|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 812
![]() |
![]() Alıntı:
Öncelikle bu röportajı yapan arkadaşımızı ve bu röportajı burada yayınlayan sevgili Beratdemir kardeşimizi tebrik ediyorum. Artık Sivasımızda insanların birlikte bir araya gelerek iş yapma kültürü kazandıklarını görüyoruz. Tek kişi ile asla yapılamayacak yatırımların üç-beş kişinin bir araya gelmesiyle beş yıldızlı otel örneğinde olduğu gibi yapılmaya başlandığını görüyoruz. Hep daha iyisi dışarıda olduğu için alttan alta ezilen, diğer bölgelerdeki yatırımları ve tesisleri gıpta ile takip eden Sivasımızda insanların bir araya gelerek özel sektör teşebbüsü olarak hastane, otel, fabrika vb yatırımlara giriştiğini görmekten dolayı büyük haaz alıyorum. Yanlız bunlar sadece küçük bir başlangıç olarak görülmelidir. Devamı çok daha büyük tesisler, yatırımlar, fabrikalar vs inşallah ilerleyen yıllarda bu vilayete kazandırılacaktır. İşbu noktada Sivaslılara büyük görevler düşmektedir. Öncelikle temel bir husus çok iyi anlaşılmalıdır: Artık dünyada işbirliği yapmak, güçbirliğine gitmek ve ortaklık anlayışı -zorunlu olarak- revaçtadır. Ekonomi haberlerini takip edenler çok iyi bilirler, son yıllarda onlarca milyar dolar sermayesi olan şirketler bile daha verimli olmak için, sinerji oluşturmak için ve birbirlerinin yetkinliklerini daha iyi kullanabilmek için işbirliğine gidiyorlar, şirket evlilikleri yapıyorlar. Bu durumda Sivaslı işadamlarımızın pazar olarak tüm dünyayı, rakip olarak yan komşusunu değil Amerika'daki, Japonya'daki firmaları görmesi gerekir. Bunun için de komşusunun ayağını kaydırmak değil komşusuyla birlikte işbirliğine gitmek ve birlikte, güçbirliğiyle daha müreffeh bir toplum için çalışmak temel anlayış olmalıdır. Son söz: Röportajda da belirtildiği gibi bu yatırım hem Sivas'a istihdam olarak dönecektir hem yeni yatırımların önünü açacaktır hem bulunduğu bölgeye değer katacaktır hem bu şehrin insanına biraraya gelindiğinde neler başarılacağını ispat edecektir hem de oluşturacağı katma değerle bölgemiz insanının refah seviyesinin yükselmesine büyük katkı saağlayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() IsYaNKaR Şuan
![]() Son Aktivite: 10.07.2014 09:24
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() Leblebi arkadaşım.Sivas Demir Çelik Fabrikası ile ilgi çalışmalarınız olduğunu söylemiştin.Bu konuda bir gelişme varmı.
Fabrikada Yaklaşık 700 kişi çalışmakta dolaylı olarak esnafıyla çalışanların ailesiyle bu fabrikadan yararlananların sayısı 4000-5000 kişiyi bulur. Sivas'ın ekonomisine aylık ortalama dolaylı yollardan yaklaşık 10 trilyon katkı sağlayan bir fabrikadır.Şuan Tmsf elinde bulanan ve muhteşem bir üretim kapasitesiyle çalışan fabrikanın geleceği hakkında bir bilginiz varmı. Sivaslıyım diyen herkes bu konuda çok duyarlı olması gerekiyor.Bu fabrika hiç durdurulmamak üzere çalıştırılmalı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() gerçektende mükemmel bir proje.İnşaAllah sivasımıza hayırlı olur.
beyler bşey soracağım.2 yıl önce gazeteler çarşaf çarşaf basmıştı hatta Abdullatif Şener gelip açılışı yapmıştı 41 tane FABRİKANIN temelleri atılmıştı.Akıbeti hakkında bilgisi olan varmı.
