|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Gölova Gölova İlçesi ve Köyleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
11.05.2007, 20:05 | #1 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
GÖLOVA-Yukarıtepecik
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas iline 186 km, Gölova ilçesine 12 km uzaklıktadır. Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
05.06.2007, 19:17 | #2 |
Yeni Yiğido
optik58 Şuan
Son Aktivite: 16.03.2008 12:35
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: GÖLOVA-Yukarıtepecik
köyümüz gölovanın en güzel köylerin den olup. doğa yapısı olarak hertürlü ekim olanaklarına sahiptir.. ayrıca yazları büyük şehirlerden gelenlerle birlikte köynüfüsu normalin 5 katı civarında oluyor..gün geçtikçe büyük şehirden dönenlerde oldukça fazla... emekli olan her kes mutlaka kendisine bir ev yaparak yerleşik nüfusta kalabalıklaşmaktadır... ayrıca yayları kızıldağın yakının da bulunan yaylayada göç edilmektedir...
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|