|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Gemerek ilçesine bağlı Yeniköy köyündeki ilköğretim okulunun fiziki eksikliklerinin mahalli imkanlarla giderildiği bildirildi. Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, ilçe merkezi, beldeler ve köylerde başta ilköğretim okulları olmak üzere ilçenin sorunlarını yerinde incelemeye devam ediyor. İlçeye en uzak köy olan Yeniköy köyünde incelemelerde bulunan Tezcan, Yeniköy İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okulları ziyareti sırasında tespit edilen eksiklikleri mahalli imkanlarla karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Tezcan, bu bağlamda yaptığı incelemelerde Yeniköy İlköğretim Okulu'nda tespit ettikleri fiziki eksikliklerin de giderildiğini kaydetti. Köy muhtarı ve okul müdürü tarafından yapılan ziyaret sırasında okulun sorunlarının kendisine iletildiğini belirten Tezcan, okulun fiziki imkanlarıyla ilgili sorunların mahalli imkanlarla yaptırıldığını ifade etti. Tezcan, Kaymakamlığın mahalli imkanlarıyla okulun sınıflarına kitap dolapları konulduğunu, tiyatro salonuna giriş-çıkış merdiveni, salona ahşap bölme, kantine dolap dolap, atro salonuna giriş çıkış merdiveni yaptırıldığını söyledi. Okula kürsü ve kantin dolabı da verildiğini ifade eden Tezcan, ayrıca okula milli eğitim müdürlüğünce modern bir laboratvuar kurulduğunu söyledi. Tezcan'a, öğrenciler verdikleri mektuplarla teşekkür ettiler. İhtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot dağıtıldı Gemerek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçede ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye kışlık bot ve mont yardımında bulundu. Gemerek Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Gemerek Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan tespitler sonucunda ilköğretim okullarında eğitim gören 400 öğrenciye dağıtılmak üzere, Gemerek Kaymakamlığı SYDV tarafından 400 mont ve 400 çift kışlık bot satın alındı. Gemerek SYDV'nin satın aldığı bot ve montlar, Kaymakam Adnan Tezcan tarafından ilçeye en uzak köy olan Yeniköy'den başlamak suretiyle Yeniköy, Seydinali, Kocaoğlu, Kümeören köylerindeki ilköğretim okullarında dağıtıldı. Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, Kaymakamlık ve vakıf olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mahalli imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade etti. Öğrenciler yapılan yardımlardan dolayı Kaymakam Tezcan'a teşekkür mektubu vererek memnuniyetlerini ifade etti. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ihtiyaç sahibi öğrenciler yardım edilmesi güzel birşey.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS`IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE) Sivas Köyleri | Güner | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 368 | 22.02.2016 00:01 |
HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket) | Sivaslilar.Net | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1222 | 17.01.2016 17:03 |
SİVAStaki İLKÖĞRETİM okullarının internet adresleri! | Serd@r | İlköğretim Okulları | 29 | 16.03.2013 01:00 |
OKS sonuçları açıklandı | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 12 | 11.07.2008 18:39 |
SİVAS TÜRKİYE OKS BİRİNCİMİZİ KUTLUYORUZ... | kasparix | Arşiv | 11 | 11.07.2008 14:09 |