Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2010, 22:01   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 930 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler!

Sivas'ta 7 yaşındaki küçük kıza, yaşları 11 ile 14 arasında değişen 3 çocuk tecavüz etti.

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 7 yaşındaki G.T.'ye köyde bulunan ve 11- 14 yaşındaki arasında 3 çocuğun tecavüz ettiği öne sürülürken savcılık soruşturma başlattı.

İlçeye bağlı Yakacıkçavuşlu Köyü'nde oturan Nurettin-Gülten T. çiftinin 5 çocuğundan, sağ gözü görmeyen İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi G.T. 2 hafta önce köyde yapılan bir düğün sırasında iddiaya göre 11 yaşındaki M.Y., 13 yaşındaki A.Y. ve 14 yaşındaki T.Y. tarafından traktör garajına götürüldü. Burada küçük kızın ağzı ve ellerini tutan 3 çocuk G.T.'ye tecavüz etti. Perişan halde eve giden küçük kız olanları annesi Gülten T.'ye anlattı. Duydukları karşısında şoka giren anne kızına banyo yaptırarak elbiselerindeki kanı temizledi. Olay, jandarmaya haber verildi. Köye gelen jandarma G.T. ile kendisine tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve T.Y.'nin ifadesini aldı. İfade işlemleri ardından G.T., Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene ettirildi. Küçük kız daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek doktor kontrolünden geçti. Yapılan muayenede tecavüze uğradığı belirlendi. Sorguları ardından Yıldızeli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk ifadelerinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tecavüzde bulunduğu öne sürülen çocuklardan A.Y. ve T.Y.'nin kardeş olduğu M.Y.'nin akrabaları olduğu belirtildi. G.T., şunları anlattı:

"Köyde düğün vardı. Akşam M.Y. yanında bulunan 2 kişi ile beni garaja götürdü. Burada ellerimi tutarak ağzımı kapatarak bana tecavüz ettiler. Daha sonra 'Soranlara sandalyeden düştüm de' diyerek beni bıraktılar. Ben de eve geldikten sonra olayı anneme anlattım."

Anne Gülten T., çocuklarının düğüne gittiklerini daha sonra kızının kardeşi ile eve geldiğini anlatırken, "Kardeşinin kanaması olduğunu söyledi. Açıp bakınca tecavüze uğradığını anladım. Banyoya sokarak üzerini temizledim. 'Kızıma sana bunu kim yaptı?' diye sordum. O da bana M.Y. yaptı dedi. Biz de jandarmaya haber verdik. Şimdi bekliyoruz. Kızım geceleri uyuyamıyor. Çığlık atarak uyanıyor. Okula bile göndermiyoruz" dedi.

İstanbul'da bir inşaatta çalışan baba Nurettin T., gelen telefon üzerine köye döndüğünü belirtirken, "Telefon geldi, 'Çabuk gel oğlun hasta' dediler. Köye geldim ve bu olayı öğrendim. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Kapatmaya çalışıyorlar. Bu olayı kim yaptıysa açığa çıksın ve cezalarını çeksinler, aksi takdirde ben gerekeni yapacağım" diye konuştu.

Halife YALÇINKAYA- Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA) (Doğan Haber Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 22:23   #2
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler!

Son günlerde Türkiyenin gündemi Fatmagül olunca, Reyting ugruna her türlü rezaletten pislikten kaçınmayan tv kanalları olunca, buna mudahale edecek bir kurum olmayınca insanlarımız ahlak ve maneviyattan uzaklaşınca... Böyle haberleri daha çoook duyarız.

Bu kız çocugunun sucu ne ?
Alt 07.10.2010, 22:30   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4535 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu aileye sabırlar dilerim allah yardım etsin
Alt 07.10.2010, 23:19   #4
serhat_58
Usta Yiğido

serhat_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat_58 Şuan serhat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48

Tecrübe Puanı: 1169 serhat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu cocuklarin agzimi burnunu dagitmah gerek itler
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:28   #5
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1795 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ağzını burnunu dağıtmak yetmez bende cinsel organlarını kesip ana ve babasının eline verecen bak bakalım ört bas ediliyormu o zaman ben olsam yemiin ederim yapardım vallahide billahide burda ismi lazım olmayan bir kişiye hak vermeden geçemiycem tv dizileri çoluk çocuğu genci yaşlısını baştan çıkarıyo bu konuda hakverdim kötü dönem yaşıyoruz .
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:34   #6
serhat_58
Usta Yiğido

simdi sivasta olmak vardi cocuklari yakalardim yildizelinde
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:34   #7
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30

Tecrübe Puanı: 744 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bisaniye bisaniye bu çocuklar daha ergen bile degil bunlar nerden öğrendi bu işi de tecavüz ediyolar hemen asıp kesiyosunuz daha sabi sübyan bunlar nerden öğrendiler bunu suçluları kim sizce hiçmi aklınıza gelmiyor hemen asıp kesiyosunuz asıl suçluları söyleyen kimse yok
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Duhan58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:37   #8
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5474 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Ben de diyorum ki Bu sucu isleyen cocuklarin aileleri nerede???
Egitim ailede baslar. aileler cocuklarina sahip ciksin.
O zavalli kizin GÜNAH´i ne.?
Dizilere degilde cocuklarini basi bos birakan ailelerin hicmi sucu yok.
Baksinlar, takip etsinler cocuklari kiminle arkadaslik ediyor.
Toplum olarak nereye gidiyoruz. vay halimize vay..
Vay cocuklarinin bir kac saat evden ayrilinca ne yaptigini bilmeyen aillelere .

Iyi bir Anne & Baba cocuklarindan, cocuklarinin ne yaptigini bilir derler....
Alt 07.10.2010, 23:38   #9
serhat_58
Usta Yiğido

Alıntı:
Duhan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bisaniye bisaniye bu çocuklar daha ergen bile degil bunlar nerden öğrendi bu işi de tecavüz ediyolar hemen asıp kesiyosunuz daha sabi sübyan bunlar nerden öğrendiler bunu suçluları kim sizce hiçmi aklınıza gelmiyor hemen asıp kesiyosunuz asıl suçluları söyleyen kimse yok
suclular cocuklar iste, ergen deyilseler nerden ogrenmisler ozaman bu isi yapiyolar, sizin basinizda oyle bisey olsa durun durunmu diyecektiniz
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:39   #10
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1795 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne demek suçluları kim başta tv dizileri ardından ana babaları küçücük bir kıza abi olup sahip çıkmayı öğretselerdi böyle iğrenç bir olay yaşanmazdı naapacak şimdi bu çocuğun ailesi köydede yaşaıyamaz yazık be günah allahım ne günlere kaldık yazıklar olsun böyle insanlık dışı yaşayanlara.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil