Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Nail Çakıcı tekrar başkan oldu - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.01.2010, 20:29   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Nail Çakıcı tekrar başkan oldu

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul’da Divan Başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı.

Divan başkanı Beşir Köksal, esnafa hizmet etmek amacıyla Esnaf Odası Başkanlığına talip olan üç adaya da başarılar diledi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra bir konuşma yapan ve 4 yıllık çalışmaları hakkında bilgi veren Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nail Çakıcı, gürün esnafının her zamana iyi ve kötü günlerinde yanlarında yer almaya gayret gösterdiğini belirterek, “İlçemizdeki esnaflarımızı her zaman yardımcı olmanın gayreti içerisinde olduk. Kadınlarımızın girişimci olmalarını ve üretime katkılarını sağlamak amacıyla kadın girişimciliği eğitimi verdik. KOSGEB kredilerinden ilçe esnafımızın yararlanmaları için gayret gösterdik. Bana ve arkadaşlarıma, sizleri temsil etme yetkisi ve onuru verdiğiniz günden bu güne kadar benimle omuz omuza, el ele kol kola yüreklerinizi birleştirdiğinizi biliyorum” dedi.
Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nail Çakıcı ayrıca her konuda yardımlarını esirgemeyen ve destek olan birlik başkanı Beşir Köksal’a da teşekkür etti.Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Ramazan Alaca ve Turgay Aslantaş’ta konuşma yaparak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra üyelerden destek istedi.
Genel Kurulda daha önce yönetim ve denetimde görev yapan eski yöneticilere Gürün Esnaf Odası Başkanı Nail Çakıcı tarafından plaket verildi.
Denetim Kurulu ve bilânçoların okunmasının ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Üç liste ile gidilen seçimde Nail Çakıcı 197 oy alırken diğer adaylar Ramazan Alaca 27, Turgay Aslantaş ise 71 oy aldı. Nail Çakıcı üyelerin çoğunluğunun oyu ile birkez daha başkan seçilerek güven tazeledi.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil