|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3315
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() |
![]() bu memleket ne zaman adam olmuş olur biliyormusunuz bir sivaslıyı cumhurbaşkanı veya yeni dönemde hayırlısıyla pardon evetlisiyle başkan yaptığında adam olur , belki abdullatifin şansı vardı süreç müsade etmedi ama zaman ne getirir belli olmaz , yakında aktif siyasete gireceğim bakalım yürü diyecekmi bize yüce allah, soslu demokrat partiye girdim kılıçdaroğluna dar edeceğim partiyi
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ------- Biri Var --------
Garip halin suçu tek benim sanma, Beni bu hallere koyan biri var, Beni kötüleyip günahım alma, Beni bu hallere koyan biri var. Öyle bir gitti ki karardı bahtım, Geçmiyor canansız geçmedi vaktim, İçerimde kaldı binlerce ahtım, Beni bu hallere koyan biri var. Sanma ki bu aşkta bir benim suçlu, Yüreğim kan ağlar, gözlerim yaşlı, Terkeyledi beni o kalem kaşlı, Beni bu hallere koyan biri var. Bana bunca derdi verdi de gitti, Ateşten bir gölün içine itti, Doğduğuma hergün bin pişman etti, Beni bu hallere koyan biri var. Yaşıyor yürekte aşkımın derdi, Gönlüm acılarda zirveye erdi, Bir bahar ayında sineme girdi, Beni bu hallere koyan biri var. Ah edip inlemek değilmiş çözüm, Yolllarını gözler ufukta gözüm, Deli etti beni, dinlenmez sözüm, Beni bu hallere koyan biri var. Hasan Ilter |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Emegine yuregine saglik abi.Yine inci taneleri dokmusun nameleri Allah daim etsin..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sitemlerim
Sandal köyü sana sitemlerim var, Söyle beni neden attın gurbete? Senden hiç olmadı bana sadık yâr, Söyle beni neden attın gurbete? Bir gün yedirmedin bağından üzüm, Yoruldu, çizgiyle doldu bu yüzüm, Yıllardır hasretlik çekiyor özüm, Söyle beni neden attın gurbete? İçiritmedin bana soğuk ayranı, Gurbette geçirdim her yıl bayramı, Ben idim oysa ki köyün hayranı, Söyle beni neden attın gurbete? Söğütlerin püfür püfür eserdi, Zemheride her yer buza keserdi, Benden başka herkes sana küserdi, Söyle beni neden attın gurbete? Sana benden daha aşık var mıydı? Beni barındırmak sana zor muydu? Dağların, yolların bana dar mıydı? Söyle beni neden attın gurbete? Yaban ellerinde ağırttım saçı, Doyurdun yıllarca yoksulu, açı, Bana mı yükledin bu kötü suçu, Söyle beni neden attın gurbete? Senin bacan tüter, benim yüreğim, Senden ayrılalı yoktur durağım, Siyahi yıkıldı hayat diregim, Söyle beni neden attın gurbete? Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Acı, keder dolu gurbetin eli,
Şakımıyor yarin o şirin dili, Kurumuş köyümün baharda gülü, Hazana uğramış bağları yine. Hasan kardeşimin hüzün dolu bir birinden güzel şiirlerinden bir kıtası
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() _____ KÖYÜMDE__________
Sokakları bomboş insanlar gitmiş, Haneler harabe olmuş köyümde, Gülleri yok olmuş, dikenler bitmiş, Çiçekler kurumuş solmuş köyümde. Viraneye dönmüş evleri barkı, Güzel kızlar artık söylemez şarkı, Kum ile doldurmuş seller her arkı, Hendekler, dereler dolmuş köyümde. Yiğitler meydanda güreş tutardı, Çercileri inci, boncuk satardı, Aşklarıma neşe sevinç katardı, Ağaçlar kurumuş kalmış köyümde. Öğretmenler gitmiş, imamı yaşlı, Terkeylemiş köyü o kalem kaşlı, Tarla herksiz kalmış, yolları taşlı, Her yeri bir hüzün almış köyümde. Meyve yok üstünde ağaçlar kuru, Şaşkın gönüllerde binlerce soru, Ahırlar yıkılmış dağılmış sürü, Karanlık yüzünü salmış köyümde. Köyümün kaderi benden de kara, Büyüdü içimde duran o yara, Yokluklar diz boyu, bulunmaz para, Siyahi sevdalar ölmüş köyümde. Hasan Ilter __________________ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1806
![]() |
![]() elinize yüreğinize sağlık okudukçaa sanki köyümü ve mahallemi görür gibi oluyorum çok teşekkür ederim.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Düstügüm derlerin sende dermani,
Fayda vermez padisahin fermani, Yakinimdan gecti dostun kervani, Beni unutupta gider mi burdan. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|