|
|
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 580
![]() |
Pervanenim gel **
Sana karşı hissettiğim duyguyu Yüreğime gömdüm bekliyorum gel Bir dert ki bendeki sen şifa suyu Farkında değilsin eriyorum gel Kapalıydı gönlüm kapıyı açtın Kabuk bağlamıştı yarayı deştin Sevdim ciğerime kor gibi düştün Sevda ateşiyle yanıyorum gel Tatlı tebessümün umut veriyor O sıcak ilginden yağım eriyor Hangi engel aramızda duruyor Bir gün geleceksin sanıyorum gel Savaştım arzuma dur diyemedim Açıp da kalbime gir diyemedim Sana sevdiğimi söyleyemedim İnan ki kahrımdan ölüyorum gel Geceleri sen rüyama girince Uzaktan uzağa seni görünce Birde bakışıp göz göze gelince Vallahi bir tuhaf oluyorum gel Sevilmeden geçti tam elli senem Ben aşık kerem im sen telli senem Sen ışıksın bense senin pervanen Anla etrafında dönüyorum gel alıntı
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1341
![]() |
Pişmanım demek yetmiyor **
Öyle melül mahzun boynunu büküp Af et çok pişmanım demek yetmiyor Seven yüreğimi yerimden söküp Af et çok pişmanım demek yetmiyor Kaybolan yılları veremezsin ki Mutluluk ağını öremezsin ki Öfkemi içimden sökemezsin ki Af et çok pişmanım demek yemiyor Anılar yetersiz avunmak için Mazeretin nedir savunmak için Vefakar olarak anılmak için Af et çok pişmanım demek yetmiyor Yeni düşmanınım eski sırdaşın Yumuşatmaz hüzün dolu bakışın Mana taşımıyor artık göz yaşın Af et çok pişmanım demek yetmiyor Gücün varsa gençliğimi getir gel Çektiğim o acıları süpür gel Yinede bir şeyler bulunur engel Af et çok pişmanım demek yetmiyor alıntı
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() |
Postacı *
Ayrıyım yıllardır hasret çekerim Kara,kara yazılmış mektup beklerim Okursam dağılır belki kederim Çal kapıyı bir zarf ver be postacı Bir defa halimi sor be postacı Haber bile alamadım, sılamdan Kaçınır mı? dostlar birkaç kelamdan İki tatlı sözden ve bir selamdan İnan, öksüz kalmak zor be postacı Bir defa kapımı sor be postacı Mektubun var diye bana gelirsen Bir zarf uzatarak sevindirirsen Beni bir an için mutlu görürsen Mektubu okurken dur be postacı Çektiğim çileyi gör be postacı alıntı
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4573
![]() |
[url=http://img827.imageshack.us/i/resimlisiirler92.jpg/]
[/URL]]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() |
Olmuyor olmuyor **
Gönüller fetheden güzelliğine Bakmasam olmuyor,baksam olmuyor. Bir sevda seliyim,aşkın gölüne Akmasam olmuyor,aksam olmuyor. Sen çiçeksin ben benzerim arıya Hayran oldum gözündeki karaya Ar perdesi duvar oldu araya Yıkmasam olmuyor,yıksam olmuyor. Kararsızım ölçemedim açımı Bukle, bukle eylemişsin saçını Karşına dikilip sana içimi Açmasam olmuyor açsam olmuyor. Bilmem kovar mısın? seni seveni Bu sevda ateşi yakıyor beni Elinle sunduğun aşk şerbetini İçmesem olmuyor,içsem olmuyor. Ar perdesi kalkmaz ise aradan Ben sana yabanım,sen bana yaban Sonu olmayan bu kara sevdadan Kaçmasam olmuyor, kaçsam olmuyor. Aşığım derdimi döktüm kağıda Kavak yelleri var aşkın bağında Yüreğim ve aklım sokağınızda Geçmesem olmuyor, geçsem olmuyor. Bakıp pencereden sen gülümserken Ben mahcup ve mahzun. gelip geçerken Gün gelecek beni sevecek derken Uçmasam olmuyor,uçsam olmuyor alıntı
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Oturup yerleştin gönül köşküne*****
Oturup yerleştin gönül köşküne Seni ondan söküp atmam imkansız Sevda sarayımın tapusu sende Onu başkasına satmam imkansız Oksijenim sensin nefeslenirsem Bulutlara binsem göğe yükselsem Yakan güneşimsin yanına gelsem Uzanıp elini tutmam imkansız Sana yolculuğu edemem tehir Seninle çekilir en acı kahır Ayrılık,umudu öldüren zehir Altın tasta sunsan yutmam imkansız Göz göze bakışıp işmar atmadan Elini tutmadan aşkı tatmadan Ayrılamam seni alp gitmeden Sensiz buralardan gitmem imkansız alıntı
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() |
O yar umutları yıktı da gitti *
Doktor dermanı yok benim derdimin O yar umutları yıktı da gitti Sahibi değilim ben benliğimin Kalbimi yerinden söktü de gitti Önce kördüm şimdi döndüm esire Sevdiğime pişman oldum bin kere Aşkın çakmağını çaktı bir kere Sevda çırasını yaktı da gitti Hata kimde bendemiydi ondamı Bıraktı başıma kederi gamı Öyle dert ki bitiriyor insanı Hasreti ruhuma ekti de gitti Uçarken belliydi kırık kanadı Yutkundu sebebi anlatamadı Elveda demedi el sallamadı İçten bir derin ah çekti de gitti Giderken damlalar düştü gözünden Üzüntüsü belli idi yüzünden Neden bilmem niçin caydı sözünden Yüzüme manalı baktı da gitti alıntı
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Ölsemde gam yemem *
Elveda demeden ayrıldığında Ufkumu kararttın dünyamı yıktın Ölsem de gam yemem seni gördüm ya Merhaba diyerek elimi sıktın Artık anladım ki dargın değilsin Bağlısın hayata kırgın değilsin Başka birisine vurgun değilsin Sevda sahilime yüzerek çıktın Kötü niyetlere av olmamışsın Kimseye gönülden bağlanmamışsın Belli ki maziyi unutmamışsın Aşkın kancasını yeniden taktın Gönül sarayıma doğru uç artık Kapalı kalp kapısını aç artık Ya hayır de,ya eveti seç artık Umut ateşimi yeniden yaktın alıntı
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
Hayat
Kır çiçeklerinin yurt tuttuğu her dağın hüzünlü bir patikası var kuytusuna yaralı düşen kuşlar son kez baktıklarında görürler boşluğu Gövdem bir dağ gülüm kalbim onun patikası Son kuşların giderken bıraktığı en uçası boşluğa resmedilmiş yaralı bakış ömrüm Ayrılık uçurumunda çiçek verir sürgünü kendinde ömür ağacı Gezginlerin geçerken umursamadığı seçilmiş yalnızlığın ateşinde erir hayata çığlık veren sancı Herkesin kimliğinde bir Ferhat dağları delmeğe hazır aşk için Herkesin uçurumu bir Şirin Sorgulanan günlerin toplamıdır hayat Babür Pınar |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1075
![]() |
MutLuLuğumu HakedenLere Armağan Ediyorum . . ' - Kırdığım Her İnsanın Gönlünü Almayı Biliyorum. . ... GönLü OLmayanLardan İse Artık Özür DiLemiyorum !... ^ Sadece TEŞEKKÜR EDİYORUM * ~ Siyahın Yanında Beyazın NasıL Durduğunu Bana GösterdikLeri İçin . . Vaktimi Harcamak İstemiyorum . . BağışLayıcı Yönümü MeşguLe Verdim ; Artık Herşeye ; GÜLÜP GEÇİYORUM ~ (:
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|