|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Röportajlar Yapmış Olduğumuz Röportajları Burada Bulabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
23.06.2007, 03:05 | #11 |
Yiğido
Güner Şuan
Son Aktivite: 23.06.2013 21:50
Tecrübe Puanı: 729
|
--->: VALİ DALMAZ İLE RÖPORTAJ
Göreve geldiği günden bu yana Sivas'ımız için yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü Sayın Valimiz Veysel DALMAZ'a teşekkür ediyorum. Çok iyi işlere imza attı atmaya da devam ediyor.
Bu güzel ve önemli röportajı gerçekleştiren emeği geçen herkesi tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş. Kime niyet kime kısmet bu röportajı ben yapmayı düşünüyordum ama bir türlü Sivas'a gidemedim |
23.06.2007, 23:27 | #12 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 744
|
--->: VALİ DALMAZ İLE RÖPORTAJ
Sayın Valimizle İstanbul' da, iki kez karşılaşma ve sohbet etme imkanımız
olmuştu. Birisi, tanışma toplantısıydı, diğeri Sivaslı değerli bir işadamımızın düğünü vesilesiyleydi. Her iki görüşmemizde de, sıcak ilgisi ve nazik ilgisine muhatap olmuştum. Beni en çok etkileyen yönü de bu oldu. İlk tanışmamızdan sonra, düğünde ikinci karşılaşmamızda, henüz yeni kaza geçirmiştim ve koltuk değneklerimle salona girip, hoşgeldin demek için kendilerine yöneldiğimde hemen tanıyıp ayağa kalkarak karşıladılar ve yanına oturtmak için yerini bana vermeye çalışması ve kendisine başka sandalye araması beni hem çok etkilemişti hem de mahcup etmişti. Her iki karşılaşmamızda da; Sivasımızın gelişmesi üzerine titreyen bir hassasiyetini memnuniyetle gözlemlemiştim. Özellikle Divriği ile ilgili turizm merkezli projelerini ibret ve takdirle takip etmiştim. Ve daha bir çok kültür ve turizm eksenli köklü değerlerimizin bakir olmaktan çıkartılıp, etkin ve aksiyonel çalışmaların fizibilitelerine verdiği önemleri anlatırken, bilincini ve inancını gözlerinden okumak mümkündü. Ancak ne varki; aynı duyarlılığı, bilinci ve inancı hemşehrilerimizin gözünde pek okuyamıyoruz..! Bekir arkadaşımızın, profosyonellere nazire edercesine yönelttiği soruları beğenerek takip ettim. Zaten cevapların içtenliği ve içeriği de bu soruların tetiklemesiyle zenginleşmiş. Tebrikler...
28.08.2007, 13:25 | #13 |
Yeni Yiğido
ahmet cil Şuan
Son Aktivite: 30.08.2007 13:54
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: VALİ VEYSEL DALMAZ İLE RÖPORTAJ
istanbuldan çiçekçi ahmet cil sivas halkına saygılarımı sunarım valiyede teşşekkürü bir borç bılırım
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|