|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Yasaklı
Bawo Şuan
Son Aktivite: 16.08.2008 11:12
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vatandaşın artık yapacak bir şeyi kalmadı, işsizlik neler yaptırıyor insana.İçler acısı bir durum. Bu durumda olan daha nice insanlar vardır mutlaka. Bunlar sadece su yüzüne çıkanlar derinlerde daha neler var bir görülebilse. Eğlence merkezlerinde sanatçının başından dolarları savuranlara "Nereden buldun bunu" diye sorulmadıkça, böyle adaletsiz dağılım sistemi olduğu sürece böyle şeyler daha çok yaşanır.Ülkemiz öyle bir hal aldıki zengin daha zengin fakir daha fakirleşti, acilen gelir dağılımı ve adaletini bir an evvel sağlaması lazım.Yoksa durum dahada vahim haller alacak.
|
|
|
#13 | |
|
Yasaklı
Bawo Şuan
Son Aktivite: 16.08.2008 11:12
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
VATAN HAİNİ "Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ. Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet. Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ." Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla, bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un 66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira. "Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ." Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim. Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tırnaklarıysa ağalarınızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa, vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim. Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla : Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ. Bu şiiri okuyunca insanın sanki vatanhaini olası geliyo. Yıllar öce gerçekleri ne kadar güzel görmüş ve kaleme almış. Bunca geçen zamana karşın, şimdi değişen şey nedir bana açıklarmısınız?
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() mehmet155 Şuan
Son Aktivite: 21.04.2008 18:59
![]() |
ilk önce böbreğini satmaya kalkışman çok yanlış, sabret istersen çünkü; bugüne getiren yarınada götürür. yarın çok pişman olabilirsin. sana tavsiyem en zengin dostumuzun huzuruna çık yardım iste, o seni boş çevirmez eğer vermiyorsa bu senin hayrına olduğu için vermiyordur. sabırsızlık bize yakışmaz. ondan istedikten sonra yan gelip yatma git sebep olacak kişilere müraacaat et. en yakın dostumuz allahtır. kalk seher vakti iste bakalım... görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. ama onun hikmetine karışma istersen tabii. senin buraya haber vermen bile bir duadır bence... allah yardımcınız olsun benimkisi sadece bir tavsiye... saygılar..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yiğido
![]() ![]() xwst Şuan
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43
Tecrübe Puanı: 668
![]() ![]() |
Iste RTE bunlardan utansin....
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 705
![]() ![]() |
Allahım bütün inananların yardımcısı olsun...
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya arkadaşlar helal olsun size ya yani bir acının üzerine bile rant koyup bu haberide siyasi havaya dönüştürmeye çalışıyorsunuz,burası HABER bölümü tartışmak için laf atmak,konuları sündürmek sizce buraya yakışıyor mu?
O diyor ki şundan olmuş ötekisi bundan,varmı elinizden gelen birşey onu söyleyin yok ise kimseye akıl verip tahrikkar lafları bu bölümde kullanmayın. BUNDAN SONRA HABER BÖLÜMÜNDE SİYASİ TARTIŞMA YAPMAK YASAKTIR.
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Yiğido
![]() volber Şuan
Son Aktivite: 20.05.2008 23:28
![]() |
çaresizlik bu arkadaşın böbreğini satışa çıkarttırıyor.Şükür sağlıklı bir arkadaşmış Allah korusun çocuklarının ve kendisinin sağlığı bozulmasın.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Moderator