Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Gereksiz Ve Kilitli Basliklar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Gereksiz Ve Kilitli Basliklar Gereksiz Basliklardan Uzak Duralim Lutfen

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?
Meclis iradesini yok saymıştır 211 76,73%
Doğru bir karar verilmiştir 58 21,09%
Yanlış ama saygı duyulmalı 2 0,73%
Karar hakkında fikrim yok 4 1,45%
Katılımcı sayısı: 275. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.06.2008, 19:40   #61
xwst
Yiğido

xwst - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

xwst Şuan xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.01.2010 18:43

Tecrübe Puanı: 689 xwst FAZLA SÖZE GEREK YOKxwst FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

Bi yazı yazıyorum, efendinin teki alıp bişey derdim ama senin seviyene düşemem diyor. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25'e yükseliyor, sırf bana olan tepki yüzünden.Bir yazı yazıyorum, içine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sözlerimi kaldıramayanlar çirkefleşmeye başlıyor. Sizin hükümetinizin yaptıklarına güvenmiyormusunuz da hemen savunmaya geçiyosunuz? Koca sitede tek ATATÜRKÇÜ, ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da şöyle söyleyeyim, benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ***** yanıt vermek icin sıra kovalıyor? Sizin hükümetteki partiniz kapanıyor, a dostlar, beyler. Bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyor, seriatı değil. Bundan bir ay öncesine kadar müthiş bir şekilde savunup seviyordunuz hem Atatürk'ü hemde turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına döndü,alınan kararlar halkı yaralamaktan başka ise yaramıyor,Tayyip efendi partisinin derdine düşmüş, hala meclis iradesi diyorlar. Buna ancak gülünür,mantıklı her insan buna güler ki ben de gülüyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,içişlerimizde bile özgür değilken, hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken, hala başörtüsü tantanası.
Bu ülkenin en onemli sorunu işsizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyip'ın son durumu.
Su yazıma ne gibi tepkiler gelecek onu da ben bekleyip goreyim.
xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 19:50   #62
akifeker2
Tecrübeli Yiğido

akifeker2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

akifeker2 Şuan akifeker2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2009 15:32

Tecrübe Puanı: 682 akifeker2 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bi yazı yazıyorum efendinin teki alıp bi sey derdim ama senin seviyene dusemem diyo. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25e yukseliyo sırf bana olan tepki yuzunden.Bi yazı yazıyorum icine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sozumu kaldıramayanlar cirkeflesmeye baslıyo. Siz hukumetinizin yaptıklarına guvenmiyo musunuz da hemen savunmaya geciyosunuz? Koca sitede tek Ataturkcu ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da soyle soyleyeyim benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ****** yanıt vermek icin sıra kovalıyo? Sizin hukumetiniz kapanıyo a dostlar, o beyler bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyo seriatı deil. Bundan bir ay oncesine kadar muthis savunup seviniyodunuz turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına dondu,alınan kararlar halkı yaralamaktan baska ise yaramıyo,Tayyeap efendi partisinin derdine dusmus hala meclis iradesi diyolar. Buna ancakgulunur,mantıklı her insan buna guler ki ben de guluyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,icislerimizde bile ozgur değilken hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken hala basortusu tantanası.
Bu ulkenin en onemli sorunu issizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyeap'ın son durumu.
yaw sen ne konuştuğunun farkında msın
burası turkiye tmm mı
burası turklerın ve muslumanların ulkesi!!!
baş ortusu tantanası felan dıyon konuşmalarına dikkat et
onlar bızım mıllı benliiğimizin bir parçası
kulturumuze ve kimliğimize sahip ççıkmıyorsan
SAYGI DUY sapur supur şeyler yazma!!!!!!!!!
akifeker2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 19:52   #63
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

veysel Şuan veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2012 09:24

Tecrübe Puanı: 1137 veysel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Karar hakkında fikrim yok...........
Alt 09.06.2008, 20:00   #64
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 800 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Bi yazı yazıyorum efendinin teki alıp bi sey derdim ama senin seviyene dusemem diyo. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25e yukseliyo sırf bana olan tepki yuzunden.Bi yazı yazıyorum icine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sozumu kaldıramayanlar cirkeflesmeye baslıyo. Siz hukumetinizin yaptıklarına guvenmiyo musunuz da hemen savunmaya geciyosunuz? Koca sitede tek Ataturkcu ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da soyle soyleyeyim benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ****** yanıt vermek icin sıra kovalıyo? Sizin hukumetiniz kapanıyo a dostlar, o beyler bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyo seriatı deil. Bundan bir ay oncesine kadar muthis savunup seviniyodunuz turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına dondu,alınan kararlar halkı yaralamaktan baska ise yaramıyo,Tayyeap efendi partisinin derdine dusmus hala meclis iradesi diyolar. Buna ancakgulunur,mantıklı her insan buna guler ki ben de guluyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,icislerimizde bile ozgur değilken hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken hala basortusu tantanası.
Bu ulkenin en onemli sorunu issizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyeap'ın son durumu.
1. Sen Atatürkcü değilsin Olamazsında
2. Sezerin Atadığı 11 kişi Kendi gibi düşünüp taraflı oynamışlardır
3. Meclisi Hababam sınıfına Sizin gibi olanlar cevirdi Hababam sınıfı Mezun verdi Siz onuda başaramadınız
4. Gençlerin özgürce ve inaçları doğrultusunda Eğitim almalarını engellediniz bunada Çağdaşlık diyorsunuz
5. Senin yazdıklarının benim acımdan hiçbir değeri olmadığı gibi haklı yanıda yok
6. Başörtüsü / Türban Dini inancım gereği Hep savunduk savunmayada devam edeceğiz bu Can bu bedende olduğu müddetce
7.Akp nin kapanması okadarda önemli değil Zaten sizler İktidar bir partiyi kapatmaya çalışmanız bu ülkenin ataga kalkacağı zaman önüne takos olmanız bu ülkeyi fazlasıyla yaraladı hem dışarıya hem içeriye karşı Bu ülkenin uğradığı Ekonomik zararıda sen hesapla hesap yapmasını biliyorsan
8. Bu ülkenin en önemli sorunu işsizlik evet olabilir bırakmıyorsunuzki istihdam yaratılsın Göz'ün önünde cıkan Cıban gibi duruyorsunuz ne yapsın Göz sizlerin yüzünden önünü net göremiyor
9.Yanlış hatılamıyorsam seni PKK lı diye ilan etmişlerdi
10. Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye calışanlardan ne beklenir.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 20:02   #65
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 799 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Ya da soyle soyleyeyim benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ***** yanıt vermek icin sıra kovalıyo? Sizin hukumetiniz kapanıyo a dostlar, o beyler bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyo seriatı deil. Bundan bir ay oncesine kadar muthis savunup seviniyodunuz turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına dondu,alınan kararlar halkı yaralamaktan baska ise yaramıyo,Tayyeap efendi partisinin derdine dusmus hala meclis iradesi diyolar. Buna ancakgulunur,mantıklı her insan buna guler ki ben de guluyorum.

Benim yorumum şu :
Bu sitede sadece sen Atatürkçü değilsin,
ve de sanki bu sitede, Atatürkçülere bir tepki var mış da sadece Atatürkçülerin
yazılarına tepki veriliyormuş gibi bir saplantının girdabına girmiş gibisin...!
Bu saplantıdan ve girdaptan sıyrılmanı öneririm...!

Başörtüsü hakkındaki TANTANA yaftalaman da şaşı bir bakışın yansıması.
TANTANA değil; bilimin önünü tıkayan yobazların zulümlerine karşı
onurlu bir duruş ve asil bir HAK ARAMA HAYKIRIŞIDIR...!

Lütfen, TANTANACILARI iyi tanı...!

Ne hikmetse yine ''Hubel'' aklıma geldi...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 20:27   #66
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Üniversiteye başörtülü girilemeyeceğini yazan herhangi bir kanun zaten yoktu. Yıllarca çeşitli zorlama yorumlarla ve gerekçelerle bu zulüm yapıldı. İnanan insanlar ile devlet karşı karşıya getirildi ve bu karşıtlıktan da nemalananlar oldu. Sokakta başı açık ve kapalı kızlarımız rahatlıkla kol kola gezebiliyor, sıkı dostluklar kurabiliyor. Toplumumuzda başörtüsü diye bir sorun yok, düğünde/bayramda, çarşıda/pazarda aynı sorunlarla boğuşanları, aynı türküye göz yaşı dökenleri bir birine düşürmek isteyenler sükutu hayale uğrayacaklardır.

İktidar araçlarını kullananlar vicdanları ile cüzdanları arasında git geller yaşıyor. Hukuk, adalet, özgürlük naralarını herkes kendi yandaşı için rahatlıkla atabiliyor. Bizden olmayanında hukukunu, özgürlüğünü savunma iç güdüsü ne yazık ki siyasi aktörlerimizde yok.

1 Mayısta gençler dövülürken, sendikalara gaz bombası atılırken susanların şimdi bağırmaları ne kadar samimiyetsizce ise, o gün özgürlük diye bağıranların şimdi devletçi kesilmeleride bir o kadar iğrenç bir durum.

Sağcı/solcu, laik/anti laik,/libarel/devletçi,kürtçü/türkçü v.b kutuplarda yer alan kitlelerin çeşitli tağutları var. Belli argümanlarla karşıdakine acımasızca saldırıyor. Aynı gemide olduğunun farkında değil, herkes diğerinin kamarasının altını oyuyor ve gemi su alıyor.

Ortak paydaları herkes ve her kesim dillendiriyor, kime sorsanız demokrasiden yana, hukuktan yana, adaletten yana,özgürlükten yana ama kimin için sadece kendi cephesi için. Herkes için adalet, herkes için özgürlük diyen pek bir az.

Osmanlı torunu olmakla övünenlerin Babacan'ın Amerika daki demecine destek vermesi düşündürücü, bu arkadaşlar İncili Kaftan'ı okumamışlar belli.

Milliyetçilikle, ulusalcılığı harmanlayıp bir acayip grup olanların milletin değerlerine bu kadar düşman kesilmeleri ve millet için mi devlet yoksa devlet için millet sorusuna kutsal devlet diye bakanların çıkar grupları oluşturarak ülke içinde terör estirmeleri ve devletin bekası için millete kıymaları ne kadarda meteryalist bir düşünce ...

Ne yazık ki ülkemizdeki en önemli sorun samimiyetsizlik, iman gırtlaktan aşağı inmeyince insanı basitleştiriyor. Dili müslümanın yandaşlık yapması, haksızlık yapması, bencillik yapması, görevini istismar ederek çıkar oluşturması İslamdan zerre bir şey götürmez ama insalıktan da eser bırakmaz.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 20:41   #67
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Bir önceki mesajımda yazdıklarımı kanıtladığın için teşekkür ederrim .

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir mayısta insanlar değil teröristler dövülüyordu. bir mayısa terör bulaşmıştır. 1 mayısın mazisi kandır. ülkemizin girdaba sürüklenmek istenmesidir. 1 mayıs bizim toplumumzun özü değildir. dışardan empoze edilmiştir. ülkemizde itoplumumuzda şçi sınıfı diye bir ayrım yoktur. tıpkı dinimizde olmadığı gibi. tıpkı tarihimizde osmanlıda selçuklu da olmasdığı gibi. bu yüzden 1 mayısla bu başörtüsü yanyana konulamaz.
1 mayıs kanlıdır
başörtüsü masumdur
1 mayıs terörizmdir
başörtüsü dinimizin gereğidir

1 mayıs toplumumuza dışardan ithal edilmiştir
başörtüsü öz ve öz toplumumuzun kendisidir
bunları yazdıktan sonra elbette 1 mayısa ses çıkarmıyacam ama başörtüsünün yanında sonuna kadar olacam. daha destan yazardım şimdilik bu kadar.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 22:29   #68
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1153 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Böse -->: --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

Alıntı:
Bi yazı yazıyorum, efendinin teki alıp bişey derdim ama senin seviyene düşemem diyor. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25'e yükseliyor, sırf bana olan tepki yüzünden.Bir yazı yazıyorum, içine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sözlerimi kaldıramayanlar çirkefleşmeye başlıyor. Sizin hükümetinizin yaptıklarına güvenmiyormusunuz da hemen savunmaya geçiyosunuz? Koca sitede tek ATATÜRKÇÜ, ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da şöyle söyleyeyim, benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ****** yanıt vermek icin sıra kovalıyor? Sizin hükümetteki partiniz kapanıyor, a dostlar, beyler. Bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyor, seriatı değil. Bundan bir ay öncesine kadar müthiş bir şekilde savunup seviyordunuz hem Atatürk'ü hemde turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına döndü,alınan kararlar halkı yaralamaktan başka ise yaramıyor,Tayyip efendi partisinin derdine düşmüş, hala meclis iradesi diyorlar. Buna ancak gülünür,mantıklı her insan buna güler ki ben de gülüyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,içişlerimizde bile özgür değilken, hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken, hala başörtüsü tantanası.
Bu ülkenin en onemli sorunu işsizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyip'ın son durumu.
1.GERÇEK ATATÜRK'ÇÜ MİLLİYETÇİDİR.GERÇEK ATATÜRKÇÜ OLSAYDIN KİMSE SANA BU KADAR YÜKLENMEZDİ.
2.ATATÜRK'Ü SADECE SOLCU OLARAK YERLEŞTİRMİŞSİNİZ O UFACIK BEYNİNİZE!ATATÜRK MİLLİYETÇİ BİR İNSANDIR.
3.****** LAFINI GERİ AL BURASI ********** DEĞİL!EDEPLİ OL
4.TÜRBAN DİNİMİZİN SİMGESİDİR BU KONUYA BİR DAHA 'TANTANA' YAKIŞTIRMASINI YAPMA.
5.BİZİM HİÇ DEĞİLSE SAVUNDUĞUMUZ MESELE VAR TÜRBAN VE %100 MİLLİYETÇİLİK.SENİN YAŞAMA GAYEN NEDİR?
6.SEN VE SENİN GİBİLER KOKARCA MİSALİ ORTAMDAN MİLLETİ KAÇIRMAK İÇİN,MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İÇİN HERŞEYE DIRDIRDIRDIR MUHALEFET OLUYORSUNUZ ---SIKTINIZ ARTIK!----

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 22:31   #69
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 696 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Ya da şöyle söyleyeyim, benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ******* yanıt vermek icin sıra kovalıyor? Sizin hükümetteki partiniz kapanıyor, a dostlar, beyler. Bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyor, seriatı değil. Bundan bir ay öncesine kadar müthiş bir şekilde savunup seviyordunuz hem Atatürk'ü hemde turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına döndü,alınan kararlar halkı yaralamaktan başka ise yaramıyor,Tayyip efendi partisinin derdine düşmüş, hala meclis iradesi diyorlar. Buna ancak gülünür,mantıklı her insan buna güler ki ben de gülüyorum.

Biz de zaten xwst birşey söylese de hep ona karşı yorum yapsak diyorduk tüm arkadaşlar toplandık sadece senin sözlerin için buraya geldik yorum yaptık,allahım ya ne insanlar var dünyada.Bir önceki yazımda senin gibiler için asalak demiştim zoruna gitmiş galiba bu sefer birşey demeyecem çünkü asalaklara yazık yaw.Diğer yorumların için de şunu söyleyecem Hz.Ali nin bir sözü vardır "cahillerle girdiğim tüm tartışmaları kaybetmişimdir" o yüzden yorumunu al kendine sakla...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 22:35   #70
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1153 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

demek özgürlük insana herşeyi yapma hakkı vermez.
peki özgürlük nedir???
hayko cepkin konserlerinde kim kime dumduma...olayımı?.
ramazanlarda sokak ortalarında bizlere inat yemek yemelermi?
çanakkale şehitlerini anmaya giderken geliboluda kafayı bulup f...ş yapmakmı?
annenize teyzenize türban taktırıp üniversiteli tanımadığınız türbanlı bir kız öğrenciye düşman olmakmı ?.
veya GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüzün izinden yürüyor gibi görünüp Türk'lük adına hiçbirşey yapmamanızmı?
***hrant öldüğünde sokaklarda hepimiz ermeniyiz diye bağırmakmı?

PUSULA58 DEN BU SORULARIN CEVABINI BEKLİYORUM...

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)