|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
YOLLARIN SONU
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize. Gidiyorum: Gönlümde acısı yanıkların... Ordularla yenilmez bir gayiz var kanımda. Dün benimle birlikte gelen tanıdıkların Yalnız bir hatırası kaldı artık yanımda. Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz; Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağı`na. Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin Degişilir topu da bir sokak kaltağına. İster düşün... Kendini ister hayale kaptır... Uzar, uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların. Bakarsın aldanmışşın, gördüğün bir seraptır Sevimli bir hayale açılırken kolların. Ey doğunun alnımı serinleten rüzgarı! Ey karanlıkta bana arkadaşlık eden ay! Arzularim bir oktur, aşar ulu dağları, Düştüğü yer uzakta dilek adlı bir saray. O sarayda bulunca Tanrı`laşan erleri Artık gözüm arkaya bir daha dönmeyecek. Hepsi sussa da "Kür Şad" uzatarak elini: "Hoş geldin oğlu ATSIZ, kutlu olsun" diyecek. Hüseyin Nihal Atsız -------------------------------------------------------------------------------- Türk"ün son dede korkutu Şanlı Bozkurt Nihal ATSIZ beyefendinin bu güzel şirini bu sayfaya yazan arkadaşlara armağan ediyorum.Benim söylediklerim ve söylemek istediğim hetrşey bu şiirin özünde mevcut.Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin. |
|
|
|
|
#13 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
KAHRAMANLARIN ÖLÜMÜ (İTHAF)
Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ`ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçin bağrılır? Feleğe çatmak için. Açılır tatlı güller Arılar tatmak için. Göğse çiçek takılır Solunca atmak için. Tanrı kızlar yaratmış Erlere satmak için. İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve............................ .. Kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için... Hüseyin Nihal Atsız -------------------------------------------------------------------------------- Teslimiyetçilerin olduğu ülkemde Hiçbir karşılık beklemeden sadece Türk"ün bekası için kahramanca ölmeyi şeref bilen milyonlarca yiğit Tür"ün olduğunu unutmayın.Unutanlar tarihteki örneklere baksın. |
|
|
|
|
#14 |
|
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
Son Aktivite: 09.10.2009 13:25
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
Uşaklık yani başkasına hizmet etmek ! Kendi özüne ihanet etmek, tarihine, maneviyatına ihanet etmek, başkasının kültürünü,dansını,oparasını kendi türküsünden,halayından üstün görenlerdir uşaklar. Uşaklar kendi milletini hakir gören ahmaklardır,milletine inanmayanlardır uşaklar. Uşaklar gavura benzeme çabasında olanlardır.Ülkesini işgal edenlerin kültürünü millete dikta edenlerdir uşaklar...
|
|
|
#15 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#16 |
|
Yiğido
![]() |
Herhangi bir şeyin(türban) dinin emri olup olmadığına sizde,bende karar verememem,sadece o dinin mensubu ve ona inanan verir. Gibi göstermek ifadesi inanca yapılmış hazımsızlıktır. Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin,istediği gibi inansın,inancını yaşasın,fikrini ifade etsin. Yer üstünde olanlardan zarar gelmez,inançları,fikirleri yer altına indirmek kaos getirir.
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demoraksi ne demek. Türkiyenin kendi kendini yönetmesidir Türkiye de demek ki kendi kendini yönetmesidir. Türk insanı kendi kendine öğreniyor demektir.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
Türkler hiç bir zaman uşaklık yapmadılar. Yalnız bir kaç tanesi uşaklığa yatkın çıkmış olabilir. Onların dan kanın da karışıklık vardır.
|
|
|
#19 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
Alıntı:
O kadar bilgin yoksa elinin altında İnternet var, Türkçe yazılmış Kur'an'ı Kerim var. Oku öğren karar ver. Zaten önceden insanlar istediği gibi giyiniyorlardı ve bu yüzden sorun çıkmıyordu. Şimdi bazıları şöyle giyineceksiniz dediği için sorun çıkıyor ya.
|
|
|
|
#20 |
|
Yiğido
![]() |
Size baskımı yaptılar Türban takmanız için, bana hiç kıyafetimden dolayı sivil çevreden baskı gelmedi. Benim bilgi dağarcığımda Türkçe Kur'an diye bir şey yok. Kur'an tektir,Türkçe meallari mevcut,okuyorum ve anlamaya çalışıyorum çok şükür. Size de tavsiye ederim...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|