Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.04.2008, 02:35   #1
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: ÇARESİZLİK BUNUDA YAPTIRDI

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya arkadaşlar helal olsun size ya yani bir acının üzerine bile rant koyup bu haberide siyasi havaya dönüştürmeye çalışıyorsunuz,burası HABER bölümü tartışmak için laf atmak,konuları sündürmek sizce buraya yakışıyor mu?
O diyor ki şundan olmuş ötekisi bundan,varmı elinizden gelen birşey onu söyleyin yok ise kimseye akıl verip tahrikkar lafları bu bölümde kullanmayın.
BUNDAN SONRA HABER BÖLÜMÜNDE SİYASİ TARTIŞMA YAPMAK YASAKTIR.
İyi güzel diyorsunda Serdar kardeşim, ortada bir perişan olmuş biri var ve çaresiz, bunun bu hale gelmesinde elbetteki bir sorumlu var.Kim sizce? Olayı elbetteki siyasi ortama taşımak gerekli. Çünkü siyasiler meydanlara çıkıp, seçim zamanı altı ay, bir sene gibi zaman dilimleri söyleyip, mutfakta yağ var un var ama helva yapacak usta yok oda biziz, bir sene sonra ohhh diyeceksiniz diye söz veren ben değilim.Hastanelerin kapısından geri döndürülen, kabul etmeyip hastane hastane dolaşan insanlar varken işsizlikten inim inim inlerken, artık toplum cinnet geçirmeye başlamış sorunlar yüzünden siz işi siyasallaştırmayın diyorsunuz, ben bu tutumunuzdan birşey anlamadım inanın. Toplumsal gerçekleri sorunları gizleyerek saklayarak çözülmez, şeffaf olup olayları, sorunları tartışmaktan çekinmeyin, tartışarak konuşarak medeni ölçüler içerisinde sorunları çözeceğimize inanıyorum.
Alt 22.04.2008, 03:21   #2
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 947 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: ÇARESİZLİK BUNUDA YAPTIRDI

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İyi güzel diyorsunda Serdar kardeşim, ortada bir perişan olmuş biri var ve çaresiz, bunun bu hale gelmesinde elbetteki bir sorumlu var.Kim sizce? Olayı elbetteki siyasi ortama taşımak gerekli. Çünkü siyasiler meydanlara çıkıp, seçim zamanı altı ay, bir sene gibi zaman dilimleri söyleyip, mutfakta yağ var un var ama helva yapacak usta yok oda biziz, bir sene sonra ohhh diyeceksiniz diye söz veren ben değilim.Hastanelerin kapısından geri döndürülen, kabul etmeyip hastane hastane dolaşan insanlar varken işsizlikten inim inim inlerken, artık toplum cinnet geçirmeye başlamış sorunlar yüzünden siz işi siyasallaştırmayın diyorsunuz, ben bu tutumunuzdan birşey anlamadım inanın. Toplumsal gerçekleri sorunları gizleyerek saklayarak çözülmez, şeffaf olup olayları, sorunları tartışmaktan çekinmeyin, tartışarak konuşarak medeni ölçüler içerisinde sorunları çözeceğimize inanıyorum.
Hocam o zaman böyle bir konuyu açarsınız serbest kürsüye tartışılır burası yeri değil LÜTFEN!
Burası haber edinme yeri tartışma yeri değil sizin bu dediğinize bir diğeri farklı cevapla yaklaşacak ve konuyla alakasız yazılar çıkacak ortaya,malumunuzdur ki benzer olayları sıklıkla yaşıyoruz ve artık YAŞAMAK İSTEMİYORUZ,bizler bu ve benzeri konular konuşulsun,adabı aşılmadan tartışılsın diye açtık serbest kürsüyü,heryerde tartışlılacaksa ona ne gerek vardı o zaman!
LÜTFEN serbest kürsü ve diğer konular harici yerlerde TARTIŞMA yapmayın!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)