|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı? | |||
Var; Direk Çözülmeli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 47,54% |
Yok |
81 | 44,26% |
Bilmiyorum |
5 | 2,73% |
Diğer (Açıklayın) |
10 | 5,46% |
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaslar Malum Turkiyede Bu soruyu hemen hemen heryerde herkesden duyuyoruz...
Ama nedense hep Televizyonlarda Siyasetçiler tartışıyor.. Vatandaşa pek sorulmuyor.. Bizde Turkiyenin Vatandaşı Oldugumuza Gore.. Fikrimizi Ve gercek dusuncelerimizi yazalım Bence.... COk Hassas bir soru oldugunu biliyorum; hassas bir dönemde (ozellikle belirtmek istiyorum hiçkimse bu sorunun arkasında baska birsey aramasın) Benim herzaman arkasında durduğum cevap şudur: Kürt Sorunu yok. Kürdü Türkü Lazı Çerkezi Alevisi Sünnisi Asırlardır ayni ülkede aynı topraklarda yaşadı; düşmana karşı savaştı. Ve yaşıyoruz..Yaşacagızda. Peki Sorun Ne?
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
Sorunu Belediye Çözsün, Demekle Olmuyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 28.10.2008 15:46 |
AKŞAM ÇERKEZİN KAHVESİNE GİDEN VARMI | ABDULLAH DUMAN | Organizasyonlar | 7 | 17.09.2008 16:36 |
-->Sizce, başörötüsü sorunu için referanduma mı gidilmeli, Meclis mi çözmeli?(ANKET) | ceylankimya | Arşiv | 5 | 05.02.2008 16:58 |
KÖYDES PROJESİ İLE SU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR | SEMİH-58 | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1 | 14.09.2007 15:57 |