Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Uyuma Sivas uyan,teşvik var çıt yok - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.08.2010, 11:51   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Uyuma Sivas uyan,teşvik var çıt yok

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

İŞKUR işsizlikle ilgili teşviklerden haberdar etmiyor.

İşgücü taleplerini karşılamak amacıyla kurulan İşkur yeni dönemde işsizlerin ve işverenlerin yüzünü güldürecek. İŞKUR’un düzenlediği mesleki eğitim belgesi ile işe giren kişinin sigorta primi 1 yıl boyunca devletten! 5 kişiden çok işçi çalıştıran işveren, en az lise ve üzeri eğitimli bir kişiyi staja başlatıp sonra işe alırsa, 1 yıl prim ödemeyecek. Ancak bu yeni teşvikleri müjdeleyen Sivas değil.İstanbul İşkur Müdürü Muammer Coşkun…
Peki Sivas İşkur, her geçen gün artan işsizlik tablosunu düzenlemekten öteye neden geçemiyor? Yeni uygulamalar karşısında işçi ve işveren neden bilgilendirilmiyor? Bu kurumun görevi Sivas’ta sadece kayıt tutmak mı, istihdama yön vermek mi? İstanbul işkur İl Müdürü Muammer Coşkun, İş verenlerin Devletin kendilerine tanıdığı imkanları çok iyi takip etmeleri gerektiğini söylüyor ancak Sivas İş Kur İl Müdürlüğü bu tür teşviklerden iş verenleri ne denli haberdar ediyor, bu tartışılır.

Kaynak: Sivas Postası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 16:25   #2
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13

Tecrübe Puanı: 896 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uyuma Sivas uyan,teşvik var çıt yok

anlaşılan müdür bey işverenlere takip edin demekle görevini yaptığını sanıyor.
e mübarek sende işvereni takip edip etmediğini takip etsene,bilgilendirsene.
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2010, 17:27   #3
esrarengiz
Yeni Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

esrarengiz Şuan esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2011 22:41

Tecrübe Puanı: 741 esrarengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uyuma Sivas uyan,teşvik var çıt yok

bu sorun zaten yillardir var yaa
ben zamaninda dediler isbulma kurumundan git is ara kayit oldum sonra bana haber geldi 6 ay felan gecti ben unuttum calisiyorum bile isimde vardi adam gelmis bana ayakkabi tamiri yapimini ogrenecen 1 ay kursa gelecen bende sordum sonra ne sonra ayakkabi fabrikasinda is bulacan\
nerde bu ayakkabi fabrikasi bilen varsa simdi gidiyimde ise basliyim sivasda varmi) sivas disinda ise bu fabrika beni ne yapsin kendi memleketindeki adam dururken

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil