|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
Her sabah hesabınıza 86.400 YTL yatıran bir banka düşünün. Gün boyu dilediğiniz kadar bu paradan harcamakta serbestsiniz. Harcamadığınız kısmı ise ertesi günkü hesabınıza devredilmeyip geri çekiliyor. Ertesi gün ise yine aynı miktar yeni para alacaksınız. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız? Herhâlde bu paranın hepsini bir an önce harcamak için çareler arardınız. İhtiyacınız olan her şeyi almaya başlardınız. En kârlı seçenek olarak da bu parayı kalıcı bir yatırıma dönüştürerek getirisinden uzun vadeli olarak yararlanmayı düşünürdünüz. Farkında mıyız bilmiyorum ama hayatımızın her gününde böyle bir durumla karşı karşıyayız. Her gün hesabımıza Zamanın Sahibi (c.c.) tarafından 86.400 saniye yatırılıyor. Bu zamanı kullanmazsak onu ebediyen kaybetme riski söz konusu. O hâlde, elimizdeki sermayeyi boşa harcamak yerine onunla uzun vadeli yatırımlar yapmak, karşılığını da ahirette fazlasıyla almak en akıllıca tercih olsa. ALINTI
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AhMeTTuRaN90 Şuan
Son Aktivite: 12.05.2009 13:44
Tecrübe Puanı: 708
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne calısacam yatarım
![]() ![]() ...............
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslı_gız Şuan
Son Aktivite: 28.08.2009 13:56
Tecrübe Puanı: 721
öncelikle ailem ve kendim için önemli yatırımlar yaparım bu devirde kozmetik ürünleri çok iş görüyor kozmetik işine dalar paraya para demezdim
daha sonra kazandığım paranın bir kısmıyla vatana millete hayırlı olcak zeki öğrencilere eğitim desteği sağlardım her ay filistin için bağış yapardım kendime bi porsche 911 targa 4s alırdım sonra bi yat, açılırdım palmiyeli berrak denizli adalara duman abide çatlardı![]() ![]() ![]() (daha farklı pilanlarımda var ama sanal alemde söylemiim en iisi sonra başım belaya girmesin )
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
sanirim sonuna kadar okumadiniz yada anlamazdan geldiniz?
|
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
yo okudum sonuna kadar sadece uygun yorum bulamadım
![]()
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() asitane5858 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2008 19:38
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
AHMETTURAN90 VE SIVASLIGIZ HERHALDE KONUNUN TEMASINI ANLAMADINIZ TEKRAR OKUYUN ISTERSENIZ BAŞLIĞA GÖRE YORUM YAZMAYALIM...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 806
![]() ![]() |
bencede hiç okumadan saLLa partı yorum yapmışLar giden saniyeLeri geri getırmek çok zoR keşke dememk için yapmaktan başka çaremiz yok:(
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Yiğido
(bak bendede farklı bir yazı var tema aynı) 86400 Saniye
Bankada bir hesap sahibi olduğunu düşün, hesabına her sabah 86.400 dolar para yatırılıyor, fakat bu paranın hepsini akşama kadar harcamak zorundasın, ertesi güne transfer edilemez. Paranı kullansan da kullanmasan da hesap her akşam sıfırlanıyor. Ne yaparsın? Tabii ki hepsini harcamaya çalışırsın; Hepimiz, Zaman adlı bu bankanın müşterileriyiz; Her sabah 86.400 saniyeye sahip oluyoruz; yarına transfer edilemez, Her sabah hesabımız dolar, her akşam boşalır. Geri dönüş yok, saniyelerini şu anı yaşayarak harca, en iyisi bunlarla yatırım yap. Mutluluk, sağlık ve başarı için. Zaman kaçıyor. Her gün için en iyisini yap. Bir senenin değerini anlamak için sınıfta kalmış bir öğrenciye sor. Bir ayın değerini anlamak için, 8 aylık bir bebek doğuran anneye sor. Bir haftanın değerini anlamak için, haftalık dergi çıkaran bir çilekeşe, Bir saatin değerini anlamak için, kavuşmayı bekleyen sevgililere sor. Bir dakikanın değerini anlamak için, trenin kaçıran yolcuya sor. Bir saniyenin değerini anlamak için, bir kazayı önleyemeyen sürücüye sor. Bir saniyenin yüzde birinin değerini anlamak için olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan koşucuya sor. Her anını değerlendir, her dakikanı çok özel biriyle paylaş. Zamanına ortak edebileceğin kadar özel biriyle. Unutma! Zaman hiç kimse için durmaz. Geçmiş zaman tarihtir. Gelecek zaman sırlar, mechullerle dolu. Sadece şu an sana verilen gerçek bir armağandır. Bu hafta dostluk haftası olsun. Arkadaşlar bulunmaz mücevherlerdir. Bizi üzerler, cesaretlendirirler ve zaman zaman avuturlar. Kalplerini bize açarlar. Arkadaşlarına, onları sevdiğini göster. Arkadaşlık mesajını herkese gönder, cevap alırsan bütün hayatın için bir dostun bulunduğunu anlarsın. Onlara ne kadar çok ihtiyacın olduğunu ve senin için ne kadar önemli olduklarını dikkatle denersen
|
|
|
#9 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AhMeTTuRaN90 Şuan
Son Aktivite: 12.05.2009 13:44
Tecrübe Puanı: 708
Alıntı:
(