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2009 06:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() serkan o temel atma törenine ben de gitmiştim. o zaman yani 2003 yılında sivas osb de faaliyette olan firma sayısı 36 idi. şu an itibariyle bana gelen son rakama göre 94 firma faaliyette. bu sayı ilerde 161 e çıkacak. yani o fabrikaların çoğu açıldı. ama reklamı yapılmadığı için kimsenin pek bi haberi olmadı
|
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 00:52
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
![]() Arkadaşlar;
Size aşağıdaki linkte bir davetim var. Katılımlarınızı rica ediyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJE YAPALIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SIVASIMIZIN GERCEKTEN IHTIYACI OLAN BIRSEY EKONOMIK ALANDA YATIRIMLARA IHTIYACI OLAN BIR ILIMIZ SIVASIMIZ ÖZELIK ILEDE YURT ICI VEYA YURTDISINDAKI IS ADAMLARIMIZIN SIVAS ICIN YAPACAKLARIGÖREVI BILMELERINI GEREKIYORDA SIVASIMIZ ICIN YATIRIM YAPMALARI LAZIM ARTI COK SÜKÜR SIVASIMIZIN EKONOMIK ALANDA GELISMESI SIVAS ACISINDA COK ÖNEMLI EKONOMIK YATIRIM YAPILMASI GEREKIYOR.SAYGILARIMLA...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖZELIKLEDE SIVASLI ISADAMLARIMIZIN SIVASIMIZ ICIN DUYARLI OLMALARI GEREKIYOR CÜNKÜ SIVASLIYIM DEMEK ILE OLMUYOR SIVAS ICIN VAZIFEM NEDIR SIVASA NE YAPABILIRIM DÜSÜNMEK LAZIM EKONOMIK ALANDA MUTLAKA VE MUTLAKA SIVASLIYIM DIYEN HERKESIN ÜZERINE DÜSEN COK VAZIFEMIZ VAR BUNU BILMENIN VAKIT GELDIDE GECIYOR INSALLAH BIZ SIVASLILAR OLARAK EL ELLE VERIP GUZEL SIVASIMIZ EKONOMISI KALKINDIRMAK ICIN GUZEL ADIMLAR ATARSAK COK BASARILI OLACAGIMIZA INANIYORUM.SAYGILARIMLA...
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Bende Sivas ve Sivaslılar için bir şeyler yapalım diyorum ve bu nedenle aşağıdaki linke sizleri davet ediyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivas'a bir şeyler yapabilmek için iş adamlarından bir şeyler beklemeyelim. Bizler de projeler üretelim. Sizleri o linke davet ediyor ve katılımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Sayın çılgın-sedat sizi ve fikirlerinizi o foruma bekliyorum.
Fikirleriniz bizim için çok önemli büyük bir enerji yaratalım. beyin fırtınası yapalım .. Sizleri o foruma bekliyorum. SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJE YAPALIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2009 06:51
![]() |
![]() sn. BOUN fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. artık bu sitede böyle yatırım haberlerini konuşmak istiyoruz. fikirleriniz ve sorularınız gayet güzel ve doğru. bu sitede cep telefonu modeli araba markaları türk kızlarının özellikleri gibi saçma sapan konular en revaçta. halbüse bu site bizim yani sivaslıların yiğidoların sitesi. burda sivasta yapılacak yatırımların sivasta yapılması düşünülen projelerin konuşulması gerekir. bundan sonra sn. BOUN sizin fikirlerinizi burada görmek istiyoruz. bu konuyu bu sitede hep beraber canlı tutmamız lazım. sizi burda fikirlerinizle görmek bizi çok ama çok mutlu edecektir. bu arada diğer arkadaşları da burada görmek istiyoruz . bu sivas için çok ama çok önemli. en az sivassporun şampiyonluğu kadar önemli. özellikle projelerinizi bekliyoruz.
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|