|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivasspor Paf Takımı Sivasspor Paf Takımı |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.02.2008, 12:01 | #1 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
Ve...Paflar da Zirvede!
Bir zaferde Sivasspor Paf takımından geldi. Haftalardır çıkış içerisinde olan Sivasspor Paf takımı üst üste kazandığı maçlar sonrasında ligin en tepesine yerleşti.
Altyapısıyla övünen bütün takımları geride bırakan Sivasspor Paf takımı, son oynadığı Gençlerbirliği Oftaşspor maçını 4-2 kazanarak puanını 46’ya yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Vestel Manisaspor’un ve Galatasaray takımlarının puan kaybetmelerinin ardından zirveye kurulan Sivasspor Paf takımı 3 sezondur yer aldığı Paf liginde ilk defa liderlik koltuğuna oturdu. Paf liginde Manisa ekibi uzun süre liderlik koltuğunda oturduktan sonra, takipcisi Galatasaray liderliği eline geçirmiş,ancak geçtiğimiz haftalarda Manisa tekrar lider olmuştu. Geçtiğimiz hafta her iki takımında puan kaybetmesinin ardından G.B Oftaşspor’u 4-2 yenen Sivasspor Paf takımı ligin 22. haftasında ligin tepesine yer almayı başardı. Başarılı Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu, haftalardır süren disiplinli ve başarılı çalışmalarının mükafatını aldıklarını belirterek “Sadece ben değil, bütün Sivaslı’lar bu gençlerle gurur duymalı” dedi. Kaynak: Hürdoğan Gazetesi |
19.02.2008, 12:06 | #2 |
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 879
|
--->: Ve...Paflar da Zirvede!
Paf takımımızın As takımımızın da başarılarının devamını diliyorum.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|