![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() SİVAS için 2007 ye damgasını vuran olay neydi? 1. Sivassporun liderliği mi? 2. Abdullatif Şenerin aday olmaması mı? 3. Muhsin Yazıcıoğlunun meclise girmesi mi? 4. AK-SU projesinin hayata geçmesi mi? Sizlerin ilave edebileceği olağanüstü olay var mı?var ise nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
![]() 2007 yılında Sivas için en önemli olay ve kayıp Abdullatif Şener'in milletvekili adayı olmayışı ve böylece Sivas'ın çok çalışkan tek bakanını kaybetmesidir. Abdülatif bey Sivas için büyük şanstı ne yazıkki bu şansımızı 2007 yılında kaybettik.
Sivaspor'un ilk yaıyı lider tamamlaması da önemli bir olay,tabii Sivas'ın reklamına da büyük katkısı olmuştur.
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() YiGiDo_58_06_nl Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2010 19:53
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
![]() hepsininin sehrimiz icin ayri ayri onemi var ama bana kalirsa en onemlisi SIVASSPORUMUZUN basarisi.hollandada kaliyorum burdaki yabancilar bile takimimizin basarisindan soz ediyolar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() Bence en önemli olay;Abdüllatif ŞENER'in 2002'den beri, 2007 yılı CUMHURBAŞKANI adayı olması,bunun milli menfeatlerimiz açısından zorunlu olmasına rağmen,hükümetin yahudi lobisinin etkisinde kalarak ŞENER'i harcamasıdır.
Üç yıl kadar evvel,ya şener'in önünü tıkamak yada yahudi lobisinin menfaetleri doğrultusunda hizmet edip etmeyeceği sinamak için GALATAPORT ihalesini önüne koymaları,buna ŞENER'in verdiği cevap ise''Buraya atacağım imza için daha sonra TÜRK halkına hesab veremem ''demesi. Velhasılı kelam,taban tabana zıt olduğum halde,uzun yılların verdiği tecrübe ve deneyim ile bugün ki hükümetin tüm kadrolarının vasıfsız olduğu yerde bence CUMHURBAŞKANLIĞI için en ideal aday A.LATİF ŞENER'di. Türkiye ve Türk halkı kaybetti.
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ...... Konu albina58 tarafından (04.01.2008 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazılım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() PEK TABİKİ SİVASSPORUN LİDERLİĞİ EN ÖNEMLİ OLAY GİBİ GÖRÜNSEDE, ABDULLATİF ŞENER HOCAMIZIN AKPDEN ADAY OLMAMASI PEK MANİDAR MESELE, EPEY DÜŞÜNMEK LAZIM BU KONUDA, NİYE , NİYE NİYE ADAY OLMADI ACABAAAA, YUKARDA KISMİ OLARAK ALNİNA 58 KARDEŞİM AÇIKLAMIŞ AMA , ADAM ULUSALCI , MEVCUT KADROLAR İSE TAMAMEN YAHUDİ YANLISI AMERİKANCILAR O YÜZDEN ANLAŞAMADILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BİRİSİ MİLLİ DİĞERLERİ NECİ BEN ÇÖZMÜŞ DEĞİLİM VALLAHİ
![]() |
#6 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bana göre de 2007'nin önemli olayı Abdüllatif Şener'in aday olmamasıdır ve bana göre Sivas'ı, Sivas halkını yarı yolda bırakmıştır... Başbakan'dan sonra 2. adam olacağı bir hükümette yer almamakla çok büyük hata yapmıştır...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
![]() Şimdiki altı vekil gibi elimizde altmış vekil olacağına sadece ve sadece bir tane vekilimiz olsaydı onun adı da Abdüllatif Şener olsaydı tüm Sivas'a yeterdi.
Ama ne yazık ki karadeniz lobisinin Tayyip Bey'e, Kayseri lobisinin Abdullah Gül'e sahip çıktığı gibi biz Abdüllatif Şener abimize sahip çıkamadık. Tam tersine çıkarcı üç beş hemşerimiz ( olmaz olsun böyle hemşeriler ) onun ayağını kaydırmak için ellerinden geleni yaptılar. Şimdi muratlarına erdiler. Ama Sivas kaybetti! Bu arada Sivaspor'un başarısının en büyük hazırlayıcısının da Abdüllatif Şener olduğunu dikkate alırsak bizim için en mühim hadise ve en üzücü, kahredici kayıp Abdüllatif Şener'in kaybıdır!...
![]() |
#8 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() |
![]() Tabiki Abdullatif Şenerin yeniden aday olmamasıdır ama yalış bilmiyorsam kendisi
olmak istsmsdi aceba nedeni neydi. Doğrusu ben bunu çok merak ediyorum bilen arkadaşlarımız varsa bizi bu konuda aydınlatırsa sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bence Sivassporun Liderliği. Ondan sonra Muhsin yazıcıoğlunun meclise girmesi...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sanirsam herkesin bakis acisi farkli oldugundan herkes icinde ayri ayri seyler bu yila damgasini vurmusdur. Benim icin sahsen Sivasspor'un lider olmasi 2007 yilini herdaim animsatacak kadar önemli bir olay.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|