2009, 09:28   #10
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4553 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Reden Cevap: Popstar Sivas'ta

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güzel sesler çıkıyor da gerisi...hoop tepetaklak yere...
geçen aylarda okumuştum. popstar selÇuk eşini boşamış sonrası malum...
Selcuk daha yeni mi bosamis esini, helal olsun bu zamana kadar nasil sabretmis ona.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil